Doğum Günü

Doğum Günü

Son dakika doğum günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğum günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğum günü haber sayfamızda...

Doğum Günü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.933 doğum günü haberi bulunmuştur.
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim'
'Özge'ye farklı duygular beslediğim için profesyonelliği karşısında ezilmiştim' Şarkıcı Sinan Güleryüz, oyuncu Özge Özder ile altı yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. İki yaşında Eva Luna adında kızları olan ünlü çiftten Güleryüz, "Oyunculuk teklifi alıyor musunuz?" sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile buluştu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Martin Jahn ile buluştu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Skoda Auto Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Martin Jahn ile bir araya geldi.
28.03.2024 Galatasaray
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi
Nurgül Yeşilçay 48 oldu! 'Yeni yaş' paylaşımıyla kırdı geçirdi Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Veda Mektubu' dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, 48 yaşına girdi. Ünlü ismin, yayınladığı yeni yaş videosu sosyal medyada gündem oldu.
28.03.2024 Magazin
'Evlendikten sonra hayatımızda bir şey değişmedi!'
'Evlendikten sonra hayatımızda bir şey değişmedi!' Oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen, geçtiğimiz araık ayında Emirgan'daki bir teknede dünyaevine girmişti. Törenden kareler sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü çift, haftalar sonra bir film galasında kameraların karşısına geçti.
27.03.2024 Cadde
Eser-Berfu Yenenler çiftinin oğulları Mete 3 yaşında! Doğum gününden karelere beğeni yağdı
Eser-Berfu Yenenler çiftinin oğulları Mete 3 yaşında! Doğum gününden karelere beğeni yağdı Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'in oğulları Mete, üç yaşına girdi. Ünlü çift, düzenlendikleri doğum günü partisinden karelerini, sosyal medya hesaplarından sevenlerinin beğenisine sundu. Eğlenceli pozlara dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
27.03.2024 Cadde
Furkan Andıç doğum gününü bağışladı
Furkan Andıç doğum gününü bağışladı Oyuncu Furkan Andıç, 4 Nisan'da 33 yaşına basacak. Ünlü isim, doğum günü için Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) ile bir bağış kampanyası başlattığını duyurdu.
27.03.2024 Cadde
Efsane yönetmene 'Arka Sokaklar' setinde doğum günü
Efsane yönetmene 'Arka Sokaklar' setinde doğum günü Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'ın yönetmen koltuğunda oturan Orhan Oğuz’un 76'ncı yaşı sette sürpriz pastayla kutlandı.
27.03.2024 Cadde
Alişan'dan Buse Varol'un doğum gününde aşk dolu paylaşım!
Alişan'dan Buse Varol'un doğum gününde aşk dolu paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, altı yıl önce nikah masasına oturduğu oyuncu eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Eşinin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yapan Alişan'a, Buse Varol'dan cevap gecikmedi.
27.03.2024 Cadde
'1,5 yaşımda ya var ya yokum burada! Ne güzel ki çok sevdim ve çok sevildim'
'1,5 yaşımda ya var ya yokum burada! Ne güzel ki çok sevdim ve çok sevildim' Dolunay Soysert, doğum günü olan 25 Mart'ta sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Çocukluk fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu, "İyi ki geldik bu güzel yaşa" dedi.
26.03.2024 Cadde
Şeyma Subaşı İskoçya'dan paylaştı! 'Nasıl geçiniyorsun oralarda?'
Şeyma Subaşı İskoçya'dan paylaştı! 'Nasıl geçiniyorsun oralarda?' Türkiye'nin en magazinsel isimlerinden biri olan Şeyma Subaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Büyük kitleler tarafından takip edilen isim, son olarak İskoçya'ya gitti. Sık sık gezen Subaşı'nın bir takipçisinden gelen soruya verdiği yanıt ise görenleri şaşırttı.
25.03.2024 Cadde
Dursun Özbek'ten 'sevgi iklimi' vurgusu! 'Elimizden geleni yapacağız'
Dursun Özbek'ten 'sevgi iklimi' vurgusu! 'Elimizden geleni yapacağız' Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, birlik, beraberliği tüm ülkeye yaymak istediklerini söyledi, “Sevgi iklimini kendi camiasında sağlamış olan bir kulüp olarak Türk sporunda da sevgi iklimini getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
23.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu: Benim hikayem yavaş açılıyor!
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu: Benim hikayem yavaş açılıyor! Usta sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu 'İnci Taneleri'nde 'Nusret' rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu, çok izlenen Kanal D dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Cadde
