Doktor

Doktor

Son dakika doktor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doktor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doktor haber sayfamızda...

Doktor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.615 doktor haberi bulunmuştur.
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Mutfak benim terapi alanım
Kanserle mücadele eden Tanyeli: Mutfak benim terapi alanım Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, yakın dostları ve basın mensupları için iftar yemeği düzenledi. Muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, mutfağa girip yemek yaparak moralini yüksek tuttuğunu ve sağlığına kavuştuğunda bir yemek projesi içinde yer almak istediğini açıkladı.
29.03.2024 Cadde
Hollanda'da PEGIDA’nın liderine Kur'an-ı Kerim'e saldırısı nedeniyle gözaltı
Hollanda'da PEGIDA’nın liderine Kur'an-ı Kerim'e saldırısı nedeniyle gözaltı Hollandalı ırkçı grup PEGIDA’nın lideri Edwin Wagensveld, Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına alındı.
27.03.2024 Dünya
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz Gazze Şeridi’ndeki Türk Doktor Taner Kamacı, "Hayati riski en yüksek olanlar ameliyata alınıyor, diğerleri alınamıyor. Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz” dedi.
27.03.2024 Haberler
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz
Gazze’deki Türk Doktor Kamacı: Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz Gazze Şeridi’ndeki Türk Doktor Taner Kamacı, "Hayati riski en yüksek olanlar ameliyata alınıyor, diğerleri alınamıyor. Mecburen hasta seçmek zorunda kalıyoruz” dedi.
27.03.2024 Dünya
Fibromiyalji hastası mısınız? Bahar ve ramazanınız rahat geçebilir
Fibromiyalji hastası mısınız? Bahar ve ramazanınız rahat geçebilir Yumuşak doku romatizması adıyla bilinen fibromiyaljiyi en çok etkileyen mevsim bahar ayları. Ramazan ayında da sağlıklı yaşam düzenini sağlamak önem taşıyor. Fibromiyalji ile ilgili önemli çalışmaları bulunan Uzman Doktor Mehmet Portakal, hem baharın hem de Ramazan'ın sorunsuz geçmesinin mümkün olduğunu açıkladı.
27.03.2024 Genel Sağlık
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı'
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı' İstanbul Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde boğulan Emirhan Erdönmez’in acılı ailesi konuştu.
27.03.2024 Gündem
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’ten hayat kurtaran manevra
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’ten hayat kurtaran manevra AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda küçük çocuğun boğazına şeker kaçtığını fark etti. Tıp doktoru olan Keleş, Heimlich manevrası ile çocuğun hayatını kurtardı.
26.03.2024 Gündem
Milletvekili, Heimlich manevrası ile küçük çocuğun hayatını kurtardı
Milletvekili, Heimlich manevrası ile küçük çocuğun hayatını kurtardı AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına katılmak üzere gittiği bir programda küçük çocuğun boğazına şeker kaçtığını fark etti. Tıp doktoru olan Keleş, Heimlich manevrası ile çocuğun hayatını kurtardı.
26.03.2024 Haberler
Erdal Özyağcılar doktor kontrolüne gitti! 'Sonuçlar harika'
Erdal Özyağcılar doktor kontrolüne gitti! 'Sonuçlar harika' Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, önceki gün rutin doktor kontrolü sonrası Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. 76 yaşındaki sanatçı, sağlık kontrollerini aksatmadığını söyledi.
26.03.2024 Cadde
Sedyeden kafasının üstüne düşüp öldü! Olaydan sonra sedyeyi attılar
Sedyeden kafasının üstüne düşüp öldü! Olaydan sonra sedyeyi attılar Ankara’da hastanede muayeneye götürülürken sedyeden düşerek hayatını kaybeden Muharrem Demir'in (91) eşi Meliha Demir (82), ihmal olduğunu söyleyerek, korkunç bir iddiada daha bulundu.
26.03.2024 Haberler
Sedyeden kafasının üstüne düşüp öldü! Olaydan sonra sedyeyi attılar
Sedyeden kafasının üstüne düşüp öldü! Olaydan sonra sedyeyi attılar Ankara’da hastanede muayeneye götürülürken sedyeden düşerek hayatını kaybeden Muharrem Demir'in (91) eşi Meliha Demir (82), ihmal olduğunu söyleyerek, korkunç bir iddiada daha bulundu.
26.03.2024 Gündem
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti Geçtiğimiz sezon başında, yıldızı olduğu Ajax'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, 35 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in en iyi isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun performansı Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu
