Fenerbahçe Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak? Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak? Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı saat kaçta?

20.09.2018 - 11:20 | Son Güncellenme:

Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı yayıncı kuruluşu az önce belli oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçında Hırvatistan deplasmanında 3 puan arıyor. Peki Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak? İşte zorlu maçın ilk 11'leri ve merak edilen soruların cevapları...

Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı saat kaçta

Fenerbahçe Dinamo Zagreb maçı başlamak üzere. Zorlu mücadele öncesi sarı lacivertli taraftarlar Dinamo Zagreb Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak sorularının cevaplarını arıyor. Yayıncı kuruluş az önce belli oldu. İşte detaylar...

DİNAMO ZAGREB FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D Grubundaki ilk maçında Dinamo Zagreb ile karşı karşıya gelecek. Maksimir Stadında oynanacak karşılaşma saat 22.00'da başlayacak. Zorlu mücadele beIN Sports 1 ve beIN Sports Haber kanallarından canlı yayınlanacak.
İŞTE MUHTEMEL 11'LER
DİNAMO ZAGREB: Livakovic, Dani Olmo, Hajrovic, Gavranovic, Rrahmani, Gojak, Theophile-Catherine, Stojanovic, Sunjic, Dilaver, Orsic
FENERBAHÇE: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Roman Neustadter, Diego Reyes, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Alper Potuk, Aatif Chahechouhe, Yassine Benzia, Michael Frey

Valbuena, Dinamo Zagreb maçının kadrosuna alınmadı

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, Dinamo Zagreb ile oynanacak maçta Valbuena'yı maç kadrosuna almadı. İstanbul'da kalan Fransız futbolcu kafileyle birlikte Hırvatistan'a götürülmedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Cocu, Fransız yıldız Valbuena'yı İstanbul'da bıraktı ve maç kadrosuna almadı. Hollandalı teknik adam tarafından gözden çıkarılan Valbuena, Konyaspor ile oynanan son lig maçında ısınmaya dahi gönderilmedi.

Aykut Kocaman döneminde özellikle sezonun ikinci yarısında ilk 11'de fazla şans bulamayan Valbuena, Cocu tarafından da gözden çıkarıldı.

Fenerbahçe, Avrupa'da 223. randevuda

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda bu akşam Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımıyla karşılaşacak sarı-lacivertliler, 44. sezonunu geçirdiği uluslararası arenada 222 maçta 81 galibiyet alırken, 95 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. Fenerbahçe, 55. maçına çıkacağı UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 28 galibiyet aldı, 11 maçta yenildi

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında bu akşam Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'da 223. maçına çıkacak. UEFA organizasyonlarına bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundan katılan sarı-lacivertliler, Portekiz'in Benfica takımıyla eşleşti.

Rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, seyircisi önündeki maçta 1-1 berabere kaldı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Benfica'ya elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalan sarı-lacivertliler, bu kulvarda bugüne dek 54 maça çıktı.

Avrupa arenasında 223. maçını Dinamo Zagreb'e karşı yapacak Fenerbahçe, daha önce oynadığı 222 karşılaşmada 81 galibiyet, 46 beraberlik alırken, 95 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 275 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 328 gol gördü.

Fenerbahçe, Dinamo Zagreb maçına hazır

Sarı-lacivertli takım, deplasmandaki Dinamo Zagreb maçı öncesi son antrenmanını Maksimir Stadı'nda yaptı Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda bu akşam Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımı ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takım maç öncesi son antrenmanını, karşılaşmanın oynanacağı başkent Zagreb'deki Maksimir Stadı'nda gerçekleştirdi. Teknik direktör Phillip Cocu yönetimindeki idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Sarı-lacivertli takım, antrenmanın bu bölümünde ısınma hareketlerinin ardından bir süre topla çalıştı.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma yapıldığı öğrenildi.

Dinamo Zagreb ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma, bu akşam TSİ 22.00'de başlayacak.