Dilber Ay

Dilber Ay

Son dakika Dilber Ay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dilber Ay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dilber Ay haber sayfamızda...

Dilber Ay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 280 dilber ay haberi bulunmuştur.
Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Çenesine operasyon yaptırdı
Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Çenesine operasyon yaptırdı Oyuncu Büşra Pekin son dönemde kariyerinden çok estetik operasyonları ve değişimiyle gündemde. Zayıfladıktan sonra bolca estetik yaptıran ve bunların bir kısmını kabul etmeyen Büşra Pekin yine sosyal medyanın diline düştü.
5.01.2024 Cadde
Dilber Ay kimdir? Dilber Ay kaç yaşındaydı, nereli, şarkıları neler? Dilberay hayatı...
Dilber Ay kimdir? Dilber Ay kaç yaşındaydı, nereli, şarkıları neler? Dilberay hayatı... Arabesk ve halk müziğinin önde gelen kadın sanatçılarından Dilberay'ın hayatı ve şarkılarına dair ayrıntılar araştırılıyor. Barak havaları ve Meyrik türküsü ile milyonların gönülüne taht kurdu. Dilber Ay, 2019 yılında yaşamını yitirdi. Peki, Dilber Ay aslen nereli, eşi kim, kaç çocuğu var?
20.09.2023 Cadde
BİYOGRAFİ: Dilber Ay kimdir, neden öldü? Dilber Ay hayat hikayesi nedir, şarkıları, türküleri neler?
BİYOGRAFİ: Dilber Ay kimdir, neden öldü? Dilber Ay hayat hikayesi nedir, şarkıları, türküleri neler? Bir döneme damga vuran isimler arasında yer alan Dilber Ay, sesi ve şarkılarıyla birlikte hafızalara kazındı. Aynı zamanda hayat hikayesiyle de adından çok söz edilen Dilber Ay kimdir, neden öldü? Dilber Ay şarkıları ve türküleri neler?
20.09.2023 Cadde
Büşra Pekin'den 'havuçlu anne' karakterine gönderme!
Büşra Pekin'den 'havuçlu anne' karakterine gönderme! Son dönemdeki değişimi ile gündemde olan oyuncu Büşra Pekin, verdiiği kilolarla dikkat çekiyor. 15 kilo vererek bambaşka bir görünümü kavuşan oyuncu, son olarak 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki 'havuçlu anne' karakterine gönderme yaptı.
13.08.2023 Cadde
Büşra Pekin yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin yeni imajını paylaştı 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Cadde
Sıfır makyaj Büşra Pekin!
Sıfır makyaj Büşra Pekin! Son dönemdeki değişimi ile gündem olan oyuncu Büşra Pekin, geçtiğimiz gün Ulus'ta yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlere konuşan ünlü isim, deprem bölgesi için bir projelerinin olduğun ifade etti. Pekin'in makyajsız hali ve spor stili de dikkatlerden kaçmadı.
16.03.2023 Cadde
Büşra Pekin'den değişim açıklaması: Yüzüm aynı yüz
Büşra Pekin'den değişim açıklaması: Yüzüm aynı yüz Uzun süredir ekranlardan uzak kalan sanatçı Hülya Avşar, 'Yıldız De Bana' isimli yarışma programının jüri koltuğunda oturacak. Avşar'a, oyuncu Büşra Pekin ve Hamdi Alkan eşlik edecek. Ekip toplantısı sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Pekin, son dönemdeki değişimi hakkında konuştu.
1.02.2023 Cadde
Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın
Gonca Vuslateri: Büşra (Pekin) taş gibi kadın Ünlü oyuncular Büşra Pekin ve Gonca Vuslateri, önceki gün bir markanın davetine geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında kilolu haliyle hatırlanan Pekin, bambaşka bir görüntüye kavuştu. Vuslateri, meslektaşının değişimi hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu.
23.12.2022 Cadde
Büşra Pekin: Hiç diyet yapmadım!
