Dilek Birgen

Dilek Birgen

Son dakika Dilek Birgen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dilek Birgen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dilek Birgen haber sayfamızda...

Dilek Birgen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 145 dilek birgen haberi bulunmuştur.
Renkli açılış
Renkli açılış Etiler’de hizmete giren Allure Beauty Deluxe, sosyal yaşamın ünlü isimleriyle kapılarını açtı.
1.10.2022 Cadde
Boğaz’da renkli buluşma
Boğaz’da renkli buluşma Sevil, yeni kokularla genişleyen parfüm serisini cemiyet hayatının ünlü isimlerine tanıttı.
24.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Çeşme’de çağdaş sanat İzmir’in ünlü gayrimenkul danışmanlığı şirketi Dizayn GMD’nin bu yıl haziran ayında açılışını gerçekleştirdiği Dizayn Art Gallery’de proje direktörlüğünü ve küratörlüğünü Nagihan Özel’in üstlendiği, farklı disiplinlerdeki sanatçıların bir araya geldiği ‘Humor and Human’ isimli karma sergi, izleyicilerle buluştu...
9.08.2022 Cadde
Mehmet Birgen 78 yaşında damat oldu
Mehmet Birgen 78 yaşında damat oldu Yüzer disko Catamaran Club’ın sahibi olarak tanınan Mehmet Birgen, 78 yaşında dördüncü kez nikâh masasına oturdu. 2016'da boşanan dört çocuk babası sosyetik iş insanı ile Ukraynalı tescilli güzel arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
10.05.2022 Cadde
Türk Kızılay Kadın 110 yaşında
Türk Kızılay Kadın 110 yaşında Türk Kızılay İstanbul Kadın Başkanlığı, Türk Kızılay Kadın’ın 110’uncu yaşını kutladı.
25.03.2022 Cadde
Yeni yaşını kutladı
Yeni yaşını kutladı Estesante Clinic’in sahibi Şebnem Demir’e dostları sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
27.12.2021 Cadde
Güzellik senin için!
Güzellik senin için! Sosyal yaşamın tanınmış simaları, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Dr. Ercan Demirbağ’ın düzenlediği ‘Güzellik senin için’ mottolu davette buluştu
30.10.2021 Cadde
Anne-kız baş başa
Anne-kız baş başa Dilek Birgen, önceki gün kızıyla Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
5.06.2021 Cadde
‘Yerli üretimle  ekonomiye  destek  oluyoruz’
‘Yerli üretimle ekonomiye destek oluyoruz’ Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Dilek Birgen, Stan.Socks adını verdiği yeni bir çorap markasına imza attı.
8.05.2021 Cadde
Yüzen diskoyu satıyor
Yüzen diskoyu satıyor Dilek Birgen, sevgilisi Doğuş Aydın’la Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi.
23.01.2021 Cadde
Dilek Birgen: Dışarıda çok vakit geçirmiyorum
Dilek Birgen: Dışarıda çok vakit geçirmiyorum Cemiyet ve iş dünyasının tanınan simalarından Dilek Birgen, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
15.01.2021 Cadde
'Kızım Maya evde çok sıkıldı'
'Kızım Maya evde çok sıkıldı' Cemiyet hayatının tanınan simalarından Dilek Birgen, geçtiğimiz gün oğlu ve kızının yanı sıra sevgilisi Doğuş Aydın'la birlikte Zorlu AVM'de görüntülendi.
8.01.2021 Cadde
Dilek Birgen'den çocuklara hediye
Dilek Birgen'den çocuklara hediye Sosyetik güzel Dilek Birgen, önceki gün erkek arkadaşı Doğuş Aydın ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
19.12.2020 Cadde
Motorlu alışveriş
Motorlu alışveriş Cemiyet hayatının tanınan simalarından Dilek Birgen, önceki gün sevgilisi Doğuş Aydın’la Nişantaşı City’s’deydi.
30.11.2020 Cadde
Dilek Birgen ile Doğuş Aydın'ın motorlu alışverişi
Dilek Birgen ile Doğuş Aydın'ın motorlu alışverişi Cemiyet hayatının ve iş dünyasının tanınan simalarından Dilek Birgen, önceki gün sevgilisi Doğuş Aydın'la Nişantaşı'nda alışveriş yaptı.
29.11.2020 Cadde
Dilek Birgen alışveriş turunda
Dilek Birgen alışveriş turunda Cemiyet hayatının ve iş dünyasının tanınan simalarından Dilek Birgen, önceki gün sevgilisi Doğuş Aydın'la birlikte Zorlu AVM'de görüntülendi.
20.11.2020 Cadde
Dilek Birgen: 15 dakikada hazır olurum
Dilek Birgen: 15 dakikada hazır olurum Sosyetik güzel Dilek Birgen, geçtiğimiz gün kızı Maya ile birlikte geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
13.11.2020 Cadde
Dilek Birgen, Bodrum yolcusu
Dilek Birgen, Bodrum yolcusu Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Dilek Birgen, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
10.11.2020 Cadde
Dilek Birgen: Her zaman toplantı olmaz
Dilek Birgen: Her zaman toplantı olmaz Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Dilek Birgen, geçtiğimiz gün kızı Maya ve sevgilisi Doğuş Aydın'la birlikte geldiği Zorlu AVM'de görüntülendi.
6.11.2020 Cadde
Dilek Birgen'den günde üç toplantı
Dilek Birgen'den günde üç toplantı Sosyetik güzel Dilek Birgen, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
6.10.2020 Cadde
Dilek Birgen: Yeni projeler yolda
Dilek Birgen: Yeni projeler yolda Dilek Birgen, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Tek başına alışveriş merkezine giden iş insanı, meydan katında bulunan bir restoranda çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.
29.09.2020 Cadde
Toplantı molası
Toplantı molası Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Dilek Birgen, erkek arkadaşı Doğuş Aydın’la bir AVM’de görüntülendi.
22.08.2020 Cadde
Pasta yerine künefe
Pasta yerine künefe Aslı Hünel, 45’inci yaşına giren eşi Savaş Yurtsever’e, Bitez’deki Kaşıbeyaz Restaurant’ta doğum günü sürprizi yaptı.
6.07.2020 Cadde
Alışveriş molası
Alışveriş molası Dilek Birgen ve sevgilisi Doğuş Aydın, Zorlu AVM’de görüntülendi.
15.03.2020 Cadde
Yoğun tempo
Yoğun tempo Dilek Birgen, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
7.03.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dilek Birgen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.