Derya Alabora

Derya Alabora

Son dakika Derya Alabora haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Derya Alabora gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Derya Alabora haber sayfamızda...

Derya Alabora

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 482 derya alabora haberi bulunmuştur.
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi? Deliha filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yerli sinema filmlerimiz arasında yerini alan Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz”
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” Podcast dizisi “Misafir Odası”nda orta sınıf bir ailenin kızı Umay’a hayat veren Aslı İnandık, “Dört senedir terapiye gidiyorum ve hep dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” diyor.
16.03.2024 Pazar
Deliha 2 oyuncuları ve karakterler! Deliha 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Deliha 2 oyuncuları ve karakterler! Deliha 2 filmi konusu nedir, nerede çekildi? Gupse Özay'ın Zeliha karakterine hayat verdiği yerli komedi türündeki film, 2018 yılında vizyona girdi. Bu bölümde Özay'a Eda Ece eşlik ediyor. Peki, Deliha 2 filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
3.10.2023 Cadde
Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim!
Derya Alabora: 'Herhalde biri dalga geçiyor' dedim! Derya Alabora, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Sinemanın kendisi için çok şey ifade ettiğini belirten oyuncu, "Sinema kalıcılık bırakıyor ve kalıcı olmak çok önemli" dedi. Daha önce Anna Karenina filmi için yurt dışından teklif alan Alabora, film kadrosunda yer almama nedenini açıkladı.
19.11.2022 Cadde
Anne-kız oldular
Anne-kız oldular Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan’ın oynadığı, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği ‘Üçüncü Gün’ filminden ilk kareler paylaşıldı.
31.08.2022 Cadde
AH NEREDE oyuncuları kimler, ne zaman, hangi kanalda? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler ve konusu nedir?
AH NEREDE oyuncuları kimler, ne zaman, hangi kanalda? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor, oyuncu kadrosunda kimler ve konusu nedir? Ah Nerede dizisi her hafta cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve çekildiği yerler merak ediliyor. Peki Ah Nerede oyuncuları kimler ve nerede çekiliyor ve ne zaman?
5.08.2022 Bilgi Rehberi
Altın kızlar sette
Altın kızlar sette ‘Üçüncü Gün’ filminde rol alan Derya Alabora, Nursel Köse ve Zuhal Yalçın, eğlenceli halleriyle objektiflere takıldı.
5.08.2022 Cadde
Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Deliha filmi kaç yılında çekildi?
Deliha filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Deliha filmi kaç yılında çekildi? Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki Deliha filmi kaç yılında çekildi?
30.07.2022 Bilgi Rehberi
‘Üçüncü Gün’de buluştular
‘Üçüncü Gün’de buluştular Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını OTTO Entertainment’ın üstlendiği ‘Üçüncü Gün’ filminde buluştu.
25.07.2022 Cadde
Ah Nerede oyuncuları kimler? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Ah Nerede oyuncuları kimler? Ah Nerede dizisi nerede çekiliyor ve oyuncu kadrosunda kimler var? Ah Nerede dizisi kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. Geçtiğimiz hafta özel bölümü ile ekranlara gelen dizinin bu hafta yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Ah Nerede oyuncuları ile ilgili detaylar ise merak konusu. Peki Ah Nerede oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?
22.07.2022 Bilgi Rehberi
Ah Nerede Oyuncuları Karakterler İsimleri: Ah Nerede dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor?
Ah Nerede Oyuncuları Karakterler İsimleri: Ah Nerede dizisi hangi gün, konusu nedir, nerede çekiliyor? Ah Nerde dizisi, her hafta cuma akşamı dizi severlerin beğenisine sunulacak. Dizinin başrollerinde ise Nil Kesr ile Oktay Çubuk yer alıyor. Dizi, 1975 ılı yapımı Ah Nerede adlı filmden ekrana uyarlandı. Peki, Ah Nerede dizisi yeni bölüm hangi gün, oyuncuları kim?
10.07.2022 Gündem
Olanlar Oldu oyuncuları kim, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?
Olanlar Oldu oyuncuları kim, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Sinema salonlarının en beğenilen filmlerinden Olanlar Oldu, 2017 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Tuvana Türkay, Ülkü Duru ve Salih Kalyon yer alıyor. Film İzmir'in kasabasında çekildi. İşte, Olanlar Oldu oyuncu kadrosu...
21.06.2022 Cadde
Hakim Cevdet öldü mü? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel diziden ayrıldı mı?
