Deniz

Deniz

Son dakika deniz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan deniz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan deniz haber sayfamızda...

Deniz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122.597 deniz haberi bulunmuştur.
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kzının izini buldu
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kzının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisine bu hafta; Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
29.03.2024 Cadde
Kruvaziyer turizminde rekor
Kruvaziyer turizminde rekor Kruvaziyer turizminde ilk defa ocak ve şubat ayında 23 kruvaziyer, Türkiye'ye geldi. 8 limana demir atan kruvaziyerlerde 23 bin 47 yolcu yer aldı.
29.03.2024 Ekonomi
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü Aşırı et tüketiminin yol açtığı gut hastalığının 'saraylara lâyık bir hastalık' olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştığını düşünüyorsanız yanıldınız. Beklenmeyen bir şekilde dünyadaki vaka sayısında yaşanan artış, uzmanları alarma geçirdi. Gençleri bile ağrıdan kıvrandıran hastalığın altında yatan sebep ise hem tanıdık hem de şaşırtıcı.
29.03.2024 Genel Sağlık
Dünya ‘çıldırıyor’
Dünya ‘çıldırıyor’ Güney Kutbu’nun bulunduğu Antarktika kıtasında, küresel ısınma nedeniyle hem buzullar eriyor hem de bir başka sorun daha yaşanıyor.
29.03.2024 Dünya
Juventus'un genç yıldızına Almanlar talip!
Juventus'un genç yıldızına Almanlar talip! Roma'da kiralık olarak forma giyen Dean Huijsen için dev kulüplerin harekete geçtiği öne sürüldü.
28.03.2024 İtalya Serie A
Trabzonspor'da Konyaspor hazırlıkları devam etti!
Trabzonspor'da Konyaspor hazırlıkları devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor'a konuk olacak Trabzonspor'da hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.
28.03.2024 Trabzonspor
Deniz Köken'den Eyüpspor'a moral ziyareti!
Deniz Köken'den Eyüpspor'a moral ziyareti! AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpspor'u ziyarette bulundu.
28.03.2024 1.Lig
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu
Son dakika: Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni keşif kuyusu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar yaptığı açıklamada "Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında değişiklik olmayacak" ifadelerini kullandı. Bakan Bayraktar, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz’de yeni bir keşif kuyusu kazmaya başladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
AK Parti İzmir adayı Dağ: 1 Nisan’dan sonra aynı hızla durmadan çalışacağız
AK Parti İzmir adayı Dağ: 1 Nisan’dan sonra aynı hızla durmadan çalışacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Biz 30 ilçede belediye başkan adaylarımızı belirlerken insan zekası kullandık. Yapay zekayı kullanmak aklımıza gelmedi. Hepsinde ince eledik, sık dokuduk. Siyasi reflekslerden biraz ayrıldığımızda, adayları kefeye koyduğumuzda bizim adaylarımızın o ilçelerde çok çok ötede olduklarını görürler" dedi.  
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor
Erkenci şeftali, kilosu 300 liradan satılıyor Mersin'de örtü atlı yetiştirilen şeftali ve nektarinde hasat dönemi başladı. Şeftalinin kilosu, 300 liradan başta Rusya, Almanya ve Katar olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediliyor.
28.03.2024 Ekonomi
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı
AK Parti'li Çelik'ten Özgür Özel'e 'Türkiye İttifakı' yanıtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye İttifakı'ndadır' sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik yanıt verdi.
28.03.2024 Gündem
Bayramın gözdesi Yunan adaları
Bayramın gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Ünlü çift soluğu Bahamalar'da aldı! Lüks aşk tatillerinin detayları ortaya çıktı
Ünlü çift soluğu Bahamalar'da aldı! Lüks aşk tatillerinin detayları ortaya çıktı Son aylarda magazin gündeminden düşmeyen aşıklar Travis Kelce ile Taylor Swift, Bahamalar'a tatile gitti. Birlikte yorgunluk atan çiftin romantik anları kameralara yansırken, tatil için kaldıkları lüks evin detayları da ortaya çıktı.
28.03.2024 Cadde
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı, “Artık deniz bitti! Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düşerken borçlar kat be kat arttı” ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Trabzonspor
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler...
Cevdet Yılmaz'dan spekülasyon yapanlara yanıt: Seçim sonrası görecekler... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Asrın İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yılmaz, "Dövize ulaşmakta bir problemimiz yok, dövize erişim finans erişim noktasında bir sorun yok. ihtiyacımız ne olmuş? Azalmış. Cari açığımız düşmüş. Döviz ihtiyacımız azalmış, dövize erişimimiz artmış, siyasi belirsizlikler azalmış ama buna rağmen bir takım çevreler spekülasyon yapmaya çalışıyorlar" dedi.
27.03.2024 Gündem
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil'
İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te projelerini anlattı! 'İzmir CHP'nin kalesi değil' İYİ Parti İzmir adayı Ümit Özlale CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. Özlale, "İzmir CHP'nin kalesi değildir. İzmir demokrasinin kalesidir. Sadece CHP'nin değil hiçbir partinin kalesi olduğunu düşünmüyorum. CHP İzmir'de her girdiği seçimde kazanır diye bir şey yok. Kale benzetmesine de şiddetle karşı çıkıyorum." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Türk havacılığının altın çağı! Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Bayraktar TB3 adım adım geliyor. 2. Prototip 2. Uçuş testi de başarıyla tamamlandı. Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA için yeni bir paylaşım daha geldi. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
27.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
27.03.2024 Gündem
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz'
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 'KALBİMİZMİR: Tarihi Konak Atatürk Meydanı ve Kemeraltı Cazibe Merkezi Projesi' adını verdikleri Kemeraltı Projesi'ni anlattı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Bunlara bu millet, iktidar yüzü gösterir mi?
Bakan Tunç: Bunlara bu millet, iktidar yüzü gösterir mi? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Vatandaşımızın tercihini AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dan kullanmasının sebebi nedir? Muhalefetin karalamasıdır. Eğer onların söylediği doğru olsaydı; millet, her seçimde oylarını artırarak Recep Tayyip Erdoğan der miydi? Demezdi, 'Ama' dedi. Demek ki muhalefetin dediği doğru değilmiş" dedi.
27.03.2024 Gündem
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Ekonomik başarı olmadan sportif başarıyı yakalayamayız Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili ekibin dergisine açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Deniz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.