Deri etek kombinleri oluşturmanın tam zamanı

Nisan ayı da geldiğine göre, kombinleri biraz hafifletebiliriz. Koca kazakları, koca paltoları tüm kış giymekten sıkılmışken, artık kendimizi eteklere, elbiselere, ince trikolara ve tişörtlere verebiliriz. Renkler de, desenler de ilkbahar cıvıltısını tabi ki içinde barındırmalı diye düşünüyorum. Çünkü artık siyahlarla karalar bağlamaya ve kahvelerde topraklanmaya ara vermek istiyoruz.

İlkbahar için en ideal giyim parçalarından biri deri etekler değil mi? Bence öyle, çünkü deri etekler çok soğuk ya da çok sıcak havalarda giymek için çok elverişli parçalardan değiller. Bahar aylarıyla daha bir uyum içersindeler her zaman. Midisi, minisi, maksisi derken deri eteklerin de kendine göre bir havası, bir duruşu, bir ağırlığı var tabi ki.

Haberin Devamı

Hadi gelin 4 başlık altında deri etek kombinlerini inceleyelim ve bu karakter parçaları ilkbahara nasıl adapte edebiliriz, bir bakalım.

1- Maksi boy deri etekle bir prenses edası içinde olabilirsiniz.

Deri etekleri maksi boy kullanmak çoğu zaman çok tercih edilen bir durum değil aslında. Ama 2017 ilkbaharında böyle bir eteği denemeye ne dersiniz? Üstelik iddialı bir renkte seçeceğiniz maksi boy deri eteğinizi ipek bir gömlek ya da hoş bir bluzla tamamlayabilirsiniz. Kombinin altına prenses ayakkabısını aratmayacak cinsten parıltılı bir model tercihi yaparsanız, hem klasik bir kombin hazırlamamış olursunuz hem de prensesler gibi göz alıcı görünürsünüz.

Deri etek kombinleri oluşturmanın tam zamanı

2- Biraz asi biraz feminen duruşun sırrı bir deri etekte gizli!

Deri parçalar çoğu zaman giyene asi bir duruş verir. Belki de rock, punk gibi aykırı tarzların ortak zevki olduğu içindir bu ön yargı. Siyahın bu baş kaldırışını doğal tonlarda bir üstle tamamlamak kombini yumuşatır. Ancak bu kıyafetin altına giyeceğiniz, capcanlı bir tonda tasarlanmış bootie ile tüm dikkatleri üzerinize çekerek, “ben buradayım” diyebilirsiniz.

Deri etek kombinleri oluşturmanın tam zamanı

3- Hem hanım hanımcık hem çocuksu olmak çok mu zor?

Kalem etek dendiğinde, iş kadınlarının öncelikli tercihleri gelir akla. En zor zamanlarda, en hararetli toplantıların olduğu günlerde hayat kurtarıcıdır. Deri bir kalem etekle aynı hanım hanımcılığı bir nebze yakalamak tabi ki mümkün. Ama böyle bir parçayı sevimli bir tişört ya da sweatshirtle tamamlamak, kombine bambaşka bir boyut katmak demek. Çocukluk günlerine doyamamış bir kadının iç sesi gibi belki…

Haberin Devamı

Deri etek kombinleri oluşturmanın tam zamanı

4- Seksi bir kadın olmak ya da olmamak!

Demekki deri eteklerle her türlü tarzı rahatlıkla yansıtabiliyoruz. Çocuksu, feminen, hanım hanımcık derken, sıra geldi deri etekle seksapalitesi yüksek kombinler hazırlamaya. Mini bir deri etekle ölçülü bir dekoltesi olan bluzu birleştirdiğinizde, çekici bir kombin hazırlamış olursunuz. Özellikle gece şık bir davete ya da gece kulübüne gidecekseniz, bu tarz iddialı bir kombini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Deri etek kombinleri oluşturmanın tam zamanı

Trendler ve stil öneri ile ilgili yazılarımın devamını blogum “PIMOOD”da bulabilirsiniz.