Develi

Develi

Son dakika develi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan develi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan develi haber sayfamızda...

Develi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.559 develi haberi bulunmuştur.
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri için flaş tahmin
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri için flaş tahmin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50 seviyesine yükseltti. Peki bu durumdan mevduat faizleri nasıl etkilenecek?
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Karar piyasaları nasıl etkiler?
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Karar piyasaları nasıl etkiler? Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’nin kredi notunu artırdı. Ekonomik görünüm pozitife, kredi notu ise B’den B+ pozisyonuna yükseltildi. Not artırımı tahminlerin de üzerinde oldu. Peki karar piyasaları nasıl etkiler?
10.03.2024 Haberler
Yatırımcının gözü borsada! Fitch'in Türkiye kararı piyasaları nasıl etkiler?
Yatırımcının gözü borsada! Fitch'in Türkiye kararı piyasaları nasıl etkiler? Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’nin kredi notunu artırdı. Ekonomik görünüm pozitife, kredi notu ise B’den B+ pozisyonuna yükseltildi. Not artırımı tahminlerin de üzerinde oldu. Peki karar piyasaları nasıl etkiler? Uzman isim canlı yayında değerlendirdi. İşte detaylar...
10.03.2024 Ekonomi
Tuzlaspor ve Keçiörengücü puanları paylaştı
Tuzlaspor ve Keçiörengücü puanları paylaştı Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Tuzlaspor evinde Ankara Keçiörengücü'nü konuk etti. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı.
2.03.2024 1.Lig
Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasaları nasıl etkileyecek?
Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasaları nasıl etkileyecek? Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, şubat ayında politika faizini beklentilere paralel yüzde 45'te sabit tuttu. Peki bu karar piyasaları nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
22.02.2024 Ekonomi
Giresunspor, Ankara Keçiörengücü engeline takıldı!
Giresunspor, Ankara Keçiörengücü engeline takıldı! Trendyol 1. Lig'in 23'üncü haftasında Giresunspor, Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup etti.
17.02.2024 1.Lig
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor: Limitler değişecek mi?
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor: Limitler değişecek mi? Merkez Bankası, kredi kartınlarına taksit ve kart limitleri konusunda yeni düzenleme sinyali verdi. Uzman ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi ise CNN Türk yayınında kredi kartlarına Merkez Bankası tarafından getirilebilecek olası düzenlemeleri değerlendirdi.
12.02.2024 Haberler
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor: Limitler değişecek mi?
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor: Limitler değişecek mi? Merkez Bankası, kredi kartınlarına taksit ve kart limitleri konusunda yeni düzenleme sinyali verdi. Ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi ise CNN Türk yayınında kredi kartlarına Merkez Bankası tarafından getirilebilecek olası düzenlemeleri değerlendirdi.
12.02.2024 Ekonomi
Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda yıktı!
Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda yıktı! Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
10.02.2024 1.Lig
Akşener 4 büyükşehiri kadınlara emanet etti
Akşener 4 büyükşehiri kadınlara emanet etti Bugüne kadar 17 büyükşehir adayını ilan eden İYİ Parti, Adana, Antalya, Samsun ve Erzurum olmak üzere dört büyükşehiri kadın adaylara emanet etti.
28.01.2024 Gündem
İstanbul'da berber fiyatlarında şaşırtan artış
İstanbul'da berber fiyatlarında şaşırtan artış Berberlerde yeni yıl ile birlikte fiyat artışları görülmeye başladı. İstanbul’da geçtiğimiz yıl 150-200 lira bandında olan saç ve sakal tıraşı fiyatları, bu yıl 250-500 lira arasından değişiyor. Berber fiyatları semtlere göre değişiklik gösteriyor.
