Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Derin Mermerci ameliyat oluyor

Bir süredir katarakt problemleri olan sosyetik isim Derin Mermerci'nin, göz ameliyat için randevu aldığı iddia edildi.

|

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un, "Güzellik İçin Değil Görmek İçin" başlıklı yazısı şöyle:
"Tarzı ve sitiliyle kadınların en beğendiği isimlerden biri olan Derin Mermerci Aydın'ın bıçak altına yatacağını öğrendim.
Bu arada hemen yanlış anlaşılmasın! Derin Hanım, keyfi estetik kaygısıyla bıçak altına yatmıyor; onunki tamamen mecburiyetten.
Meğer Derin Hanım'ın iki gözünde de katarakt varmış! Ne yalan söyleyeyim; kataraktın ilerleyen yaşla birlikte ortaya çıktığını düşünürdüm.

GENÇLERDE DE OLUYORMUŞ
28 Nisan'da 38 yaşını dolduracak olan Derin Hanım'ın iki gözünde de katarakt olduğunu öğrenince araştırdım. Meğer sanılanın aksine erken yaşlarda da görülebiliyormuş.
Bir süredir katarakt sorunu çeken Derin Hanım, sonunda bu sorundan kurtulmak istemiş ve ünlü bir göz kliniğinde bıçak altına yatmak üzere randevu almış. Umarım Derin Hanım'ın göz ameliyatı başarılı geçer ve sağlığına kavuşur."

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.