Derece

Derece

Son dakika derece haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan derece gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan derece haber sayfamızda...

Derece

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 91.178 derece haberi bulunmuştur.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 16 kent için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Radar verilerine göre 16 kent için sarı alarm verildi. İstanbul dahil birçok kentte saatler sonra soğuk ve sağanak hava etkisini gösterecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Haberler
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı
Hastane randevuları için yeni kural! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, yakında devreye girecek yöntemle ikinci kez randevusuna gelmeyenlere tüm branşlarda 15 gün randevu verilmeyeceğini duyurdu.
17.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul dahil: 3 gün sürecek, bu saatlere dikkat
Meteoroloji'den yeni uyarı! İstanbul dahil: 3 gün sürecek, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den bir son dakika uyarısı geldi. Yurt genelinde etkili olan yaz havası kısa sürdü. Bugün 6 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Yarın ise İstanbul başta olmak üzere birçok kentte alarm verildi. 3 gün boyunca sürecek olan sağanak ve gök gürültülü havanın etkisi ile sıcaklıklar da 9 derece düşecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
17.04.2024 Gündem
Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki?
Simge Sağın: Icardi dünya starı! Nasıl ulaşabilirdim ki? Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, 2018'de müzikseverlerle buluşturduğu şarkının yıllar sonra patlama yapması hakkında, "Çabalasam da buraya getiremezdim" itirafında bulundu.
17.04.2024 Cadde
Önce sıcak sonra yağmur
Önce sıcak sonra yağmur Hava sıcaklığı bazı illerde 30 derecenin üstüne çıktı. Bakan Özhaseki, yaşlı ve hastalara “Dikkatli olun” çağrısı yaptı. Sıcaktan sonra yağmur bekleniyor
17.04.2024 Gündem
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması
Ali Koç: Düşüncemiz, çok adaylı bir başkanlık seçimi olması Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüğler Birliği'nin toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Futbol
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi İstanbul Silivri'de husumetli olduğu şahsın bulunduğu kahvehaneye gelen bir kişi kurşun yağdırdı. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vefatını duyurduğu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusu Prof. Sezer Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi!
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi! Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy'de bir mekanda müzikserverlerle buluştu. Sahne performansından önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, rock müzikle ilgili çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
17.04.2024 Cadde
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Kavurucu sıcak hava dalgası yurdu etkisi altına almışken Meteoroloji’den yeni uyarı geldi. Sıcaklıklar yarından sonra 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı.
16.04.2024 Haberler
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Bakan Özhaseki'den uyarı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Perşembe günü ise sağanak yağış yurdun Batı bölgelerinde etkisini gösterecek. Öte yandan hafta boyunca devam edecek sıcaklık nedeniyle Bakan Özhaseki uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu
Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu Yıllarca ilişki yaşadığı sevgili ve ailesinin maddi durumunu ancak düğünlerinde öğrendi. Damadın ailesi, gösterişli düğün sırasında çiçeği burnunda geline çeyiz olarak külçelerce altın ve arsa tapusu hediye etti. Genç kadın pahalı hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
15.04.2024 Dünya
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla
Dikkat çeken uyarı! Depremde ölenlerin sayısından 100 kat daha fazla Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla” diyerek uyarıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu
Son dakika: Yeni haftada havalar nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu Yeni haftada sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklığı 26 dereceyi geçecek. Güneşli hava etkisini sürdürecek, perşembe gününe kadar yağış beklenmiyor.
15.04.2024 Gündem
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
BYD’nin hibriti Avrupa’dan önce Türkiye’de
BYD’nin hibriti Avrupa’dan önce Türkiye’de Dünyanın lider elektrikli araç üreticisi BYD, Türkiye’de yeni model atağını sürdürüyor. BYD, D-SUV segmentindeki şarj edilebilir hibrit “SEAL U DM-i” modelini, Avrupa’dan önce Türkiye’de satışa sundu.
15.04.2024 Otomobil
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak?
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Bu hafta hava nasıl olacak? Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Salı gününden itibaren ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerine çıkması bekleniyor. Öte yandan Kars’ta nisan ayında kar sürprizi yaşandı.
14.04.2024 Gündem
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor!
Paris Olimpiyatları öncesi şehir alarm veriyor! Olimpiyat tarihi yaklaşırken, ev sahibi Fransızlar birçok sorunu aşmanın derdine düşmüş durumda. Güvenlik endişesi, grev tehditleri ve nehirdeki kirliliğin yanı sıra düzensiz göçmenlere çözüm aranan şehirde, Şampiyonlar Ligi finalinde bozulan imajın da tamiri gerekiyor
14.04.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Derece ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.