Büşra Pekin: Hiç diyet yapmadım! Son olarak merhum şarkıcı Dilber Ay'ın hayat hikayesinin anlatıldığı 'Dilberay' adlı filmde başrol oynayan Büşra Pekin, rolü için 9 kilo almıştı. Film vizyona girer girmez fazla kilolarından kurtulan güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda tatil için Amerika'ya gitmişti. Orada hamburger yerken objektiflere poz veren ünlü isim, 'diyeti bozdu' dedirtmişti. Türkiye'ye geri dönen ve Bebek'te görüntülenen Pekin, hakkında çıkan 'diyeti bozdu' haberlerine açıklık getirdi.
15.08.2022 Cadde
Arda Kural Büyükçekmece’de gözaltına alındı
Arda Kural Büyükçekmece’de gözaltına alındı Ünlü oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece sahilde bir mekanın işletmecisini darp edip kavga çıkardı. Kural’ın, sahildeki kavgasından önce kardeşi ve annesini de tehdit edip kavga çıkardığı, bu yüzden ailesinin de kendisinden şikayetçi olduğu öğrenildi.
5.08.2022 Magazin
Büyükçekmece'de Arda Kural'ın olaylı gecesi!
Büyükçekmece'de Arda Kural'ın olaylı gecesi! 2000'li yılların başında 'Yerli Leonardio DiCaprio' lakabıyla tanınan Arda Kural (42), Büyükçekmece sahilde gittiği eğlence yerinde kavgaya karıştı. Ünlü oyuncu, güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk attı. Ailesinin de kendilerine karşı darp ve tehditte bulunduğunu iddia ettiği Kural hakkında 'Evden bir aylık uzaklaştırma' kararının çıkarıldığı öğrenildi.
6.08.2022 Cadde
Son dakika: Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın ikinci evliliği üç dakikada bitti!
Son dakika: Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl'ın ikinci evliliği üç dakikada bitti! Ocak 2019 dünyaevine giren, dokuz ay sonra sürpriz şekilde boşanan oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl, her fırsatta severek ayrıldıklarını söylüyordu. Şubat 2021'de yeniden hayatlarını birleştiren ünlü çift, ikinci evliliklerinde de mutluluğu bulamadı. Sinan Akçıl adliye çıkışı sessiz kalırken, Burcu Kıratlı üç dakika süren duruşmanın ardından açıklama yaptı.
11.05.2022 Cadde
Ersay Üner: Tek başıma çok mutluyum
Ersay Üner: Tek başıma çok mutluyum Ünlü şarkıcı Ersay Üner, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü isimlere vereceği şarkıların üzerinde çalıştığını söyleyen Üner, özel hayatıyla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı.
6.04.2022 Cadde
Burcu Kıratlı: Ben hala evli bir kadınım!
Burcu Kıratlı: Ben hala evli bir kadınım! Sinan Akçıl ile ikinci kez boşanmaya hazırlanan oyuncu Burcu Kıratlı, geçtiğimiz gün Etiler'de bir çorbacıdan çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, adının Avukat Nail Gönenli ile anılmasıyla ilgili sorular karşısında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.04.2022 Cadde
Acıların kadını gişenin kraliçesi
Acıların kadını gişenin kraliçesi Seyirci sayısı 2 milyon 600 bini geçen “Bergen”, “Dilberay”ın hedeflediği ama gerisinde kaldığı, yerli yapımların pandemiden önceki yüksek gişe rakamlarına ulaşacak gibi görünüyor.
16.03.2022 Kültür Sanat
'Bergen' filmi rekora koşuyor
'Bergen' filmi rekora koşuyor Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper'in oturduğu, Eski eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısının hayat hikayesini anlatan 'Bergen' filmine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.
