Didem Şahin

Didem Şahin

Son dakika Didem Şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Didem Şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Didem Şahin haber sayfamızda...

Didem Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 433 didem şahin haberi bulunmuştur.
Dikkat eksikliği sanılıyor ama gerçek başka! Doğuştan da olabilir sonradan da gelişebilir
Dikkat eksikliği sanılıyor ama gerçek başka! Doğuştan da olabilir sonradan da gelişebilir İşitme kaybının çoğu zamana disleksi, dikkat eksiliği gibi durumlarla karıştırılabildiğini vurgulayan Odyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Didem Şahin Ceylan, çocukluk çağında ortaya çıkan işitme kayıplarının her zaman akılda tutulması gerektiğini vurguladı.
12.11.2023 Genel Sağlık
Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde!
Selami Şahin artık eşinin göz hapsinde! Etiler'de kadınları ofisine davet ettiği iddiaları karşısında zor günler geçiren Selami Şahin, 38 yıllık eşi Didem Şahin'in tepkisini çekmişti. "Bana tuzak kuruldu" diyerek kendini savunan üç çocuk babası sanatçı, aylar sonra eşi ile birlikte ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden Didem Şahin'in tavrına eşi de anlam veremedi.
26.10.2023 Cadde
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! '75 yıllık bir rüyadayım'
Selami Şahin'e doğum günü sürprizi! '75 yıllık bir rüyadayım' Selami Şahin, 75'inci yaş gününü, İzmir Alaçatı’da bir mekanda verdiği konser ve kendisine yapılan sürprizler eşliğinde geçirdi. Tüm şarkılarını mekanı dolduran kalabalıkla hep bir ağızdan söyleyen duayen sanatçı, ailesinin de katıldığı yaş günü kutlamasında duygusal anlar yaşadı.
17.08.2023 Cadde
Ecem Çırpan: İyi ki doğdun, deliler gibi...
Ecem Çırpan: İyi ki doğdun, deliler gibi... İki yıldır aşk yaşayan Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çiftten Çırpan, sevgilisiyle pozunu paylaştı. Ecem Çırpan, sevgilisi Lider Şahin'in doğum gününü, "İyi ki doğdun, deliler gibi..." sözleriyle kutladı.
4.12.2022 Cadde
'Şarkılar Bizi Söyler’de Selami Şahin'in duygusal anları
'Şarkılar Bizi Söyler’de Selami Şahin'in duygusal anları Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Televizyon
'Şarkılar Bizi Söyler’de Selami Şahin'in duygusal anları: Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim
'Şarkılar Bizi Söyler’de Selami Şahin'in duygusal anları: Soğan ekmek yedim, paramı aileme gönderdim Kanal D'de her cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkan Şarkılar Bizi Söyler, 5 Kasım akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne; usta sanatçı, söz yazarı ve bestekar Selami Şahin konuk oldu. Zeki Müren, İbrahim Tatlıses ve Coşkun Sabah taklitleriyle stüdyoda eğlenceli anların yaşatan sanatçı, çocuk anısını anlatınca gözyaşlarını tutamadı.
6.11.2022 Cadde
Ecem Çırpan-Lider Şahin çiftinden yeni fotoğraf
Ecem Çırpan-Lider Şahin çiftinden yeni fotoğraf Bir buçuk yıldır aşk yaşayan Ecem Çırpan ile Lider Şahin'in mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çift, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Son olarak ünlü çiftten Şahin, sevgilisiyle pozunu paylaştı.
29.07.2022 Cadde
Selami Şahin: İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur
Selami Şahin: İnşallah yakında oğlum evlenir, bir torunum olur Usta sanatçı Selami Şahin'in 37 yaşındaki müzisyen oğlu Lider Şahin, Şubat 2021'den beri Miss Turkey 2015 yarışmasının birincisi Ecem Çırpan ile aşk yaşıyor. Önceki gün şarkıcı Burcu Güneş ile Maslak'ta bir mekanda konuklarına müzik ziyafeti sunan Selami Şahin, konser öncesi torun özlemini dile getirdi.
7.05.2022 Cadde
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Lider Şahin ile evleniyor mu?
Ecem Çırpan'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Lider Şahin ile evleniyor mu? Bir süredir usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile aşk yaşayan Ece Çırpan'ın paylaşımı kafaları karıştırdı. Takipçileri, sevgilisiyle vesikalık fotoğraflarını, "Konuyu biliyorsunuz" ifadeleriyle paylaşan Çırpan'a, "Nikah hazırlığı mı?" diye sordu.
28.04.2022 Cadde
Selami Şahin yaşadığı büyük kazayı anlattı: Kolumu keseceklerdi neredeyse
Selami Şahin yaşadığı büyük kazayı anlattı: Kolumu keseceklerdi neredeyse Usta sanatçı Selami Şahin, Armağan Çağlayan’ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' isimli programın bu haftaki konuğu oldu. 1980’li yıllarda geçirdiği trafik kazası sonrası hayata nasıl tutunduğunu anlatan sanatçı, "Kafama darbe yediğim için bir yerde saç var, bir yerde de yok" dedi.
12.04.2022 Cadde
Selami Şahin: Parkta yattığım yıllarım oldu