Hakim Cevdet öldü mü? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel diziden ayrıldı mı? Hakim dizisinde Cevdet rolü ile beğeni toplayan usta oyucnu Uğur Yücel'in hakkında aramalar sürüyor. Her hafta pazartesi akşamları yeni bölümleri yayımlanan dizinin kadrosunda da ayrılıklar yaşanacağı gündeme geldi. Hakim'in Cevdet'i Uğur Yücel'in oyuncuları arasından ayrılacağı öne sürüldü. Peki, Cevdet ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu?
30.05.2022 Cadde
Tiyatro sanatçıları dublajın sırlarını Milliyet'e anlattı
Tiyatro sanatçıları dublajın sırlarını Milliyet'e anlattı Sinemada, dizilerde birçok karakteri sesleriyle de benimsedik. Sanatçılar, filmlerde ve dizilerde yaptıkları seslendirmelerle karakterleri yaşattılar. Sesleriyle de sevdiğimiz tiyatro oyuncularının dublajla ilgili görüşlerini aldık.
10.04.2022 Kültür Sanat
Hakim dizisi Cevdet kimdir? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel nereli, dizileri neler?
Hakim dizisi Cevdet kimdir? Cevdet'i oynayan Uğur Yücel nereli, dizileri neler? Uğur Yücel, Hakim dizisinde cevdet karakterine hayat veriyor. Oyuncu, Tv ekranlarının yanı sıra dijital platformlarda da çeşitli yapımlarla sık sık gündeme geliyor. Peki, Uğur Yücel kimdir, kaç yaşında, eşi kim?
4.04.2022 Cadde
Deliha filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Deliha filmi oyuncu kadrosu...
Deliha filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Deliha filmi oyuncu kadrosu... Deliha filmi, Gupse Özay'ın başrolde yer aldığı yerli komedi filmidir. Bir tipleme filmi olan Deliha, devam filmi ile sevenleri karşısına çıktı. Sinema salonları sonrası televizyon ekranlarında da izleyenleri güldürüyor. Deliha 2014 yılında vizyona girmişti. Deliha oyuncuları kim?
4.04.2022 Cadde
Ünlü oyuncular kuliste hasret giderdi
Ünlü oyuncular kuliste hasret giderdi Başrolünde Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Nurhan Özenen’in rol aldığı 'Fanatik', önceki akşam Trump Sahne’de seyirciyle buluştu. Oyunu izlemeye gelenler arasında Derya Alabora, Şevval Sam ve Umut Oğuz da vardı.
19.02.2022 Cadde
Olanlar Oldu konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?
Olanlar Oldu konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi? Olanlar Oldu bu akşam televizyonda seyirci ile buluşacak. Filmi daha önce izlemeyenler "Olanlar Oldu konusu nedir, oyuncuları kimler? Nerede çekildi?" sorularına cevap arıyor.
12.11.2021 Cadde
Eşkıya'da Ağa Dayı kimdir? EDHO'nun Ağa Dayısı Uğur Yücel kaç yaşında, nereli?
Eşkıya'da Ağa Dayı kimdir? EDHO'nun Ağa Dayısı Uğur Yücel kaç yaşında, nereli? Usta oyuncu Uğur Yücel tarafından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırılan Ağa Dayı karakteri öne çıkıyor. Dizide güçlü ve önemli birine hayat veren Uğur Yücel, aslen Vanlı'dır. Tiyatro bölümünde eğitim gören oyuncu, 1977 yılında kariyerine başladı. İşte, Uğur Yücel hayatı...
26.10.2021 Cadde
İçimizden Biri oyuncuları tam kadro! İçimizden Biri dizi konusu nedir, nerede çekiliyor?
İçimizden Biri oyuncuları tam kadro! İçimizden Biri dizi konusu nedir, nerede çekiliyor? Adam ve Havva'nın imkansız gibi gözüken aşk hikayeleri ve kavuşma maceralarının anlatıldığı İçimizden Biri dizisi ilk bölümü ile pazar akşamı dizi severlerin karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosu olduğu kadar konusu da hayli ilgi gördü. Peki, İçimizden Biri konusu nedir?
5.10.2021 Cadde
'İçimizden Biri' yarın akşam başlıyor
'İçimizden Biri' yarın akşam başlıyor Show TV'nin yeni sezon dizisi 'İçimizden Biri', yarın akşam izleyiciyle buluşuyor. 'İçimizden Biri' dizisinde Havva ile Adam'ın ailelerine karşı verdikleri mücadele konu alınıyor.
11.09.2021 Cadde
Karaca tanınmıyor
Karaca tanınmıyor Gizem Karaca, İlker Kızmaz, Tekin Temel, Derya Alabora ve İlhan Şeşen’in başrolünü paylaştığı ‘Elli Kelimelik Mektuplar’ın basın toplantısı yapıldı.
9.09.2021 Cadde
10 Eylül’de  vizyona girecek
10 Eylül’de vizyona girecek Gizem Karaca, İlker Kızmaz, Tekin Temel, Derya Alabora ve İlhan Şeşen’in başrolünü paylaştığı ‘Elli Kelimelik Mektuplar’ filmi, 10 Eylül’de vizyona girecek.
19.08.2021 Cadde
Deliha 2 oyuncuları! Deliha 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Deliha 2 oyuncuları! Deliha 2 filmi nerede çekildi, konusu nedir? Deliha 2 filmi sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da kahkaha tufanı yaşatmaya devam ediyor. Yerli komedi türündeki filmin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Deliha 2 nerede çekildi?
11.08.2021 Cadde
Edebiyata ses veriyor
Edebiyata ses veriyor Sesli kitapların hem sayısı hem dinleyeni artıyor. Günlük hayatın koşturmacası içinde kitap okumaya fırsat bulamayanlar için edebiyatla ilişkiyi sıcak tutan sesli kitapları hem ses verenlerine hem yazarlara sorduk
4.07.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Derya Alabora ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.