Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Dilan Çiçek Deniz: Çok zayıfladım!

Modacı Tuvana Büyükçınar, önceki akşam Tarabya sahilde bulunan köşkte yeni sezon ürünlerini dostlarına, basına kapalı olarak gerçekleştirilen gecede düzenlediği partiyle sunum yaptı. Geceye modacı Raşit Bağzıbağlı'yla katılan oyuncu Dilan Çiçek Deniz de şık isimler arasında yer aldı.

|

Dilan Çiçek Deniz, ayrıldığı sevgilisi Furkan Andıç'ı hala sevdiğini dile getirmişti. Hala düşüncelerinin aynı olup olmadığı soruları üzerine güzel oyuncu, "Daha önce her şeyi konuştum zaten. Lütfen artık bu konuyu konuşmayalım" cevabını verdi.

Estetik haberlerininde doğru olmadığı sorulan Dilan Çiçek Deniz, “Gerçekten estetik yok, olsa söylerim. Bu arada çok zayıfladığımı söyleyebilirim. Bunun sebebi; ikinci üniversiteye başladım, dizi çekim yoğunluğu da olduğu için bayağı zayıfladığımı söyleyebilirim" dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.