Ege Doğalgaz müjdesi

Doğalgaz müjdesi

24.09.2018 - 00:15 | Son Güncellenme:

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, vatandaşların dört gözle beklediği doğalgaza ilçenin Haziran 2019’da kavuşacağını belirtti

Doğalgaz müjdesi

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri olan doğalgazın ilçeye geliş tarihiyle ilgili müjdeyi verdi.

Haberin Devamı

Projenin hangi aşamada olduğunu yerinde görüp incelemek üzere boru hattı çalışma sahasını ziyaret eden Başkan Uysal, BOTAŞ Burhaniye-Edremit Doğalgaz Boru Hattı Proje Müdürü M. Kemal Arınık ve yüklenici firma VEMAK İnşaat’ın Şantiye Şefi Levent Biricik ile bir araya geldi; çalışmalarda gelinen aşamayla ilgili detaylı bilgi aldı. İvrindi sınırları içinde, boru hattının 30. kilometresinde devam eden çalışmaları denetleyen Uysal, projenin yüzde 30’unun planlanan sürede tamamlandığını ve 2019 yılının haziran ayında doğalgazın ulaşacağını söyledi, “Vatandaşımızın gönlü rahat olsun” dedi.

Yüzde 30’u tamam

Kaynak çalışmalarının 30’uncu kilometrede, güzergâh ve diğer çalışmalarının da 60’ıncı kilometrede devam ettiğini anlatan Proje Müdürü Arınık, güzergâh üzerindeki zeytin ağaçlarının taşınacağını kaydetti.