Doğu Anadolu

Doğu Anadolu

Son dakika doğu anadolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğu anadolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğu anadolu haber sayfamızda...

Doğu Anadolu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.960 doğu anadolu haberi bulunmuştur.
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
Meteoroloji açıkladı: 31 Mart seçim günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji açıkladı: 31 Mart seçim günü hava nasıl olacak? Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yapılacağı 31 Mart'ta havanın ülke genelinde parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.
27.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil, Türkiye'dir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokat’ta düzenlenen mitingde konuşma yapıyor.
25.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan değil Türkiye'dir Tokat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur İttifakı değildir, mesele doğrudan Türkiye'dir, Türk milletidir. Milletimizin dünyanın bu müstesna coğrafyasındaki varlığından öylesine rahatsızlar ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri.' dedi.
25.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. Pazartesi günü için 23 ile sarı kodlu uyarı verildi. Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artarak mevsim normalleri civarına, hafta ortasından itibaren mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Öte yandan İstanbul ve Ankara valilikleri peş peşe uyarı yayımladı.
24.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımladı. Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı tek katlı evler kara gömüldü.
23.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den deprem açıklaması! '500'e yakın kırılmamış fay hattı var'
Bakan Özhaseki'den deprem açıklaması! '500'e yakın kırılmamış fay hattı var' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hiç kimse bu ülkede bizimki 3'ncü derece, bizimki 4'ncü derece bir şey olmaz falan gibi bir hisse kapılmasın. Şu anda 500'e yakın kırılmamış fay hattı var ülkemizde. Bundan ibret almak lazım. Ders çıkarmak lazım." açıklamasında bulundu.
22.03.2024 Haberler
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir çok il için kuvvetli yağış, çığ, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den deprem açıklaması! '500'e yakın kırılmamış fay hattı var'
Bakan Özhaseki'den deprem açıklaması! '500'e yakın kırılmamış fay hattı var' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hiç kimse bu ülkede bizimki 3'ncü derece, bizimki 4'ncü derece bir şey olmaz falan gibi bir hisse kapılmasın. Şu anda 500'e yakın kırılmamış fay hattı var ülkemizde. Bundan ibret almak lazım. Ders çıkarmak lazım." açıklamasında bulundu.
22.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre cuma ve cumartesi günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışları devam edecek.
21.03.2024 Gündem
Ankara'da kar yağışı başladı! Meteoroloji haritayı güncelledi, işte il il hava durumu tahminleri...
Ankara'da kar yağışı başladı! Meteoroloji haritayı güncelledi, işte il il hava durumu tahminleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaşırken bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını belirtti. İşte il il, bölge bölge hava durumu tahminleri...
21.03.2024 Gündem
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Resmen donacağız! İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Resmen donacağız! İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji 5 günlük haritalı hava raporunu yayımladı. Rapora göre; perşembe günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışı etkili olacak, yurt genelinde ise sıcaklıklar düşecek. İşte merak edilen detaylar...
21.03.2024 Gündem
Sahur sofralarının olmazsa olmazı! Tanesi 30 TL
Sahur sofralarının olmazsa olmazı! Tanesi 30 TL Erzincan’ın yöresel lezzetlerinden olan, kavrulmuş un ve yağlı hamurdan yapılan tandır ketesi, tok tutması nedeniyle özellikle sahur sofralarının vazgeçilmezi oluyor .
20.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İşte il il kar ve yağmur beklenen yerler...
Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İşte il il kar ve yağmur beklenen yerler... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. MGM harita paylaşarak bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını belirtti. İşte il il, bölge bölge hava durumu tahminleri...
20.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji bu gece için uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Bolu, Düzce, Ankara…
Son dakika... Meteoroloji bu gece için uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Bolu, Düzce, Ankara… Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir son dakika uyarısı geldi. Bu gece itibarıyla sıcaklıklar 7 derece birden düşecek. Kar yağışı İstanbul’un kapısına dayanacak. Bolu, Düzce başta olmak üzere Ankara’da kar yağışı etkili olacak. İşte tüm detaylar…
19.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar İstanbul dahil bu akşam itibarı ile 7 derece birden düşecek. Birçok kentte kar yağışı başladı hafta sonuna kadar sürecek. Bahar gelmeden tekrardan kış yüzünü gösterecek. Kar yağışı İstanbulun kapısına yeniden dayanacak. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
19.03.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Anadolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.