Dernekpazarı

Dernekpazarı

Son dakika Dernekpazarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dernekpazarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dernekpazarı haber sayfamızda...

Dernekpazarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 92 dernekpazarı haberi bulunmuştur.
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'nin ardından Trabzon'a geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışırken ülkemiz adına elde ettiğimiz her kazanımda sevindik. Dünyadaki mazlumların hamisi olduk" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Dernekpazarı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Dernekpazarı Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Dernekpazarı Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Dernekpazarı için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Trabzon ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
27.05.2023 Bilgi Rehberi
Trabzon'da heyelan anı cep telefonu kamerasına böyle yansıdı
Trabzon'da heyelan anı cep telefonu kamerasına böyle yansıdı Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde bugün öğle saatlerinde yaşanan heyelan cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Tonlarca ağırlığındaki toprak yamaçtan kayıp gitti.
17.05.2023 Haberler
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye düşmanları karşımızda ittifak oldu
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye düşmanları karşımızda ittifak oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bütün Türkiye düşmanları karşımızda ittifak oldu. Biz terörden çok çektik. Şimdi de ittifak adıyla önümüze bunu koydular. Birlik olacağız, sağcısı solcusu fark etmez. Bu bir memleket meselesi" dedi.
21.04.2023 Haberler
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye düşmanları karşımızda ittifak oldu
Bakan Karaismailoğlu: Türkiye düşmanları karşımızda ittifak oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bütün Türkiye düşmanları karşımızda ittifak oldu. Biz terörden çok çektik. Şimdi de ittifak adıyla önümüze bunu koydular. Birlik olacağız, sağcısı solcusu fark etmez. Bu bir memleket meselesi" dedi.
21.04.2023 Gündem
102 yaşındaki Cemile nine Trabzon’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a böyle seslendi
102 yaşındaki Cemile nine Trabzon’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a böyle seslendi Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde yaşayan 102 yaşındaki Cemile Topaloğlu, kendisini ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu vasıtasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek “Başkanlığı elinden gelirse kimseye bırakmasın; Gözlerim tavanda iken de reyim onundur. 102 yaşındayım kaç defa bu devir geçti, geçti, geçti... Ama henüz yıkamadılar onu, inşallah yıkılmaz” dedi.
9.08.2022 Gündem
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı
Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı Adalet Bakanlığı, Türkiye genelinde noter bulunmayan 45 il merkezine bağlı 78 ilçede daha noterlik kurulmasına karar verdi. Böylece Türkiye'de noter olmayan ilçe kalmadı.
19.06.2022 Gündem
BUGÜN (17 Mart) OKULLAR TATİL Mİ? Perşembe okul var mı, yok mu? Kar tatili olan iller...
BUGÜN (17 Mart) OKULLAR TATİL Mİ? Perşembe okul var mı, yok mu? Kar tatili olan iller... Bugün okul var mı, tatil mi oldu? Ülke genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle il ve ilçelerden peş peşe tatil kararı geliyor. Valilikler kar tatili açıklamasını paylaşılıyor. Gözler 17 Mart Perşembe gününde! Peki, hangi illerde okullar tatil?
16.03.2022 Gündem
BUGÜN (16 MART) OKUL VAR MI? Çarşamba günü okullar tatil mi, hangi illerde okullar kar tatili edildi?
BUGÜN (16 MART) OKUL VAR MI? Çarşamba günü okullar tatil mi, hangi illerde okullar kar tatili edildi? Bugün (16 Mart) okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına alan olumsuz hava koşulları, yoğun kar yağışı, eğitime de engel olmaya devam ediyor. İl ve ilçelerden art arda kar tatili haberleri geliyor. Öğrencilerin aklındaki soru ise 'Bugün okul var mı, 16 Mart'ta hangi illerde okullar tatil?'
15.03.2022 Gündem
Eğitime kar engeli! 1 gün ara verildi
Eğitime kar engeli! 1 gün ara verildi Rize merkez ve ilçelerinde devam eden kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün daha ara verildi. Van, Samsun, Ağrı ve Trabzon'da da okullar tatil edildi.
15.03.2022 Gündem
Son dakika... Kar esareti devam ediyor! Okullar tatil edildi
Son dakika... Kar esareti devam ediyor! Okullar tatil edildi Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı okul tatillerini beraberinde getirdi. Trabzon, Kars, Muş, Bitlis, Bingöl, Trabzon, Kastamonu, Batman, Iğdır, Bingöl başta olmak üzere kar tatili haberleri peş peşe geldi. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler…
15.03.2022 Gündem
BUGÜN (15 MART) OKULLAR TATİL Mİ, OKUL VAR MI? Salı günü kar tatili olan il ve ilçeler
BUGÜN (15 MART) OKULLAR TATİL Mİ, OKUL VAR MI? Salı günü kar tatili olan il ve ilçeler Okullar tatil mi, kar tatili uzayacak mı son dakika? Kar yağışı kesintisiz devam ederken illerden, Valiliklerden kar tatili kararları geliyor. Öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velilier de 'Bugün (15 Mart) okul var mı, ttail mi oldu?' sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, tatil olan iller...
14.03.2022 Gündem
