Dinamo Bükreş

Dinamo Bükreş

Son dakika Dinamo Bükreş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dinamo Bükreş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dinamo Bükreş haber sayfamızda...

Dinamo Bükreş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 782 dinamo bükreş haberi bulunmuştur.
Zoran Terzic sürprizi! Giovanni Guidetti ve Daniele Santarelli de adaylar arasında
Zoran Terzic sürprizi! Giovanni Guidetti ve Daniele Santarelli de adaylar arasında 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na katılamayarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan İtalya Milli Takımı'nda Davide Mazzanti için kapı göründü. Davide Mazzanti'nin yerine düşünülen adaylar arasına son olarak Zoran Terzic eklendi.
5.10.2023 Voleybol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.06.2023 Futbol
Manisa Büyükşehir Belediyespor potada Hakan Demir'e emanet
Manisa Büyükşehir Belediyespor potada Hakan Demir'e emanet Ceyhun Cabadak ile yollarını ayıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, Hakan Demir ile anlaşmaya vardı.
Kazanan Arkas Spor
Kazanan Arkas Spor 8. TSYD İzmir Voleybol Turnuvası’nda 3 maçı da kazanan Arkas Spor namağlup şampiyon oldu.
18.09.2022 Ege
TSYD İzmir Voleybol Turnuvası başlıyor
TSYD İzmir Voleybol Turnuvası başlıyor Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi’nin filede sezon öncesi geleneksel olarak düzenlediği voleybol turnuvası bugün oynanacak iki maçla başlayacak.
15.09.2022 Ege
Fenerbahçe'deki kaderini Kiev belirleyecek! 'Hodri meydan Jesus'
Fenerbahçe'deki kaderini Kiev belirleyecek! 'Hodri meydan Jesus' Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda yarın Dinamo Kiev ile karşılaşacak Fenerbahçe'de gözler Teknik Direktör Jorge Jesus'a çevrildi. Yeniden yapılanma ve transferleriyle dikkat çeken sarı-lacivertli kulüpte taraftarlar, Ukrayna'da savaş nedeniyle zor günler yaşayan Kiev'i elemesini bekliyor. Kritik müsabaka öncesi Jesus ile ilgili kazanma veya kaybetme durumunda oluşacak senaryolar ortaya çıktı.
19.07.2022 Fenerbahçe
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe sözleri! 'Savaşın ortasında hazırlanıyoruz'
Mircea Lucescu'dan Fenerbahçe sözleri! 'Savaşın ortasında hazırlanıyoruz' Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Dinamo Kiev'in hocası Mircea Lucescu, açıklamalarda bulundu.
27.06.2022 Dünyadan Futbol
Galatasaray özel maçta Olympiakos'a konuk olacak
Galatasaray özel maçta Olympiakos'a konuk olacak Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında yarın deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşı karşıya gelecek.
12.07.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da Aytaç Kara şimdiden parladı! 2 maçta 3 gol
Son dakika - Galatasaray'da Aytaç Kara şimdiden parladı! 2 maçta 3 gol Galatasaray'da yeni transfer Aytaç Kara performansıyla göz dolduruyor. Eski takımı Kasımpaşa ağlarını da havalandıran deneyimli oyuncu sarı-kırmızılı forma altında toplam gol sayısını 3'e çıkardı.
11.07.2021 Galatasaray
Galatasaray, hazırlık maçında yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak
Galatasaray, hazırlık maçında yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray, yeni sezon çalışmaları kapsamında yarın Kasımpaşa ile hazırlık maçı yapacak.
9.07.2021 Galatasaray
'Berlin Panteri' Turgay Şeren, vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor
'Berlin Panteri' Turgay Şeren, vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor Galatasaray ve milli takımın efsane kalecisi, "Berlin Panteri" lakaplı Turgay Şeren, vefatının 5. yıl dönümünde anılıyor.
7.07.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'dan Mostafa Mohamed için sakatlık açıklaması!
Son dakika - Galatasaray'dan Mostafa Mohamed için sakatlık açıklaması! Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, hazırlık maçında sakatlanan Mostafa Mohamed ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.07.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da Fatih Terim o yıldızı gözden çıkardı! Yerine Premier Lig'den...
Son dakika - Galatasaray'da Fatih Terim o yıldızı gözden çıkardı! Yerine Premier Lig'den... Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Transferde orta alan, sol bek ve kanat bölgesine yoğunlaşan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen yıldız futbolcunun idmanlardaki ve Dinamo Bükreş maçındaki performansından memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim yönetimden transfer istedi.
30.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da PSV öncesi Mohamed umudu!
Son dakika - Galatasaray'da PSV öncesi Mohamed umudu! Galatasaray'da sakatlanan ve yürekleri ağızlara getiren Mustafa Muhammed’in PSV Eindhoven ile yapılacak ön eleme maçlarına yetişeceği öğrenildi.