Selami Şahin: Parkta yattığım yıllarım oldu Selami Şahin, önceki akşam sahneye çıktığı bir mekanda sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Dinleyicilere sürpriz yaparak konserin ikinci yarısına oğlu Lider Şahin'i sahneye davet eden şarkıcı, hayatının film olacağı haberini verdi.
28.03.2022 Cadde
Hayatı film oluyor
Hayatı film oluyor Selami Şahin, Hayal Kahvesi Hilton Kozyatağı Premium’da konser verdi.
28.03.2022 Cadde
'Oh Olsun' krizi! Selami Şahin'den İrem Derici açıklaması
'Oh Olsun' krizi! Selami Şahin'den İrem Derici açıklaması Şarkıcı Lider Şahin'in, 2016 yılında yeni bir aşka yelken açtığı meslektaşı İrem Derici ile birlikteliği kısa sürmüştü. Lider Şahinin babası Selami Şahin, Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlenmiş ve ihtarname göndermişti. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen usta sanatçı, çok konuşulan olaya açıklık getirdi.
9.03.2022 Cadde
Selami Şahin'den İrem Derici'ye veto geldi
Selami Şahin'den İrem Derici'ye veto geldi Selamı Şahin, oğlu Lider Şahin'in eski sevgilisi olan İrem Derici'nin kendi şarkısını okuduğunu duyunca sinirlendi. Selami Şahin, programın yapımcısına ihtar gönderdi.
6.03.2022 Cadde
Ecem Çırpan ile Lider Şahin evlilik yolunda!
Ecem Çırpan ile Lider Şahin evlilik yolunda! Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan (25) ile usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin (37), 2021'de aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün ilişkilerinin birinci yılı doldu.
14.02.2022 Cadde
Var mısınız izlemeye?
Var mısınız izlemeye? İstanbul Modern Sinema’nın sinemamızdan yeni filmleri bir araya getirdiği Biz de Varız! programı 10. yılını kutluyor.
18.01.2022 Kültür Sanat
Lider Şahin'in sevgilisi Ecem Çırpan aileye girdi
Lider Şahin'in sevgilisi Ecem Çırpan aileye girdi Selami Şahin'in şarkıcı oğlu Lider Şahin'in yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı model sevgilisi Ecem Çırpan, aileye girdi. Şahin, doğum gününde Çırpan'ı; annesi Didem Şahin ve babasıyla tanıştırdı.
6.12.2021 Cadde
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda En İyi Film Ödülü, Ferit Karahan'ın yönettiği "Okul Tıraşı" filmine gitti.
9.10.2021 Kültür Sanat
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Yarışma Filmleri belli oldu
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Yarışma Filmleri belli oldu T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 2-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışma heyecanı başlıyor. Merakla beklenen Ulusal Yarışma Filmleri belli oldu.
7.09.2021 Kültür Sanat
Yaz sezonu için gün sayıyorlar
Yaz sezonu için gün sayıyorlar Ünlü şarkıcılar, Alaçatı Club Baba içerisindeki Hayal Kahvesi’nde akşam yemeğinde buluştu. İşletme, Selami Şahin, Işın Karaca, Gökhan Türkmen ve Ayta Sözeri’yi ağırladı.
15.06.2021 Ege
Denge problemi varsa dikkat! Hastalık belirtisi olabilir
Denge problemi varsa dikkat! Hastalık belirtisi olabilir Kişiye etrafının döndüğünü hissettiren baş dönmesi rahatsızlığı, “vertigo” olarak biliniyor. Vertigonun sanılanın aksine bir hastalık değil, bazı hastalıkların belirtilerinden biri olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, vertigonun iç kulak, göz ve iskelet-kas sistemindeki organizasyonun iç kulak ve bağlantılarından kaynaklı bozulması ile ortaya çıktığını ifade ediyor. Dr. Öğretim Üyesi Didem Şahin Ceylan, vertigo hakkında bilgi verdi.
30.04.2021 Genel Sağlık
Selami Şahin şarkılarını kadınlar için söyledi
Selami Şahin şarkılarını kadınlar için söyledi Şarkıcı Selami Şahin, cuma akşamı İstanbul'da, cumartesi akşamı da İzmir'de sahne aldı.
8.03.2020 Cadde
Selam, Şahin'den kalp nakli olan Kartal bebeğe destek
Selam, Şahin'den kalp nakli olan Kartal bebeğe destek Usta sanatçı Selami Şahin ile eşi Didem Şahin, geçtiğimiz gün kalp nakli olan Kartal isimli 3 yaşındaki bebeğin annesi, sosyal medyada 'müzisyen anne' olarak tanınan Ahu Kahraman Yıldırım’ın düzenlediği organizasyona katıldı.
4.10.2019 Cadde
Bülent Ersoy ve Selami Şahin, Harbiye'de tarih yazdı
Bülent Ersoy ve Selami Şahin, Harbiye'de tarih yazdı Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy ile usta besteci ve yorumcu Selami Şahin, dün akşam Poll Production organizasyonu ve Demirören TV medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
27.08.2019 Cadde
Selami Şahin 71 yaşında
Selami Şahin 71 yaşında Usta sanatçı Selami Şahin, eşi Didem Şahin, çocukları Lider Şahin, Emirhan Şahin ve Meryem İrem Şahin ile beraber Çeşme’de doğum günü kutlaması yaptı.
16.08.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Didem Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.