Gündem Diriliş Ertuğrul 150. bölüm final fragmanı yayınlandı!

Diriliş Ertuğrul 150. bölüm final fragmanı yayınlandı!

23.05.2019 - 08:40 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 149. bölüm ile ekrana geldi. Diriliş Ertuğrul yayınlanan son bölümde Sırma ve Arıbuka arasında yapılan antlaşma ve beraberinde Arıkbuka'nın Ertuğrul Bey'e düzenlediği tuzak izleyicilerin heyecan dozunu yükseltti. Ekrana gelen Diriliş Erturğul son bölüm ardından 150. bölüm final fragmanı da yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul 150. bölüm final fragmanı yayınlandı

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 149. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. TRT 1 ekranında yayınlanan Diriliş Ertuğrul son bölümde büyük bir tehdidi daha savuşturan Ertuğrul Bey'in obaya geri dönüşü büyük mutluluk yaşanmasına neden oldu. İlbilge Hatun ile evlilik sözünü bir an önce yerine getirmek istediğini dile getiren Ertuğrul Bey için her şey olumlu giderken Sırma'nın Arıkbuka ile anlaşmak istemesi ve beraberinde Arıkbuka'nın Ertuğrul Bey'e tuzak kurması kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ertuğrul Bey Albastı’yı öldürdükten sonra abisi Gündoğdu’yu Arıkbuka’nın tuzağından kurtarmış ve obaya dönmüştü. Cenkte ağır yaralanan Turgut iyileşmiş, Ertuğrul Bey ve Gündoğdu’nun da obaya sağ salim dönmesi obayı bayram yerine çevirmişti.

Ertuğrul Bey bu mutluluğu perçinlemek üzere daha önce evlilik sözü verdiği İlbilge Hatun ile konuşmuş ve yakın zamanda bu meseleyi sonuçlandırmak istediğini bildirmişti. Ertuğrul Bey ve İlbilge evlenecek mi?

Abisinin öldürülüşünü hazmedemeyen Sırma Arıkbuka ile iletişime geçip işbirliği yapmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Arıkbuka, Ertuğrul Bey’in Berke Han’ın adamlarıyla buluşacağı yeri öğrenmiş ve Ertuğrul Bey’e tuzak kurmuştur.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 150. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

Yazarlar