Moskova saldırısında 100'den fazla kişiyi kurtaran 15 yaşındaki İslam, kahraman oldu Konser salonunda yarı zamanlı çalışan Kırgızistanlı çocuk, vestiyer salonundan çıkarak kalabalığa "Sergi alanına koşun! Herkes sergi alanına gitsin" diye bağırdı. İslam Halilov isimli çocuğa Liyakat Madalyası verilecek.
25.03.2024 Dünya
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim
Sahte avukatın oyunu böyle bitti: Eski sevgilime özendim Adana’da adliyede sahte avukatlık yaparken yakalanan ve tutuklanan şüpheli kadının ifadesinde, ”Önceki sevgilim avukattı, bende yanında katiplik yaptım. Avukatlığa özendim” dedi. Sahte avukatın 4 kişiden 3 milyon lira aldığı öne sürüldü.
25.03.2024 Gündem
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti!
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti! Her pazar akşamı merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Bir yandan Eren bir yandan Ilgaz ve ekipler, Tuğçe'yi darp eden kişilerin peşine düştü. Eren, Efe'nin de verdiği bilgiler sayesinde kızına zulmeden kişilerden ikisine ulaştı. İşte sevilen dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
25.03.2024 Cadde
Sosyal medyadan izi sürüldü! Sahte avukatın foyası ortaya çıktı
Sosyal medyadan izi sürüldü! Sahte avukatın foyası ortaya çıktı Adana'da, sahte avukat kimliği ve cübbesi ile kendisini avukat olarak tanıttığı kişileri dolandırmaya çalıştığı belirtilen Betül. S. (37), adliye koridorunda gezerken yakalandı. Adliyeye sevk edilen Betül S., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
24.03.2024 Gündem
Ayak parmağı eline nakledildi
Ayak parmağı eline nakledildi Tarık Kuzu (27), 2 yıl önce iş makinesine elini kaptırdı.
23.03.2024 Gündem
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular
Napolyon'un gözde komutanıydı, 'Kürt Süleyman' öldürdü! Başını kesip müzeye koydular Süleyman el-Halebi, Kürt kökenli bir Osmanlı vatandaşıydı. Ancak bugün kafatası Paris'te İnsan Müzesi'nde sergileniyor. Peki El-Ezher Üniversitesi'nde İslami ilimler okuyan bu genç âlim, Napolyon'un en güvendiği komutanını nasıl öldürmüştü? İşte tüm detaylarıyla Süleyman el-Halebi'nin hikâyesi.
23.03.2024 Yaşam
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı
Bakan Güler, gençlerin sorularını cevapladı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Bayburt Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.
22.03.2024 Gündem
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Ünlü isimler, sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Bahar Öztan'a veda etti.
22.03.2024 Cadde
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Daha önce üç kez kanseri yenen Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Bahar Öztan'ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
22.03.2024 Cadde
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! 'Yine ölmedim'
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! 'Yine ölmedim' Daha önce üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, son dönemde sağlığıyla gündeme geliyor. 19 Şubat "yoğun bakıma alındığı" paylaşımı ile sevenlerini korkutan 'Turbo' lakaplı sporcudan yeni haber var.
21.03.2024 Magazin
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! ' Bazılarınıza kötü bir haberim var'
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! ' Bazılarınıza kötü bir haberim var' Daha önce üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, son dönemde sağlığıyla gündeme geliyor. 19 Şubat'ta "yoğun bakıma alındığı" paylaşımı ile sevenlerini korkutan 'Turbo' lakaplı sporcudan yeni haber var.
21.03.2024 Cadde
Doktor Kulalı, down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti
Doktor Kulalı, down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti Ankara'da doğduktan 3 gün sonra 'Down sendromu' tanısı alan Beyza Hüma Karaçor'un doktoru Etlik Şehir Hastanesi'nden Çocuk Genetik Uzmanı Dr. Melike Ataseven Kulalı, Down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti.
21.03.2024 Gündem
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!'
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!' Polis eve geldiğinde mide bulandıran manzarayla karşılaştı. 12 yıldır gözlerden kaybolan genç kadının cansız bedeni yarı çıplak halde evindeki kanepe 'erimişti'. Ebeveynlerinin ağır ihmaliyle trajik sona sürüklenen zavallı kadının cesedi; idrar, dışkı, kurtçuk, böcek ısırıkları ve ciddi bir ülserle kaplıydı.
21.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Doktor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.