Devler Ligi

Devler Ligi

Son dakika devler ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan devler ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan devler ligi haber sayfamızda...

Devler Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.937 devler ligi haberi bulunmuştur.
Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap
Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'a cevap Barcelona forması giyen Ronal Araujo, geleceğiyle ilgili konuştu ve İlkay Gündoğan'ın sözlerine cevap verdi.
18.04.2024 İspanya La Liga
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu! Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı sona erdi. Dev müsabakalar sonrası yarı final eşleşmeleri netlik kazandı.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih, Arsenal'ı Şampiyonlar Ligi'nden eledi!
Bayern Münih, Arsenal'ı Şampiyonlar Ligi'nden eledi! UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Kylian Mbappe, Şampiyonlar Ligi'nde Shevchenko ve Ibrahimovic'i yakaladı
Kylian Mbappe, Şampiyonlar Ligi'nde Shevchenko ve Ibrahimovic'i yakaladı Kylian Mbappe, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona’ya attığı 2 golle birlikte, turnuvada 48’er golü bulunan Andriy Shevchenko ve Zlatan Ibrahimovic ile gol sayılarını eşitledi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Manchester City’nin Real Madrid’i elemesi için 5 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Real Madrid ile Manchester City, 2021-2022 ve 2022-2023 Şampiyonlar Ligi sezonlarında yarı final turlarında karşılaşmıştı. 2021-2022’de Real Madrid, 2022-2023’te ise Manchester City turu geçmiş, turu geçen ekipler söz konusu sezonlarda Devler Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşamıştı. İki dünya devi, son iki sezonda olduğu gibi bu sezon da bir üst tura çıkmak için kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yarı finale kalacak takımı belirleyecek karşılaşma, bu akşam saat 22.00’de Etihad Stadı’nda oynanacak.
17.04.2024 Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı
Şampiyonlar Ligi'nde PSG'den tarihi intikam! Mbappe, Barcelona'ya yine acımadı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG unutulmaz bir geri dönüşe imza atarak Barcelona'yı turnuvanın dışına itti ve 7 yıl önce yaşadığı kabusu bu kez rakibine yaşattı. Kylian Mbappe, Devler Ligi'nde en çok gol attığı takım olan Barcelona'yı yine boş geçmedi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
UEFA Ülke puanı için kritik viraj Fenerbahçe-Olympiakos maçı! Tek tehdit Çekler
UEFA Ülke puanı için kritik viraj Fenerbahçe-Olympiakos maçı! Tek tehdit Çekler Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos’a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'nin rövanş mücadelesi UEFA ülke puanı için son derece önemli. Fenerbahçe Yunan ekibini elerse tarihimizin en iyi sezonuna imzamızı atacağız. İşte detaylar...
13.04.2024 Fenerbahçe
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık Avrupa futbolunun bir numaralı kupası, gelecek sezondan itibaren tarihindeki en önemli değişikliklerden birini geçirecek.
13.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Harry Kane: Uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz!
Harry Kane: Uzun bir yolumuz olduğunu biliyoruz! Bayern Münih'in yıldızı Harry Kane, Bavyera ekibinde geçirdiği sezonu yorumladı.
10.04.2024 Almanya Bundesliga
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de!
Bu oranlar kaçmaz… Şampiyonlar Ligi’nde “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” yine Misli’de! Devler Ligi’nde son 8 takım Avrupa’nın en iyisi olma yolunda sahaya çıkıyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün ve yarın oynanacak maçlar ile başlıyor. Misli, dev maçlara “Türkiye’nin En Yüksek Oranları”nı sunarak heyecanı ikiye katlıyor.
9.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor'
Ancelotti, Arda Güler için idmanı durdurdu! 'İşimi zorlaştırıyor' UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu
9.04.2024 İspanya La Liga
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor! Dev eşleşmeler
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor! Dev eşleşmeler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turu, yarın oynanacak dev maçlarla başlayacak.
8.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'a yıldız orta saha! Bonservis bedeli yok
Galatasaray'a yıldız orta saha! Bonservis bedeli yok Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmaylar, orta saha transferinde yıldız futbolcuyu gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların Devler Ligi faktörünü devreye sokabileceği belirtildi.
30.03.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız Çankırı'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayine ilişkin yeni mesajlar verdi. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde CHP lideri Özel'in 'darbe' sözleri de vardı.
22.03.2024 Gündem
F.Bahçe, Konferans Ligi'nde turladı! Ülke puanı sıralaması güncellendi, Şampiyonlar Ligi müjdesi
F.Bahçe, Konferans Ligi'nde turladı! Ülke puanı sıralaması güncellendi, Şampiyonlar Ligi müjdesi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu. Fenerbahçe'nin çeyrek final biletini aldığı gecenin ardından Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi müjdesi geldi.
14.03.2024 Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar
Şampiyonlar Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rövanş maçlarının heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan maçlar sonucunda Bayern Münih, PSG, Real Madrid ve Manchester City çeyrek finale kalmıştı. Bugün ve yarın oynanacak maçlar sonrasında 4 takım daha çeyrek finale yükselecek. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
12.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Bahçeşehir Koleji, Porto deplasmanında mağlup oldu!
Bahçeşehir Koleji, Porto deplasmanında mağlup oldu! FIBA Avrupa Kupası Çeyrek Final ilk maçında Porto, Bahçeşehir Koleji'ni 90-80 mağlup etti.
6.03.2024 Basketbol
Real Madrid, Devler Ligi'nde beraberlikle turladı!
Real Madrid, Devler Ligi'nde beraberlikle turladı! UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Real Madrid ile RB Leipzig arasındaki müsabaka 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
6.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih, Devler Ligi'nde sürprize izin vermedi!
Bayern Münih, Devler Ligi'nde sürprize izin vermedi! Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Lazio'yu 3-0 mağlup etti.
5.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum Süper Lig'de gözler Beşiktaş'la Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbiye çevrilmiş durumda. Maç için heyecan giderek artarken futbol dünyasının önemli isimleri derbiyi Skorer'e değerlendirdi. Ömer Üründül'ün derbiyle ilgili yorumları dikkat çekti. İşte detaylar...
3.03.2024 Beşiktaş
UEFA ülke puanında kritik tablo! Şampiyonlar Ligi kotası için gözler Fenerbahçe'de
UEFA ülke puanında kritik tablo! Şampiyonlar Ligi kotası için gözler Fenerbahçe'de Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki tek temsilcisi olarak Fenerbahçe'nin kalmasıyla birlikte UEFA Ülke Puanı sıralamasında durum daha da kritik hale geldi. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım için Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise eşleşmesi oldukça önceli. İşte detaylar...
24.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Beşiktaş'ın eski yıldızı Pepe Şampiyonlar Ligi tarihine geçti
Beşiktaş'ın eski yıldızı Pepe Şampiyonlar Ligi tarihine geçti Bir dönem siyah-beyazlı formayı giyen Portekizli savunmacı Devler Ligi tarihine adını yazdırdı.
23.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray, Sparta Prag'a elendi! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Galatasaray, Sparta Prag'a elendi! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde Son 16 Play-Off Turu maçları heyecanı sona erdi. Temsilcimiz Galatasaray, Çekya temsilcisi Sparta Prag'a 4-1 mağlup oldu ve Avrupa kupalarına veda etti. Dev heyecana sahne olan gecenin ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Şampiyonlar Ligi heyecanı “Şampiyon Oranlar” ile devam ediyor
Şampiyonlar Ligi heyecanı “Şampiyon Oranlar” ile devam ediyor Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı, bugün ve yarın oynanacak 4 maç ile devam ediyor. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Devler Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.