Diego Reyes

Diego Reyes

Son dakika Diego Reyes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Diego Reyes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Diego Reyes haber sayfamızda...

Diego Reyes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 267 diego reyes haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'den kovuldu, Fransa'yı salladı! Damien Comolli fırtınası
Fenerbahçe'den kovuldu, Fransa'yı salladı! Damien Comolli fırtınası 2018-2020 yılları arasında Fenerbahçe'de sportif direktörlük yapan ve imza attırdığı oyunculardan, transfer maliyetlerine, kadro yapılanmasından, başarısızlığa kadar birçok konuda adeta yerden yere vurulan Damien Comolli, Fransa'da başarıyı yakaladı. Ülkesinde takdir gören Fransız futbol adamı, Toulouse'u bir başka seviyeye çıkardı. İşte Comolli'nin alkış alan adımları...
27.01.2023 Fransa Ligue 1
Son dakika - Fenerbahçe'de sportif direktörlük bir türlü oturmadı!
Son dakika - Fenerbahçe'de sportif direktörlük bir türlü oturmadı! Sportif direktörlük sistemini 3 senedir futbola adapte etmeye çalışan Fenerbahçe, halen daha bir başarı sağlayamadı. Damien Comolli’nin Slimani, Reyes ve Frey’le başlayan süreci Emre Belözoğlu’nun Samatta, Tisserand ve Ademi hamleleriyle sürdü
17.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 2,5 yılda 9 stoper transferi
Fenerbahçe'den 2,5 yılda 9 stoper transferi Fenerbahçe Futbol Takımı, son 2,5 yılda yaptığı stoper transferleriyle dikkati çekti.
18.01.2021 Fenerbahçe
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe'de savunmada bitmeyen çile
Son dakika | Fenerbahçe'de savunmada bitmeyen çile Bu sezon savunmada istediği ritmi bulamayan Fenerbahçe devre arasında yine transfere başvurmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler, 5 yıllık süreçte Neustadter, Skrtel, Neto, Diego Reyes, Serdar Aziz, Sadık, Zanka, Rami, Tisserand ve Lemos’u getirse de kalıcı başarı sağlayamadı.
3.12.2020 Fenerbahçe
Damien Comolli: Transferde FM'yi kullanacağız
Damien Comolli: Transferde FM'yi kullanacağız Fransa Ligue 2 takımlarından Toulouse'da başkan olan Damien Comolli, "Football Manager'i kullanmıyoruz ama kullanacağız. Kullanan birçok kulüp var" dedi.
8.10.2020 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti
Fenerbahçe'nin 3. Arjantinlisi Diego Perotti Fenerbahçe'nin İtalya'nın Roma kulübünden transfer ettiği Diego Perotti, sarı-lacivertli takımın tarihindeki 3. Arjantinli futbolcusu oldu.
6.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Comolli'nin izlerini siliyor
Fenerbahçe, Comolli'nin izlerini siliyor Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde yollarını ayırdığı sportif direktör Damien Comolli'nin izlerini büyük oranda sildi.
6.10.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 2 yılda 8 stoper transferi
Fenerbahçe'den 2 yılda 8 stoper transferi Sarı-lacivertliler, Marcel Tisserand'ı renklerine katarak son 5 transfer döneminde 8. stoper oyuncusunu kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, söz konusu dönemde şu ana kadar toplam 42 transfer gerçekleştirdi
16.09.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe'de stoper bolluğu!
Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe'de stoper bolluğu! Sarı-lacivertliler tek stoperle kaldığı ve şampiyonluğu kaybettiği 2019-20 sezonunun ardından yeni dönemde savunmasını iyi kurdu. Tisserand ve Lemos gibi takviyelerin yanında Serdar, Sadık ve Zanka ile alternatifler oluştu
15.09.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Diego Reyes'in testi pozitif çıktı
Son dakika | Diego Reyes'in testi pozitif çıktı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Reyes, korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
11.08.2020 Futbol
Son dakika haberler - Damien Comolli, Toulouse'un başkanı oldu!
Son dakika haberler - Damien Comolli, Toulouse'un başkanı oldu! Fenerbahçe'de tartışılan isim olan ve görevinden ayrılan Damien Comolli, Fransa'da başkan oluyor. Fransız idareci, Toulouse kulübünde yeni görevine hazırlanıyor.
20.07.2020 Fenerbahçe
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti!
