Dota 2

Dota 2

Son dakika dota 2 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dota 2 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dota 2 haber sayfamızda...

Dota 2

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66 dota 2 haberi bulunmuştur.
TESFED Türkiye Kupası’nda büyük heyecan başlıyor
TESFED Türkiye Kupası’nda büyük heyecan başlıyor Espor tutkunlarının dört gözle beklediği TESFED (Türkiye Espor Federasyonu) Türkiye Kupası’nda büyük heyecan başlıyor. 5 Kasım’da kayıtların açıldığı dev turnuvada mücadeleler, 1 Aralık’ta başlayacak. Finaller ise 22-23-24 Aralık’ta oynanacak.
10.11.2023 Diğer
PUBG Mobile Milli Takımımız dünya ikincisi oldu
PUBG Mobile Milli Takımımız dünya ikincisi oldu Romanya’da düzenlenen 15. Dünya Espor Şampiyonası’nda mücadele eden PUBG Mobile Milli Takımımız, dünya ikinciliği madalyasını kazandı.
8.09.2023 Diğer
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı Kurulduğu günden bu yana her tür oyuncu için oyun çözümleri geliştirmeyi amaçlayan HyperX, 20 yılda dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de üstün konfor, estetik, performans ve güvenilirlik sağlayan ürünlerle oyuncuların yanında oldu.
25.10.2022 Advertorial
Global Espor Oyunları 2022’de İstanbul’da!
Global Espor Oyunları 2022’de İstanbul’da! Esporu geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı amaçlayan, dünya üzerinde 100’ü aşkın federasyonu bünyesinde barındıran Global Espor Federasyonu (GEF) bu yıl tarihteki ilk Global Espor Oyunları’nı (GEG) Singapur’da gerçekleştirdi. Dünyadaki espor paydaşlarının bir araya geldiği etkinlikte, Global Espor Oyunları’nın 2022’de İstanbul’un ev sahipliğinde düzenleneceği açıklandı.
21.12.2021 E-Spor
e-spor rüzgârıyla 1.4 milyar $ gelir
e-spor rüzgârıyla 1.4 milyar $ gelir Türkiye E-spor Federasyonu (TESFED) Başkanı Alper Afşin Özdemir, “E-spora ilgi hız kesmiyor. E-spor büyüklük olarak pek çok sektörü geride bıraktı. 2021 yılı sonuna kadar yatırımların miktarının 1.4 milyar dolara yükselmesi öngörülüyor” dedi
20.08.2021 Ekonomi
Fintek firması 2. TESFED Türkiye Kupası’na isim sponsoru oldu
Fintek firması 2. TESFED Türkiye Kupası’na isim sponsoru oldu Bitexen Teknoloji’nin ana sponsor olduğu 2. TESFED Türkiye Kupası için geri sayım başladı.Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) tarafından düzenlenen turnuvanın heyecanlı ve rekabet dolu karşılaşmalarıyla sporseverlere espor şöleni yaşatacağını duyurdu. Türkiye’nin her yerinden 16 yaş ve üzeri tüm esporcuların katılımına açık olacak Bitexen TESFED Türkiye Kupası’na başvuruların ise 25 Eylül’de başlayacağı bildirildi.
22.09.2020 Ekonomi
Milyonlarca kişinin yarıştığı e-spor müsabakasında ilk defa Türkiye'yi temsil edecekler
Milyonlarca kişinin yarıştığı e-spor müsabakasında ilk defa Türkiye'yi temsil edecekler Dünyanın en çok oyuncuya sahip video oyunlarından Dota 2'de Türkiye şampiyonu olan "Team-Closer" ekibi, İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenecek dünya elemelerinde ilk defa Türkiye'yi temsil edecek.
12.03.2020 Oyun Dunyasi
Red Bull Son Şampiyon’da kazanan Team Closer
Red Bull Son Şampiyon’da kazanan Team Closer Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Türkiye’nin en iyi Dota 2 takımını belirleyen Red Bull Son Şampiyon Dota 2 Turnuvası’nda final mücadelesi nefesleri kesti. TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası çatısı altında 21 Aralık tarihinde FDR Oyun Merkezi'nde gerçekleştirilen büyük finalde Team Pi’yi yenen Team Closer şampiyon oldu.
1.07.2020 E-Spor
Red Bull Son Şampiyon'da final heyecanı
Red Bull Son Şampiyon'da final heyecanı Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Türkiye'nin en iyi Dota 2 takımını belirleyecek Red Bull Son Şampiyon Dota 2 Turnuvası'nda final zamanı geldi.
1.07.2020 Diğer
Red Bull Son Şampiyon’da online eleme zamanı
Red Bull Son Şampiyon’da online eleme zamanı Bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Türkiye’nin en iyi Dota 2 takımını belirleyecek Red Bull Son Şampiyon Dota 2 Turnuvası’nda online eleme zamanı yaklaşıyor. 14 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek online elemeler sonuncunda finale katılmaya hak kazanan takımlar belli olacak. Büyük final TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası çatısı altında 21 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.
