Doğtaş

Doğtaş

Son dakika Doğtaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Doğtaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Doğtaş haber sayfamızda...

Doğtaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 178 doğtaş haberi bulunmuştur.
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
Evleri yaza hazırlıyor
Evleri yaza hazırlıyor Evler yaza hazırlanıyor. Doğtaş Home koleksiyonunda yer alan şeftali, yaz sarıları ve pastel mavi tonlarındaki aksesuarlar ve soft tondaki Larina, Likya, Venera ve Carbon berjerler ile evlere yazı getirmek mümkün.
24.06.2022 Ekonomi
Doğanlar, 4 koldan yatırıma devam ediyor
Doğanlar, 4 koldan yatırıma devam ediyor Doğanlar Holding İcra Kurulu Üyesi ve İnşaat Grup Başkan Yardımcısı Ali Doğan, “4 sektörde, 28 şirketimizle yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yatırım yaptığımız her noktada ekonomik kalkınma ve istihdamı destekliyoruz” dedi.
23.06.2022 Ekonomi
Su baskınında hayatını kaybetti, ortaya çıkan acı gerçek üzüntüye boğdu
Su baskınında hayatını kaybetti, ortaya çıkan acı gerçek üzüntüye boğdu Burdur'da oturduğu evi su basması sonucu hayatını kaybeden engelli kadının cenazesi, toprağa verildi. Bir hafta sonra TOKİ tarafından yapılan evine taşınacağı öğrenilen kadının evine taşınamadan vefat etmesi yakınlarını üzüntüye boğdu.
5.06.2022 Haberler
Burdur'da ölüme neden olan selin büyüklüğü, evin duvarına yansıdı
Burdur'da ölüme neden olan selin büyüklüğü, evin duvarına yansıdı Burdur'da dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin boyutu, gündüz saatlerinde ortaya çıktı. Selde yaşamını yitiren engelli kadının giriş katında bulunan evin duvarlarında suyun ne kadar yükseldiğini gösteren izler dikkat çekti.
5.06.2022 Haberler
Burdur'da ölüme neden olan selin büyüklüğü, evin duvarına yansıdı!
Burdur'da ölüme neden olan selin büyüklüğü, evin duvarına yansıdı! Burdur'da dün akşam saatlerinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin boyutu, gündüz saatlerinde ortaya çıktı. Selde yaşamını yitiren engelli kadının giriş katında bulunan evin duvarlarında suyun ne kadar yükseldiğini gösteren izler dikkat çekti.
5.06.2022 Gündem
Golf severler Kanser Farkındalık Haftası için Kemer Country’de buluştu
Golf severler Kanser Farkındalık Haftası için Kemer Country’de buluştu Kanser Farkındalık Haftası sebebiyle Milliyet ev sahipliğinde Kemer Country Club’ta 100’den fazla davetlinin katılımıyla ‘Ladies & Men’s Kanser Farkındalık Golf Turnuvası 2022’ düzenlendi.  
1.04.2022 Golf
Editörün Seçtikleri
Editörün Seçtikleri Günlük şıklık Flo çanta koleksiyonu, kullanışlı formları, zincir ve renk detaylarıyla kadınların her anının en kullanışlı eşlikçisi oluyor...
19.02.2022 Cadde
Mobilyada milyar $ hedefli güçbirliği
Mobilyada milyar $ hedefli güçbirliği Mobilya sektörü firmaları Adore, Çilek, Doğtaş Kelebek, Gündoğdu, İşbir, Kilim ve Nurus, güçbirliği yaparak F-TR Furniture Partners adlı bir dış ticaret şirketi kurdu. 10 milyon lira ödenmiş sermayesi bulunan şirkette kurucular eşit pay sahibi olurken Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi Dr. Hakan Yurdakul ile Sistem Global Danışmanlık, F-TR Furniture’a kuruluş süreci ve esas sözleşmenin hazırlanmasında destek verdi.
27.10.2021 Ekonomi
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Lüks detay Nocturne, Hande Erçel ile dört sezondur sürdürdüğü iş birliğini yeni koleksiyonunda da sürdürüyor...
23.10.2021 Cadde
2. TÜRKİYE LİDER MARKA ÖDÜLLERİ TÖRENİ MUHTEŞEM BİR GECEYLE SAHİPLERİNİ BULDU
2. TÜRKİYE LİDER MARKA ÖDÜLLERİ TÖRENİ MUHTEŞEM BİR GECEYLE SAHİPLERİNİ BULDU Kazananların Strongbosses.com ve Yerliara.com kullanıcılarının oylarıyla belirlendiği, 2. Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni, 13 Temmuz Salı akşamı İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşti.
29.07.2021 Advertorial
