Demokrat Parti

Demokrat Parti

Son dakika demokrat parti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan demokrat parti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan demokrat parti haber sayfamızda...

Demokrat Parti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.799 demokrat parti haberi bulunmuştur.
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti
Belediye başkan adayı seçime 2 gün kala CHP'den istifa edip AK Parti'ye geçti CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı.
28.03.2024 Haberler
Demokrat Parti'den 600 kişi AK Parti'ye katıldı
Demokrat Parti'den 600 kişi AK Parti'ye katıldı Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesiyle birlikte topluca istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
26.03.2024 Gündem
DP’de seçim ertesi değişim planları
DP’de seçim ertesi değişim planları Yerel seçimlerde, bin 393 seçim bölgesinden sadece 346’sında aday çıkarabilen Demokrat Parti, Muğla İl Teşkilatı ve Fethiye İlçe Teşkilatı’nı feshetti.
22.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Haberler
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı
İşte 31 Mart seçimleri oy pusulası! 4 renk var... İstanbul detayı Türkiye 5 yıl boyunca görev yapacak belediye başkanları ve muhtarları seçmek için 31 Mart günü sandık başına gidecek.
21.03.2024 Gündem
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe...
İşte 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak adaylar! 30'u büyükşehir 81 il, 973 ilçe... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları Milliyet.com.tr 'de olacak...
21.03.2024 Gündem
Trump parayı bulamadı!
Trump parayı bulamadı! Eski ABD başkanı ve iş adamı Donald Trump’ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadığı bildirildi.
20.03.2024 Dünya
Son dakika! Rusya'da seçimi yüzde 87,8 oy alan Putin kazandı
Son dakika! Rusya'da seçimi yüzde 87,8 oy alan Putin kazandı Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 87 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Zelenskiy'den seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama geldi.
18.03.2024 Dünya
Ali Babacan: Mutlaka bir sarı kart olmalıdır
Ali Babacan: Mutlaka bir sarı kart olmalıdır DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Hükümeti bir sonraki seçimlerde değiştireceğiz; unutmayalım. Kırmızı kart bir sonraki seçimde. İktidar değişeceği zaman, kırmızı kart gösterilecek" dedi.
15.03.2024 Gündem
Yahudi ABD Senatörü Schumer, Netanyahu’yu değiştirmek için İsrail’e seçim çağrısı yaptı
Yahudi ABD Senatörü Schumer, Netanyahu’yu değiştirmek için İsrail’e seçim çağrısı yaptı ABD Senatosu Demokrat Parti Çoğunluk Lideri Chuck Schumer, Gazze Şeridi’nde devam eden savaş sebebiyle Başbakan Netanyahu’yu sert bir dille eleştirerek, İsrail’de seçim yapılması çağrısında bulundu.
15.03.2024 Dünya
Demokrat Parti il başkanı Maltepe'de kaza yaptı
Demokrat Parti il başkanı Maltepe'de kaza yaptı Alkollü sürücünün kullandığı otomobil, içinde Demokrat Parti İstanbul il başkanı Ekrem Eray Arda'nın da bulunduğu cip ile çarpıştı.
15.03.2024 Gündem
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı Çin, Amerikan Temsilciler Meclisi'nin, TikTok'un ABD'de yasaklanmasının önünü açan tasarıyı onaylamasına tepki gösterdi. Pekin yönetimi, Amerikan Kongresi'ni "haydut mantığıyla" hareket etmekle suçladı.
14.03.2024 Dünya
Biden ile Trump artık resmen aday
Biden ile Trump artık resmen aday ABD başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken, Başkan Joe Biden ile eski başkan Donald Trump, partilerinin bazı eyaletlerde yapılan ön seçimlerini kazanarak gerekli delege sayısına ulaştı.
14.03.2024 Dünya
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı ABD ön seçimlerinde, Başkan Biden ve eski Başkan Trump gerekli delege sayısına ulaştı.
13.03.2024 Dünya
Biden hakkında 'Gizli belgeleri saklama' raporu hazırlamıştı! Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi
Biden hakkında 'Gizli belgeleri saklama' raporu hazırlamıştı! Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik “gizli belgeleri saklama” soruşturmasında hazırladığı raporda Biden’ın yaşı ve bilişsel yeteneklerini sorgulayan Özel Yetkili Savcı Robert Hur ABD Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi.
13.03.2024 Dünya
Portekiz sandık başında
Portekiz sandık başında Antonio Costa'nın istifasıyla erken seçime giden ülkede yeni başbakan ve parlamento belirlenecek, aşırı sağın yükselişi endişeleri artırıyor.
10.03.2024 Dünya
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz ABD Başkanı Joe Biden, görevi dönemindeki üçüncü 'Birliğin Durumu' konuşmasını bugün düzenlenen ABD Kongresi oturumunda gerçekleştirdi. 
8.03.2024 Dünya
Demokrat Parti’de üst düzey istifa
Demokrat Parti’de üst düzey istifa Demokrat Parti’nin (DP) Göç ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa etti.
8.03.2024 Gündem
AK Parti'nin yaptırdığı son anketler! Mustafa Şen'den CNN Türk'te önemli açıklamalar
AK Parti'nin yaptırdığı son anketler! Mustafa Şen'den CNN Türk'te önemli açıklamalar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, CNN Türk ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında anketlerde son durumu açıkladı.
6.03.2024 Gündem
Trump Biden’ın 5 puan önünde
Trump Biden’ın 5 puan önünde ABD’de başkanlık yarışı için kampanyalar sürerken, “New York Times” ile “Siena College” ortaklığında düzenlenen son anket, Demokrat Parti ile Cumhuriyetçi Parti başkan adayları arasındaki farkı ortaya koydu.
4.03.2024 Dünya
Trump 'Süper Salı' öncesinde üç eyaleti daha kazandı
Trump 'Süper Salı' öncesinde üç eyaleti daha kazandı Adım adım Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına ilerleyen ABD'nin eski başkanı, tüm ön seçimlerden zaferle ayrıldı. Mevcut başkan Joe Biden ise, son ankete göre Trump'a karşı seçimi kaybediyor.
3.03.2024 Dünya
Demokrat Parti'li Aydın Özer'in adaylığı iptal edildi
Demokrat Parti'li Aydın Özer'in adaylığı iptal edildi Demokrat Parti'den Kumluca belediye başkan adayı olan Aydın Özer'in adaylığı İl Seçim Kurulu kararıyla iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
Biden'ın kazandığı seçime Gazze damga vurdu
Biden'ın kazandığı seçime Gazze damga vurdu Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden, Demokrat Parti'nin dün Michigan eyaletinde yapılan ön seçimini kazandı. Ancak Biden Gazze politikası yüzünden oy kaybetti. Michigan'da on binlerce Demokrat Partili seçmen Biden'ı protesto ederek "çekimser" oy kullandı.
28.02.2024 Dünya
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı ABD'nin 60. başkanı olmaya aday olan Trump'ın evine zehirli mektup gönderildi. Akılalmaz suikast girişimi dünyada ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Bakan Fidan, Alman mevkidaşı ile görüştü
Bakan Fidan, Alman mevkidaşı ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın Münih kentinde Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile bir araya geldi.
17.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demokrat Parti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.