29.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da Aytaç Kara hazır Alpaslan Öztürk eksik
Son dakika - Galatasaray'da Aytaç Kara hazır Alpaslan Öztürk eksik Bu sezon Galatasaray’a katılan iki yeni transfer Aytaç Kara ile Alpaslan Öztürk, sezonun ilk hazırlık maçında 11’de şans buldu.
29.06.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan PSV'ye net mesaj
Galatasaray'dan PSV'ye net mesaj Galatasaray, yeni sezon öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynadığı ilk hazırlık maçında dün Romanya ekibi Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların gollerini 36 ve 62'nci dakikalarda yeni transfer Aytaç Kara kaydetti. Teknik direktör Fatih Terim, 21 Haziran'da takımın başına geçerken, henüz 6 günde hedeflediği pas oyunundan örnekler sundu. Sarı-kırmızılılar, yaklaşık 25 gün sonra oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'ndaki PSV Eindhoven maçı öncesi Hollandalılara 'hazırız' mesajı verdi.
28.06.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Fatih Terim yıldız isme patladı! 'Şampiyonluğu kaybettirdi bize'
Son dakika haberi: Fatih Terim yıldız isme patladı! 'Şampiyonluğu kaybettirdi bize' Galatasaray, dün yeni sezonun ilk maçında Dinamo Bükreş ile karşılaştı. Sarı Kırmızılılar yeni transfer Aytaç Kara'nın golleriyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılırken Fatih Terim'im saha kenarında yıldız oyuncuya söylediği sözler olay oldu. İşte detaylar...
28.06.2021 Galatasaray
Geniş Özet | Galatasaray 2-1 Dinamo Bükreş
Geniş Özet | Galatasaray 2-1 Dinamo Bükreş Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray, Dinamo Bükreş ile hazırlık maçı yaptı.
28.06.2021 Futbol
Son dakika - Galatasaray'da büyük tehlike! Transfer yasağı krizi
Son dakika - Galatasaray'da büyük tehlike! Transfer yasağı krizi Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti. Kadrosunu güçlendirmek için transferde düğmeye basan sarı-kırmızılı kulüp Oğulcan Çağlayan transferi sebebiyle kriz yaşıyor. Tahkim Kurulu transfer yasağı ile ilgili kararını verdi.
28.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'ın yeni transferi Aytaç Kara şov yaptı! Taraftardan Falcao tepkisi
Son dakika - Galatasaray'ın yeni transferi Aytaç Kara şov yaptı! Taraftardan Falcao tepkisi Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme mücadelesi verecek Sarı-Kırmızılılar, sezonun ilk hazırlık maçında Dinamo Bükreş'i 2-1 mağlup etti. Mücadele öne çıkan isim ise yeni transfer Aytaç Kara oldu. Öte yandan Falcao hazırlık maçı kadrosunda yer almazken sarı-kırmızılı taraftarlar tepki gösterdi.
28.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da Mohamed hazırlık maçında sakatlandı! İlk açıklama geldi
Son dakika - Galatasaray'da Mohamed hazırlık maçında sakatlandı! İlk açıklama geldi Galatasaray hazırlık maçında Dinamo Bükreş ile karşı karşıya geldi. Maçın 4. dakikasında ikili mücadele sonrası yerde kalan Mohamed oyuna devam edemedi. Galatasaray'dan yapılan açıklamada "Mostafa Mohamed'in sol dizinde esneme, sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem, MR'da sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edildi. Herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmamıştır." ifadeleri kullanıldı.
28.06.2021 Galatasaray
Galatasaray - Dinamo Bükreş: 2-1
Galatasaray - Dinamo Bükreş: 2-1 Geçen sezonu Beşiktaş'ın arkasında tamamlayan Galatasaray yeni sezonu erken açtı. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme mücadelesi verecek Sarı-Kırmızılılar, sezonun ilk hazırlık maçında Dinamo Bükreş ile karşılaştı. Yeni transfer Aytaç Kara'nın golleriyle Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı.
27.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray ilk hazırlık maçına çıkıyor
Son dakika - Galatasaray ilk hazırlık maçına çıkıyor Galatasaray, 2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamındaki hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
26.06.2021 Galatasaray
Süper Lig'in eski yıldızında uyuşturucu madde tespit edildi
Süper Lig'in eski yıldızında uyuşturucu madde tespit edildi Ülkemizde Adanaspor ve Ankaraspor formaları da giyen Magaye Gueye'nin doping testlerinde kanında kokaine rastlandı.
9.03.2021 Süper Lig
Lucescu, Ukrayna'yı ikiye böldü! Ligin zirvesinde...
Lucescu, Ukrayna'yı ikiye böldü! Ligin zirvesinde... Ukrayna Premier Lig ekibi Dinamo Kiev, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde sergilediği performansla dikkati çekiyor.
25.02.2021 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Dinamo Bükreş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.