26.01.2024 Ekonomi
Teröristlerin katlettiği şehit veterinerin  dosyası, Ankara'ya gönderildi
Teröristlerin katlettiği şehit veterinerin dosyası, Ankara'ya gönderildi Ankara’da İçişleri Bakanlığı önünde bombalı eylemde bulunan teröristlerin saldırı öncesinde Kayseri'de veteriner teknikeri Mikail Bozlağan'ı (24) şehit edip, aracını gasbetmelerine ilişkin soruşturma tamamlandı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.
10.01.2024 Gündem
İYİ Parti'nin Kayseri adayı belli oldu
İYİ Parti'nin Kayseri adayı belli oldu İYİ Parti'de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı.
9.01.2024 Gündem
Kovid, kalp krizi ve böbrek yetmezliği! Emine hemşirenin kaderini 16 yıllık eşi değiştirdi
Kovid, kalp krizi ve böbrek yetmezliği! Emine hemşirenin kaderini 16 yıllık eşi değiştirdi Kayseri’de hemşire Emine Çelik (42), görevi başındayken yakalandığı koronavirüs sonrası gelişen kalp krizi ve böbrek yetmezliği nedeniyle uzun süre tedavi gördü. Geçen yıl böbrekleri iflas eden ve diyalize başlayan Çelik'e 16 yıllık eşi Yaşar Çelik (45) böbreğini bağışladı.
4.01.2024 Gündem
Son Dakika: Malatya'da feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son Dakika: Malatya'da feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, devrilen yolcu otobüsüne kamyonun çarptığı kazada 4 kişi öldü, 31 kişi yaralandı. Öte yandan Malatya Adıyaman yolunda yaşanan bir diğer kazada ise 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı
2.01.2024 Gündem
Piyasaların gözü kulağı bu haberde! Yılın son faiz kararı belli oluyor: İşte beklentiler...
Piyasaların gözü kulağı bu haberde! Yılın son faiz kararı belli oluyor: İşte beklentiler... Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını yarın açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 40 seviyesine yükseltmişti. Peki yılın son faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...
20.12.2023 Ekonomi
Develi Belediyespor, Rus smaçörü kadrosuna kattı!
Develi Belediyespor, Rus smaçörü kadrosuna kattı! AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Develi Belediyespor, Sergey Nikitin'i renklerine bağladı.
15.12.2023 Voleybol
PFDK'dan Faruk Koca kararı! Halil Umut Meler'e saldırı sonrası büyük ceza
PFDK'dan Faruk Koca kararı! Halil Umut Meler'e saldırı sonrası büyük ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan Faruk Koca'ya verilen cezayı açıkladı.
14.12.2023 Ankaragücü
Ankaragücü - Rizespor maçının PFDK sevkleri açıklandı!
Ankaragücü - Rizespor maçının PFDK sevkleri açıklandı! TFF Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'in 15'inci haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçında yaşanan olaylarla ilgili PFDK sevklerini açıkladı.
12.12.2023 Ankaragücü
Çocuklara ışık oldular
Çocuklara ışık oldular İş, sanat, spor ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, geliri görme engelli çocukların eğitimi için kullanılacak müzikalde sahne aldı.
6.12.2023 Cadde
Kayseri'de köpek dövüştüren 37 kişi yakanlandı; 6 köpek kurtarıldı
Kayseri'de köpek dövüştüren 37 kişi yakanlandı; 6 köpek kurtarıldı Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde bahisle köpek dövüştüren 37 kişiye 150 bin TL para cezası kesilirken, 8 kişi jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Operasyon ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.
3.12.2023 Gündem
Asgari ücrete ne kadar artış yapılacak? İşte masadaki seçenek!
Asgari ücrete ne kadar artış yapılacak? İşte masadaki seçenek! Milyonlarca çalışanın gözü kulağı asgari ücret zammına çevrilmiş durumda. 2024 yılında asgari ücrete tek seferlik zam yapılması planlanıyor. Peki asgari ücrete 2024 yılı için ne kadar artış yapılacak? İşte detaylar...
28.11.2023 Ekonomi
'Sevgilim yok! Olursa sizden kaçmaz zaten, mutlaka yakalardınız'
'Sevgilim yok! Olursa sizden kaçmaz zaten, mutlaka yakalardınız' Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Develi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.