Devrildi

Devrildi

Son dakika devrildi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan devrildi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan devrildi haber sayfamızda...

Devrildi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.139 devrildi haberi bulunmuştur.
Çimento tankerinin devrilmesi kamerada
Çimento tankerinin devrilmesi kamerada Ankara'da sürücüsünün kontrolünden çıkan çimento tankeri devrilirken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.03.2024 Haberler
TIR'daki alçıpanlar otomobilin üzerine devrildi! Ölü sayısı 2'ye yükseldi
TIR'daki alçıpanlar otomobilin üzerine devrildi! Ölü sayısı 2'ye yükseldi Sivas’ta TIR'ın dorsesinde bulunan alçıpanların bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.
28.03.2024 Gündem
Almanya'da otobüs devrildi: En az 5 ölü, 20'den fazla yaralı
Almanya'da otobüs devrildi: En az 5 ölü, 20'den fazla yaralı Berlin'den İsviçre'ye gitmekte olan çift katlı otobüs, Almanya'nın doğusunda kaza yaptı.
28.03.2024 Dünya
Almanya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var
Almanya'da otobüs devrildi: Ölü ve yaralılar var Otoyolda 55 kişiyi taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu en az beş kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Feci kaza! Beton mikseri devrildi, sürücü öldü
Feci kaza! Beton mikseri devrildi, sürücü öldü Afyonkarahisar’da şarampole devrilen beton mikserinin sürücüsü Halil Çamlı (32) hayatını kaybetti.
26.03.2024 Gündem
TEM'de, TIR şarampole devrildi: 1 ölü
TEM'de, TIR şarampole devrildi: 1 ölü Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, TEM Otoyolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR, şarampole devrildi. Kazada TIR sürücüsü Şaban Yılmaz, hayatını kaybetti.
25.03.2024 Haberler
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı Mersin'de içerisinde canlı hayvan dolu olan TIR, şoförün hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi. Araç içerisindeki hayvanların bazıları telef oldu.
24.03.2024 Gündem
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı
İstanbul'da vinç devrildi: 2 yaralı İstanbul Esenler'de partilerin bayrak ve flamalarını sökme çalışması yapıldığı sırada vinç devrildi.
22.03.2024 Gündem
Kayseri'de cezaevi nakil aracı devrildi
Kayseri'de cezaevi nakil aracı devrildi Kayseri’de şarampole devrilen cezaevi nakil aracındaki 2'si ağır, 11 kişinin yaralandığı bildirildi.
21.03.2024 Gündem
Tokat’ta faciadan kıl payı kurtuldular
Tokat’ta faciadan kıl payı kurtuldular Tokat’ta bir vatandaş eski Turhal yolunda aracıyla ilerlediği sırada yola ağaç düştü. O anlar araç kamerası tarafından anbean kaydedildi.
20.03.2024 Haberler
Van beyaza büüründü! 446 yerleşim yerinin yolu kapandı
Van beyaza büüründü! 446 yerleşim yerinin yolu kapandı Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 446 yerleşim yerinin yolu kapandı. Kar kalınlığının merkezde 15, yüksek kesimlerde ise 40 santimetreye ulaştı. Kentte, kapanan yolların açılması için çalışma başlatıldı.
20.03.2024 Gündem
'İngiliz anahtarıyla saldırdı' dedi! Güvenlik kamerası 'yalanını' ortaya çıkardı
'İngiliz anahtarıyla saldırdı' dedi! Güvenlik kamerası 'yalanını' ortaya çıkardı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Gündem
Malatya'da araç devrildi, 8 kişi yaralandı
Malatya'da araç devrildi, 8 kişi yaralandı Malatya'da lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkan araç devrilirken araçtaki 8 kişi yaralandı.
19.03.2024 Gündem
Servis minibüsü devrildi: 14'ü öğrenci 15 kişi yaralandı
Servis minibüsü devrildi: 14'ü öğrenci 15 kişi yaralandı Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, kontrolden çıkan servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 14'ü öğrenci 15 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.
18.03.2024 Gündem
Kocaeli'de geminin çarptığı liman işletmesinden açıklama: Operasyonlarımız kesintisiz devam etmektedir
Kocaeli'de geminin çarptığı liman işletmesinden açıklama: Operasyonlarımız kesintisiz devam etmektedir Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Hong Kong bandıralı YM Witness isimli geminin rıhtıma yanaşması sırasında meydana gelen ve üç vincin devrilmesi sırasında bazı konteynerlerin denize düştüğü kazayla ilgili Evyapport Liman İşletmesi tarafından yapılan açıklamada, "Olay neticesinde can kaybı ve yaralanma yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir. İskelemizde tank ve konteyner terminal operasyonlarımız kesintisiz olarak devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.
17.03.2024 Gündem
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 368 metre uzunluğunda ve 51 metre genişliğindeki konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vinci çarparak devirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
17.03.2024 Haberler
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 368 metre uzunluğunda ve 51 metre genişliğindeki konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vinci çarparak devirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
17.03.2024 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var Kırşehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi.
17.03.2024 Haberler
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: Yaralılar var Kırşehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi.
17.03.2024 Gündem
Kocaeli'deki devasa vinçlerin devrildiği limandaki hasar havadan görüntülendi
Kocaeli'deki devasa vinçlerin devrildiği limandaki hasar havadan görüntülendi Kocaeli'de özel bir limana yanaşan gemi kıyıya çarpınca bölgede bulunan vinçler devrildi. Kazanın ardından hasar böyle görüldü...
16.03.2024 Gündem
Fabrikada feci ölüm! Başına vinçten kopan halat düşen işçi hayatını kaybetti
Fabrikada feci ölüm! Başına vinçten kopan halat düşen işçi hayatını kaybetti Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, alüminyum fabrikasında sökme ve son kontrol operatörü olarak çalışan Selim Han İnci (24), vinçten kopan halatın başına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.
16.03.2024 Gündem
Limana yanaşan gemi kıyıya çarpınca vinçler devrildi
Limana yanaşan gemi kıyıya çarpınca vinçler devrildi Özel bir limana yanaşan gemi kıyıya çarpınca bölgede bulunan vinçler devrildi.
16.03.2024 Haberler
Limana yanaşan gemi kıyıya çarpınca vinçler devrildi
Limana yanaşan gemi kıyıya çarpınca vinçler devrildi Özel bir limana yanaşan gemi kıyıya çarpınca bölgede bulunan vinçler devrildi. Vali Seddar Yavuz kazayla ilgili açıklama yaptı.
16.03.2024 Gündem
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı
Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 18 kişi yaralandı.
15.03.2024 Haberler
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 21 kişi yaralandı.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devrildi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.