2. TÜRKİYE LİDER MARKA ÖDÜLLERİ TÖRENİ MUHTEŞEM BİR GECEYLE SAHİPLERİNİ BULDU
2. TÜRKİYE LİDER MARKA ÖDÜLLERİ TÖRENİ MUHTEŞEM BİR GECEYLE SAHİPLERİNİ BULDU Kazananların Strongbosses.com ve Yerliara.com kullanıcılarının oylarıyla belirlendiği, 2. Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni, 13 Temmuz Salı akşamı İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşti.
20.07.2021 Advertorial
Yazlık evlerde yaşam ve iş ahengi
Yazlık evlerde yaşam ve iş ahengi Yazlıklarda uzun dönemli yaşama isteği, aynı zamanda bu evlere ofisi de taşıdı. Uzaktan çalışanlar yazlık evleri için pek çok çalışma alanı mobilyası alıyor.
6.07.2021 Mimarlık
Yazlık evlerde yaşam ve iş ahengi
Yazlık evlerde yaşam ve iş ahengi Yazlıklarda uzun dönemli yaşama isteği, aynı zamanda bu evlere ofisi de taşıdı. Uzaktan çalışanlar yazlık evleri için pek çok çalışma alanı mobilyası alıyor.
6.07.2021 Emlak
Amerika’ya çıkarma Senegal’e fabrika
Amerika’ya çıkarma Senegal’e fabrika Türk mobilyasını ABD’ye götürmeyi planlayan Doğanlar Holding Senegal’e de fabrika kuruyor. Grup, Türkiye’nin en büyük biogaz tesisini de açacak.
5.07.2021 Ekonomi
Çöpten, çamurdan 2 milyarlık yatırım
Çöpten, çamurdan 2 milyarlık yatırım BIST’in yeni oyuncularından Biotrend, çöp, çamur ve hayvansal atıktan üreteceği enerji için 2 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapıyor. Hedefte yurtdışına açılmak var.
22.06.2021 Ekonomi
Temiz enerjide yatırım hamlesi
Temiz enerjide yatırım hamlesi Borsa İstanbul’da nisan sonunda halka arz olan ve 13 milyar TL’yi aşkın talep toplayan Biotrend, öncelikle Türkiye, ardından da yurtdışı olmak üzere yatırım seferberliği başlattı.
21.05.2021 Ekonomi
Eşyasız kalan bin aileye mobilya
Eşyasız kalan bin aileye mobilya Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Mustafa Balcı, Erciyes Anadolu Holding Grubu’nun öncülüğünde ve MOSDER üyesi markaların destekleriyle birlikte, eşyaları kullanılamaz hale gelen toplam bin depremzede aileye bin 25 adet mobilya takımı temin ettiklerini açıkladı...
17.11.2020 Ege
Seramiğe hayat veren dokunuş
Seramiğe hayat veren dokunuş 1999 yılında İzmir’e yerleşen ve öğrencilik yıllarından beri hayali olan seramik tasarımına başlayan mimar Ayşe Elçi kısa sürede ev dekorasyonunun en büyük isimlerine üretim yapmaya başladı. İlerleyen yıllarda seramiği ahşapla buluşturup Stil44’ü kuran Elçi, markanın hikayesini ve doğal malzemelerin nasıl el emeğiyle can bulduğunu anlattı
26.10.2020 Ege
Doğtaş’ta hedef tuttu 180 mağazaya ulaşıyor
Doğtaş’ta hedef tuttu 180 mağazaya ulaşıyor Mobilya sektörünün önde gelen markalarından Doğtaş, 2020’nin son çeyreğinde açacağı mağazalarla, yılı 180 mağaza ile kapatıyor.
14.10.2020 Ekonomi
Biotrend halka arz edilecek
Biotrend halka arz edilecek Mobilya sektörünün önde gelen gruplarından Doğtaş - Kelebek mobilya grubunu da bünyesinde bulunduran Doğanlar Yatırım Holding, yeni bir iştirakini daha halka arz etmek için düğmeye bastı.
29.08.2020 Ekonomi
Doğtaş Kelebek hızlı büyüyor
Doğtaş Kelebek hızlı büyüyor Doğtaş Kelebek, pandemi döneminde ev ve dekorasyona artan büyük ilgiye proaktif çözümleriyle karşılık verdi.
10.08.2020 Ekonomi
Ciro hedefi 1 milyar TL
Ciro hedefi 1 milyar TL Doğtaş Kelebek Mobilya Grubu CEO’su İsmail Doğan; yüzde 40 olan 2020 büyüme hedef oranlarını yüzde 60 olarak revize ettiklerini belirterek, bu yıl 300 kişilik ekstra bir istihdam yaratacaklarını ve 1 milyar lira ciro hedeflediklerini söyledi.
26.07.2020 Ekonomi
Doğtaş'tan ücretsiz mimari destek hizmeti
Doğtaş'tan ücretsiz mimari destek hizmeti Mağazalarında Covid19 ile mücadele kapsamında yeni alışveriş sistemlerini hayata geçiren Doğtaş, müşterilerine güvenli alışverişin kapılarını açarken mobilya sektöründe ilklere imza atan marka olmaya devam ediyor.
22.04.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğtaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.