Tam 100 yaşında: Okudukça hayatım gözümün önüne geliyor
Tam 100 yaşında: Okudukça hayatım gözümün önüne geliyor Ordu'da yaşayan 4 çocuk babası ve 29 torun sahibi 100 yaşındaki Hüseyin Aydoğan, 72 yıldır her gün aksatmadan günlük tutuyor.
19.03.2024 Gündem
Gözde Kocaoğlu: Karanlıklarda elimi tutan güzel yürekli ağabeyim
Gözde Kocaoğlu: Karanlıklarda elimi tutan güzel yürekli ağabeyim Rıza Kocaoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Gözde Kocaoğlu, sosyal medya hesabından ağabeyinin doğum gününü kutladı. Çocukluk yıllarına ait fotoğrafları paylaşan Gözde Kocaoğlu, duygusal bir not ekledi.
19.03.2024 Cadde
Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümünde astsubaya verilen ceza kesinleşti
Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümünde astsubaya verilen ceza kesinleşti Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın (28) ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye, 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan verilen 2,5 yıl hapis cezası ile Mehmet S.'ye verilen beraat kararı Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
19.03.2024 Gündem
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil'
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil' Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ece Sükan, Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşarak arkadaşının doğum günü partisine katıldığını söyleyen Sükan, eğlence gecesinin devam edebileceğinin sinyalini verdi.
19.03.2024 Cadde
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız?
Zihinsel yüklerinizin farkında mısınız? Fiba Grubu’nun bakım emeği ve zihinsel iş yükü kavramlarına dikkat çektiği farkındalık kampanyası kapsamında Özyeğin Üniversitesi bünyesinde toplumsal cinsiyet eşitliğinin yaygınlaşması için faaliyetlerini sürdüren ÖzU Gender Office’in danışmanlığında “Eşit Bakım Eşit Zihin Yükü Farkındalık Rehberi” yayımlandı. Bakım emeği ve zihinsel yük ile ilgili toplumsal cinsiyet temelli eşitsizliklere dikkat çeken rehberde çarpıcı veriler ve çözüm önerileri paylaşılıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Sadri Alışık’sız geçen 29 yıl
Sadri Alışık’sız geçen 29 yıl Türk sinemasının ölümsüz ismi Sadri Alışık, her sene olduğu gibi bu yıl da doğum gününde anılacak.
17.03.2024 Cadde
Fahriye Evcen küçük oğlu Kerem ile yeni pozlarını paylaştı!
Fahriye Evcen küçük oğlu Kerem ile yeni pozlarını paylaştı! Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, 14 aylık oğlu Kerem ile yeni pozlarını paylaştı. Ünlü ismin kısa sürede binlerce beğeni alan karelerine, takipçilerinden yorum yağdı. Minik Kerem'i kimileri ağabeyi Karan'a, kimileri de babası Burak Özçivit'e benzetti.
16.03.2024 Cadde
'Yarım Elma'nın yıldızları yıllar sonra bir arada! 'O benim hem canım hem gardaşım'
'Yarım Elma'nın yıldızları yıllar sonra bir arada! 'O benim hem canım hem gardaşım' Oyuncu Günay Karacaoğlu, yeni yaşını Baba Sahne'de kutladı. Doğum günü partisinde yakın dostu ve eski rol arkadaşını yalnız bırakmayan Janset Paçal, kutlamadan renkli kareler yayınladığı sosyal medyada duygusal bir yazı kaleme aldı.
15.03.2024 Cadde
'Bu hayattaki ilk aşkım! Bu fotoğrafı hatırladın mı?'
'Bu hayattaki ilk aşkım! Bu fotoğrafı hatırladın mı?' Açelya Akkoyun, sosyal medyada takpçilerini yıllar öncesine götürdü. Siyah önlüklü okul fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, 'abido' diye bahsettiği abisi Demokan Akkoyun'un doğum gününü kutladı.
14.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Şevket Altuğ 81 yaşında!
Usta oyuncu Şevket Altuğ 81 yaşında! Tiyatro sahnesine 1962 yılında adım atan, 'Perihan Abla' dizisindeki 'Şakir' ve 'Süper Baba' dizisindeki 'Fikret' rolleri ile tanınan Şevket Altuğ, sosyal medya hesabından doğum günü pastasını paylaştı.
14.03.2024 Cadde
4 çocuk, 29 torun sahibi! 100 yaşında sürpriz doğum günü
4 çocuk, 29 torun sahibi! 100 yaşında sürpriz doğum günü Ordu'da yaşayan 4 çocuk babası ve 29 torun sahibi Hüseyin Aydoğan, 100. yaşına doğum günü pastası keserek girdi. Aydoğan, çok mutlu olduğunu ve böyle bir kutlama beklemediğini söyledi.
11.03.2024 Gündem
Bardağın boş tarafı ile 'dövüş'
Bardağın boş tarafı ile 'dövüş' Bardağın hep dolu tarafına bakın. İçiniz sıkılıyor ve işlerin berbat gittiğini düşünüyorsanız, olumsuzluklara değil, hayatınızdaki olumlu taraflara odaklanın. İşte bir rehber...
11.03.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Doğum Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.