Dinlenmek

Dinlenmek

Son dakika dinlenmek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dinlenmek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dinlenmek haber sayfamızda...

Dinlenmek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.766 dinlenmek haberi bulunmuştur.
Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti!
Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti! Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Gazze’ye desteğimiz sürecek
Gazze’ye desteğimiz sürecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir videomesaj yayımlayarak vatandaşların bayramını tebrik etti. Erdoğan, mesajında özetle şu ifadelere yer verdi:
10.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan bayram mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz!
Erdoğan'dan bayram mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz! Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Haberler
Tatil tercihleri yurt dışı oldu
Tatil tercihleri yurt dışı oldu Ünlü isimler, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilip, tercihini yurt dışından yana kullandı.
9.04.2024 Cadde
Fadik Sevin Atasoy film senaryosu yazıyor
Fadik Sevin Atasoy film senaryosu yazıyor Oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. Atasoy, annesi Emel Göksu ve kendisinin de yer alacağı yeni projesinden bahsetti.
5.04.2024 Cadde
Ağaç kondu ev ilgi odağı oldu
Ağaç kondu ev ilgi odağı oldu Manisa’nın Sarıgöl ilçesinin Tırazlar Mahallesinde Ali Dölek isimli üzüm üreticisinin bağın kenarında bulunan dut ağacına yaptığı ahşap kulübe ilgi odağı oldu.
30.03.2024 Ege
Bakan Yerlikaya: Teröre ülke içinde de ülke dışında da göz açtırmıyoruz
Bakan Yerlikaya: Teröre ülke içinde de ülke dışında da göz açtırmıyoruz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta bölücü hain terör örgütü olmak üzere terör örgütlerinin tamamının nefeslerini kesip ya etkisiz hale getiriyoruz ya da götürüp adalete teslim ediyoruz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın annesi: Gelinlik giyecektin, kefen giydirdiler
Kadınlar Günü'nde öldürülen İlayda'nın annesi: Gelinlik giyecektin, kefen giydirdiler İzmir’de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde uğradığı bıçaklı saldırıda ölen İlayda Alkan'ın (20) olayda yaralanan annesi Oya Tarhan (45), kızının mezarını ziyaret etti. Kızının yeni alıp da giyemediği kıyafetleri mezarının üzerine bırakan Tarhan, "Gelinlik giyecektin, kefen giydirdiler" diyerek ağladı.
23.03.2024 Gündem
Yataktan kalkamayınca grip sandı, 3 aydır tekerlekli sandalye ile hareket ediyor
Yataktan kalkamayınca grip sandı, 3 aydır tekerlekli sandalye ile hareket ediyor Antalya’da yaşayan Serkan Özdemir (46), sabah işe gitmek için yataktan kalkmak istediğinde bacaklarını hissetmediğini fark etti. İlk etapta soğuk algınlığı sanan, belden aşağısını hissetmeyince hastaneye başvuran Özdemir’e konulan teşhis hayatını şoke etti.
23.03.2024 Haberler
Yataktan kalkamayınca grip sandı, 3 aydır tekerlekli sandalye ile hareket ediyor
Yataktan kalkamayınca grip sandı, 3 aydır tekerlekli sandalye ile hareket ediyor Antalya’da yaşayan Serkan Özdemir (46), sabah işe gitmek için yataktan kalkmak istediğinde bacaklarını hissetmediğini fark etti. İlk etapta soğuk algınlığı sanan, belden aşağısını hissetmeyince hastaneye başvuran Özdemir’e konulan teşhis hayatını şoke etti.
23.03.2024 Gündem
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
Bakan Ersoy: Şehrimize faydası olmayan meselelere kaybedecek zamanımız yok
Bakan Ersoy: Şehrimize faydası olmayan meselelere kaybedecek zamanımız yok Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bakanlık tarafından yapımı tamamlanan Side Antik Kenti Karşılama Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
17.03.2024 Gündem
İlayda’nın annesi: Son yemeğini yedi, eğlencesini yaptı, öldürüldü
İlayda’nın annesi: Son yemeğini yedi, eğlencesini yaptı, öldürüldü İzmir'de, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, bıçaklı saldırıda ölen İlayda Alkan'ın (20) olayda yaralanan annesi Oya Tarhan (45), tedavisinin ardından taburcu edildi. Kızını öldüren Yunus Yılmaz'a (32) en ağır cezanın verilmesini isteyen Tarhan, "Yoksa içim soğumayacak" dedi.
13.03.2024 Gündem