15.03.2022 Cadde
‘Dilber Ay’ı seyrettiler
‘Dilber Ay’ı seyrettiler Kızılay, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde CGV Mars Cinema Group iş birliğiyle önceki gün Form İstanbul’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
9.03.2022 Cadde
Zeliha Kendirci kimdir, kaç yaşında? Zeliha Kendirci nereli, Şahin Kendirci ile kardeş mi?
Zeliha Kendirci kimdir, kaç yaşında? Zeliha Kendirci nereli, Şahin Kendirci ile kardeş mi? Şahin Kendirci'nin kız kardeşi olarak bilinen Zeliha Kendirci, Dilberay filminde boy gösterdi. Diğer yandan sesi ile de dinleyenleri büyülüyor. Peki, Zeliha Kendirci aslen nereli?
6.03.2022 Cadde
Benim için üzülme şiddete dur de!
Benim için üzülme şiddete dur de! Farah Zeynep Abdullah'ın, "Acıların Kadını" lakabıyla bilinen Bergen’i canlandırdığı film, aşk-nefret arasında gidip gelen marazi bir ilişkiyi kadına şiddeti eleştirerek perdeye getiriyor.
6.03.2022 Kültür Sanat
Arda Kural kimdir, kaç yaşında? 2022 Arda Kural'ın son, yeni hali - gençliği nasıl? İşte dizileri ve filmleri
Arda Kural kimdir, kaç yaşında? 2022 Arda Kural'ın son, yeni hali - gençliği nasıl? İşte dizileri ve filmleri Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmaya başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. Arda Kural'ın başarılı oyunculuğunu unutmayan izleyiciler ise 2022 Arda Kural'ın son, yeni hali - gençliği nasıl? araştırmasına geçti. Peki Arda Kural kimdir, kaç yaşında? İşte Arda Kural'ın dizileri ve filmleri haberimizde...
21.02.2022 Cadde
Arda Kural'ın büyük değişimi! 'Eski haline geri dönmüş'
Arda Kural'ın büyük değişimi! 'Eski haline geri dönmüş' Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmaya başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. Son olarak 'Dilber Ay' filminin galasında görüntülenen oyuncunun son paylaşımı sevenlerini mutlu etti. Kural'ın son halini görenler, "Eski haline geri dönmüş" gibi yorumlar yaptı.
21.02.2022 Cadde
Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali...
Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali... Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen programı Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında bu akşam Büşra Pekin de var. Başarılı oyunculuğuyla beğenilen Büşra Pekin bu akşam Şarkılar Bizi Söyler programında müzik şölenine eşlik edecek. Peki Büşra Pekin kimdir, kaç yaşında? Büşra Pekin nereli, sevgilisi var mı? İşte eski hali...
12.02.2022 Cadde
Malzeme gelmeyince dokuz kilo aldı
Malzeme gelmeyince dokuz kilo aldı Dilber Ay’a hayat veren Büşra Pekin, ABD’den malzemeler gelmeyince rolü için dokuz kilo aldığını belirtti
7.02.2022 Cadde
Arda Kural'dan Ece Erken açıklaması: Gördüklerim beni çok üzdü!
Arda Kural'dan Ece Erken açıklaması: Gördüklerim beni çok üzdü! 2019 yılında vefat eden sanatçı Dilber Ay'ın hayatını anlatan filmin İstanbul galası dün akşam yapıldı. Galaya katılan oyuncu Arda Kural, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürülen arkadaşı Ece Erken'e baş sağlığı diledi.
4.02.2022 Cadde
Arda Kural: Savaşı kazandım, geri dönüyorum!
Arda Kural: Savaşı kazandım, geri dönüyorum! 2019 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay’ın yaşamını anlatan ‘Dilberay’ filmininn İstanbul galası, Kanyon’da gerçekleşti. Ünlü isimlerin akın ettiği galada, 2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak sonrasında zor günler geçiren Arda Kural da vardı. Bir zamanlar ‘Yerli Leonardo DiCaprio’ olarak anılan oyuncu, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve kazandım” ifadelerini kullandı.
4.02.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dilber Ay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.