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Rize merkez ve ilçelerinde süren kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi.Trabzon, Ağrı, Ordu, Iğdır, Muş, Bingöl, Samsun, Giresun ve Batman'da da okullar tatil edildi.
14.03.2022 Gündem
Trabzon İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Trabzon İlçesi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Türkiye'nin illerinden olan Trabzon bulmacalarda zaman zaman yer almaktadır. Bu ile ait olan ilçeler bulmaca sorusu olarak karşınıza çıkabilir. Bunun için bu ile ait olan ilçeleri bilmenizde yarar bulunmaktadır. Trabzon İlçesi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada Trabzon ilçesi cevabı hakkında detayları derledik.
12.03.2022 Eğitim
18 Ocak (bugün) okullar tatil mi, hangi illerde okul yok? İşte kar tatili olan iller
18 Ocak (bugün) okullar tatil mi, hangi illerde okul yok? İşte kar tatili olan iller Bugün okullar tatil mi? yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle il valiliklerinden taşımalı eğitime ara kararları peş peşe geliyor. Kişiler ise hangi illerde okulların tatil olduğunu merak ediyor. Eğitime ara haberleri gelmeye devam ediyor. İşte, tatil olan iller...
17.01.2022 Gündem
Son dakika: Valilikler peş peşe duyurdu! Eğitime kar engeli
Son dakika: Valilikler peş peşe duyurdu! Eğitime kar engeli Bolu'da kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Trabzon ve Artvin'de de eğitime ara verildi.
17.01.2022 Gündem
Trabzon'da 23 Aralık (Bugün) okullar tatil mi? Trabzon Valiliği'nden açıklama geldi
Trabzon'da 23 Aralık (Bugün) okullar tatil mi? Trabzon Valiliği'nden açıklama geldi Trabzon'da okullar tatil mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Olumsuz hava koşulları Karadeniz Bölgesi'nde etkisini sürdürmeye devam ederken Trabzon'da okullar 23 Aralık Perşembe günü tatil mi sorusu öğrenci ve veliler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte o sorunun yanıtı...
22.12.2021 Gündem
Karadeniz yaylalarında ikinci yıkım dalgası
Karadeniz yaylalarında ikinci yıkım dalgası Karadeniz Bölgesi'nde imar kirliliği ve kaçak yapı tartışmaları ile gündeme gelen yaylalarda, 'imar barışı' kapsamı dışında kalan, 31 Aralık 2017'den sonra yapılan yapılar yıkıldı. Bölgede bir süre duran kaçak yapılaşma, pandemi döneminde ilginin arttığı; birçoğu milli park, sit ve mera alanlarını da kapsayan yaylalarda yeniden başladı. Denetimlerde tespit edilen kaçak yapıların yıkımlarının başladığı bölgede halk da uyarılıyor.
25.10.2021 Gündem
Karadeniz Bölgesi için sel uyarısı! Canlı yayında illeri tek tek açıkladı
Karadeniz Bölgesi için sel uyarısı! Canlı yayında illeri tek tek açıkladı Meteoroloji bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı yaparken bazı bölgeler için de Karadeniz Bölgesi için sel uyarısı yapıldı. Peki günlerde hava nasıl olacak? Ayrıntıları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen yanıtladı.
30.09.2021 Haberler
Son dakika... Yola çıkacakları uyardı! Marmara ve Kuzey Ege'de etkili olacak
Son dakika... Yola çıkacakları uyardı! Marmara ve Kuzey Ege'de etkili olacak Meteoroloji bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı yaparken bazı bölgeler için de Karadeniz Bölgesi için sel uyarısı yapıldı. Peki günlerde hava nasıl olacak? Ayrıntıları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen yanıtladı.
30.09.2021 Gündem
Son dakika! Meteoroloji'den çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı
Son dakika! Meteoroloji'den çok kuvvetli sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Kırklareli ve İstanbul'da gün içerisinde yağmur geçişleri görülürken, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Akdeniz Bölgesi'nin kıyı kesimleri sağanak yağışlı. Yağışların Kastamonu, Sinop, Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli olması beklenirken sel ve heyelan tehlikesine karşı uyarı yapıldı.
30.09.2021 Gündem
Kamyonet kaza yaptı, baba oğul içinde sıkıştı
Kamyonet kaza yaptı, baba oğul içinde sıkıştı Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen kamyonette sıkışan sürücü ile küçük çocuğu, hafif yaralandı.
8.08.2021 Haberler
Kamyonet kaza yaptı, baba oğul içinde sıkıştı
Kamyonet kaza yaptı, baba oğul içinde sıkıştı Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde kontrolden çıkarak devrilen kamyonette sıkışan sürücü ile küçük çocuğu, hafif yaralandı.
8.08.2021 Gündem
Efkan Ala kimdir, kaç yaşında? İşte AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala'nın biyografisi...
Efkan Ala kimdir, kaç yaşında? İşte AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala'nın biyografisi... Efkan Ala, bugün açıklanan AK Parti MKYK listesinde yer aldı. Ala'nın yaşamı ile ilgili bilgiler ise gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki AK Parti MKYK üyesi Efkan Ala kimdir, kaç yaşında?
24.03.2021 Gündem
Trabzon İl Posta Kodu Nedir? Trabzon İlçelerinin Posta Kodları
Trabzon İl Posta Kodu Nedir? Trabzon İlçelerinin Posta Kodları Kargomuzun olabildiğince hızlı bir şekilde ve doğru alıcıya ulaşmasını istiyorsak gönderici ve alıcı adreslerine posta kodu ilave etmemiz gerekiyor. Bu noktada aynı ile bağlı ilçe ve mahallelerin özel bir posta kodu bulunmaktadır. Peki, Trabzon’a gönderilecek postalarda kullanılacak kod nedir? Trabzon ilçelerinin posta kodları nelerdir? Sizler için Trabzon için kullanılabilecek posta kodlarını derledik.
24.04.2020 Posta Kodları

Benzer Haber Etiketleri

Dernekpazarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.