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 14 yabancı futbolcu almanın serbest olduğu son 5 sezonda 158 isimle sözleşme imzaladı. Beşiktaş, bu süreçte 37 futbolcuyla en az yabancı oyuncu alan takım oldu. Son 5 sezonda en fazla yabancı oyuncuyu 42 kişiyle Trabzonspor transfer etti.
10.07.2020 Süper Lig
Fenerbahçe’nin yabancı transferleri hayal kırıklığı yarattı!
Fenerbahçe’nin yabancı transferleri hayal kırıklığı yarattı! Son 2 sezonda Fenerbahçe, Avrupa futbolunda isim yapmış ve tecrübe sahibi futbolcular transfer edilmesine rağmen hiçbir verim alınamadı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe'den iki transfer birden: Alpaslan ve Welinton...
Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe'den iki transfer birden: Alpaslan ve Welinton... Defans hatalarının faturası Fenerbahçe’ye ağır oldu. Trabzonspor maçında da aynı senaryo yaşandı. Yeni sezon planlamasında ilk operasyon bu bölgeye yapılacak. Hedef, Göztepeli Alpaslan Öztürk ve Alanyalı Welinton...
30.06.2020 Fenerbahçe
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'den Subotic'e flaş teklif
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri | Fenerbahçe'den Subotic'e flaş teklif Önümüzdeki sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, transferde işi sıkı tutuyor. Sarı lacivertli takımda öncelik stoper transferi. Kanarya, Bundesliga ekibi Union Berlin'de forma giyen Subotic'i gündemine aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Adil Rami: ‘Başka çarem kalmadı’
Adil Rami: ‘Başka çarem kalmadı’ Fenerbahçe’de herkesi şaşırtan kararların başında G.Saray derbisinden sadece bir gün önce stoper Adil Rami ile yolların ayrılması geldi. Fransız stoper, forma şansı bulamayacağı için Ersun Yanal’la da görüşüp ayrılmak istemediği halde veda etti
30.06.2020 Fenerbahçe
Dört büyüklere stoper dayanmıyor
Dört büyüklere stoper dayanmıyor Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor son dört sezonda toplamda 40 stoper oyuncusu transfer etti. 4 büyük kulüp, söz konusu transferler için 48 milyon 162 bin avro bonservis ücreti ödedi.
1.07.2020 Süper Lig
“Fenerbahçe’de nerelerdeydiniz?”
“Fenerbahçe’de nerelerdeydiniz?” Sarı-lacivertli forma altında ciddi hayal kırıklıkları yaratan Victor Moses, Slimani, Frey ve Andre Ayew gibi isimler yeni takımlarında adeta kimlik değiştirdi, performansları ile “Fenerbahçe’de nerelerdeydiniz?” dedirtti
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe haberleri | Comolli'ye rağmen inadına Falette!
Fenerbahçe haberleri | Comolli'ye rağmen inadına Falette! Simon Falette transferinin, Damien Comolli ile scout ekibi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle 1,5 yıl gecikmeli gerçekleştiği ortaya çıktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de beklenen son! Comolli...
Fenerbahçe'de beklenen son! Comolli... Fenerbahçe’nin belki de en tartışılan isimlerinden biri olan sportif direktör Damien Comolli ile yollar ayrıldı
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 18 ayda 6 stoper transferi
Fenerbahçe'den 18 ayda 6 stoper transferi Fenerbahçe Futbol Takımı, son 18 ayda yaptığı stoper transferleriyle dikkati çekti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de büyük endişe! Zanka ve Rami gibi...
Fenerbahçe'de büyük endişe! Zanka ve Rami gibi... Fenerbahçe’de yönetimin ara transfer döneminde talip olduğu futbolcular, geçmişten ders alınmadığını gösteriyor. Taraftardan sosyal medyada tepki var...
30.06.2020 Fenerbahçe
Tigres, Diego Reyes'i kadrosuna kattı
Tigres, Diego Reyes'i kadrosuna kattı Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığını açıkladığı Meksikalı stoper, ülkesinin Tigres takımına transfer oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda! Kameni'nin yeni adresi...
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha kapıda! Kameni'nin yeni adresi... Fenerbahçe, Diego Reyes ile ayrılığı duyururken gözler kaleci Carlos Kameni'ye çevrildi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Diego Reyes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.