Kadınlar Günü'nde öldürüldü! İlayda'nın annesi olay anını anlattı
Kadınlar Günü'nde öldürüldü! İlayda'nın annesi olay anını anlattı İzmir’in Konak ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bıçaklanarak öldürülen İlayda Alkan'ın (20) aynı saldırıda ağır yaralanan annesi Oya Tarhan (45) ifadesinde, şüpheli Yunus Yılmaz'ın (32) kızına sözü tacizde bulunup, bir anda saldırdığını söyledi.
12.03.2024 Gündem
Pilotları yarım saat uyuyan yolcu uçağı rotasından saptı; bakanlık soruşturma başlattı
Pilotları yarım saat uyuyan yolcu uçağı rotasından saptı; bakanlık soruşturma başlattı Raporda, uyuya kalan ikinci pilotun bir aylık ikizleri olduğu ve "karısının bebeklere bakmasına yardım etmek için uykusuz kaldığı" kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.03.2024 Dünya
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba!
Salih Bademci: Biz ünlüler yalancıyız galiba! Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.
6.03.2024 Cadde
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans'
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans' Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera ile ilgili konuştu. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe altyapısında görev yaptığı dönemi anlattı.
5.03.2024 İstanbulspor
İstinat duvarı dibinde cesedi bulunmuştu! Hande'nin ölümündeki sır perdesi aralandı
İstinat duvarı dibinde cesedi bulunmuştu! Hande'nin ölümündeki sır perdesi aralandı Karabük’te, 6 metre yükseklikteki istinat duvarının dibinde ölü bulunan Hande Ciğeroğlu’nun (32) cenazesi toprağa verildi. Yapılan otopside Ciğeroğlu’nun yüksekten düşme sonucu kafaya alınan darbeyle olduğu belirlendi.
4.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye Adana'da coşkulu karşılama!
Fenerbahçe'ye Adana'da coşkulu karşılama! Fenerbahçe, Hatayspor ile oynayacağı mücadele öncesi Adana'ya ulaştı.
1.03.2024 Fenerbahçe
Yorgun gecelere son! Dakikalar içinde uykuya daldıran 'burun' tekniği
Yorgun gecelere son! Dakikalar içinde uykuya daldıran 'burun' tekniği Yorucu bir günün tüm yorgunluğunu alan gece uykusunun sağlıklı bir şekilde ilerlemesi çok önemlidir. Ancak bazen çeşitli sebeplere bağlı olarak gece uykusuna sağlıklı bir dalış yaşanmıyor ve dahası dinlenmek için girilen yataktan daha yorgun çıkılabiliyor. Son günlerde bu durumu ortadan kaldırdığı iddia edilen bir teknik gündeme geldi. İşte uyku bozukluğunu ortadan kaldırdığı iddia edilen o çözüm!
27.02.2024 Genel Sağlık
Burcu Biricik'ten eğlenceli hamilelik pozları: Saçmasapan bir seri
Burcu Biricik'ten eğlenceli hamilelik pozları: Saçmasapan bir seri Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan "Camdaki Kız" dizisinde rol alan ve Emre Yetkin ile bir kız bebek bekleyen Burcu Biricik'ten hamilelik pozları geldi. Karnı burnunda pozlarını paylaşan Burcu Biricik'e beğeni yağdı.
27.02.2024 Cadde
Uykusuz her gece...
Uykusuz her gece... “Uykusuz her gece, sabahlarım bazen günlerce, yorgun ölesiye...” Ajda Pekkan’ın bu ünlü şarkısı, dünyada uykusuzluk çeken birçok insanın durumunu da yansıtıyor.
27.02.2024 Dünya
Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam!
Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, oyunculuğun yanı sıra bir işletme sahibi olarak ticaret hayatına da atılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Önceki gün yeni yaşını kutlayan ünlü oyuncu, iddialara son noktayı koydu. Özdemir, pahalı kıyafetleri olduğunu ancak har vurup harman savurmadığını ifade edip, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.02.2024 Cadde
Bakımevinde vahşetin detayları kan dondurdu: Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim
Bakımevinde vahşetin detayları kan dondurdu: Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim 30 yıl önce Velimeşe’de geçirdiği tren kazasında iki bacağını birden kaybeden ve 2 yıldır Çerkezköy’de bakım merkezinde kalan Avni Kılıçaslan’ın darp edildiği iddiasının ardından olayla ilgili 1 sağlık görevlisi tutuklanırken, olayla ilgili ifadeler de ortaya çıktı. Ortaya çıkan “Kafasına tekme attım, top gibi sektirdim” ifadeleri adeta kan dondurdu.
16.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dinlenmek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.