1.07.2020 Diğer
Red Bull Son Şampiyon kayıtları başladı
Red Bull Son Şampiyon kayıtları başladı Bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Türkiye’nin en iyi Dota 2 takımını belirleyecek olan Red Bull Son Şampiyon Dota 2 Turnuvası, TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası çatısı altında Aralık ayında başlıyor.
1.07.2020 Diğer
Dünyanın buluşma noktası
Dünyanın buluşma noktası 10 gün boyunca hem eğlencenin hem de ticaretin kalbi 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda atacak. e-spor severlerin heyecanla takip ettiği Intel ESL Türkiye Şampiyonası finali de yapılacak
13.08.2019 Ege
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor
‘LoL’ çılgınlığı gençliği kuşatıyor BAŞLARKEN... Bir zamanlar, gençlerin hayallerini futbol yıldızı olmak süslüyordu. “Topçu” olmak zenginliğe giden yolun basamaklarıydı. Devir değişti, dijital devrim ve yapay zekanın hayatımıza girmesiyle geleneksel takım sporları da eski popülerliğini kaybetmeye başladı. Artık 12-25 yaş arası gençliğin kalbinde Ronaldo, Messi olma hayallerinin yerini, “Espor”cu olmak aldı. Dünya, Espor piyasası milyar dolarla ifade edilirken, Espor’un en önemli organizasyonu sayılan League of Legends (LoL) ise Türk gençlerinin yeni gözdesi... Oyun Evi adlı mekanda günde 12 saatten fazla monitör karşısında idman yapan profesyonel LoL oyuncularının yıllık kazancı 100 bin dolarla ifade ediliyor.
13.03.2019 Gündem
Steam 2018'de en çok satan oyunları paylaştı
Steam 2018'de en çok satan oyunları paylaştı Steam, her sene olduğu gibi bu sene de en çok satan ve en çok oynanan oyunların listesini paylaştı. Dört farklı kategoride yayınlanan listeyi aşağıdan görebilirsiniz.
28.12.2018 Oyun
Yılın en iyi oyunu ödülünü God of War aldı
Yılın en iyi oyunu ödülünü God of War aldı Yılın en iyi oyunları, The Game Awards 2018 etkinliğinde belli oldu. Yılın oyunu ödülünü God of War kazanırken, Red Dead Redemption 2 evine dört farklı ödülle döndü.
9.12.2018 Oyun
İnternet kafede bir yılda yazdığı oyunu silinen 12 yaşındaki çocuk için yardım kampanyası başlatıldı
İnternet kafede bir yılda yazdığı oyunu silinen 12 yaşındaki çocuk için yardım kampanyası başlatıldı Malezya'da evinde bilgisayar olmadığı için internet kafede bir yıl uğraşarak yazdığı oyun virüs sanılarak silinen 12 yaşındaki bir çocuk için yardım kampanyası başlatıldı.
2.11.2018 Teknoloji
VPG Türkiye, FIFA 18 ile espor dünyasında yerini almaya başladı!
VPG Türkiye, FIFA 18 ile espor dünyasında yerini almaya başladı! Espor denildiğinde aklımıza hemen League of Legends, Overwatch, Dota (2), Hearthstone ve Counter Strike Global Offensive gelir. Peki, ya FIFA?
1.07.2020 E-Spor
Haziran ayı Espor yatırım rakamı $26M
Haziran ayı Espor yatırım rakamı $26M Espor sektörünün aylık bazda yapılan yatırım araştırmalarına göre dünya çapında $26M yatırım yapılan Espor en verimsiz aylarından birini yaşadı.
1.07.2020 E-Spor
İşte Steam'de en çok satan oyun!
İşte Steam'de en çok satan oyun! Valve tarafından 2018 yılının en çok satan Steam oyunları listesi açıklandı.
1.07.2020 E-Spor
Steam, yılın en çok satan oyunlarını açıkladı
Steam, yılın en çok satan oyunlarını açıkladı Steam, 2018'in bu zamana kadar en çok satan oyunlarını açıkladı. Listede Jurassic World: Evolution, PUBG, Rocket League, Dota 2 ve Rainbow Six Siege gibi oyunların yer alıyor.
5.07.2018 Oyun
Elon Musk'ın Dota 2 macerası
Elon Musk'ın Dota 2 macerası Elon Musk tarafından geliştirilen yapay zeka OpenAl, Dota 2 sahnesine tekrar dönüyor.
1.07.2020 E-Spor
Manchester City, Çin eSpor pazarına giriş yaptı
Manchester City, Çin eSpor pazarına giriş yaptı İngiliz devi Man City, Asya taraftarlarını eSpor ile buluşturan Avrupalı kulüplerin yükseliş trendine katılarak, Çin eSpor sahnesine adım attı.
1.07.2020 E-Spor
Razer Naga Trinity incelemesi: Çok yönlü oyuncu faresi
Razer Naga Trinity incelemesi: Çok yönlü oyuncu faresi Razer Naga Trinity, genellikle farklı oyun türler arasında geçiş yapmayı sevenler için ideal bir fare. Değiştirilebilir yan plakalar oyuncular için harika birer ek. Biz de Razer Naga ailesinin son üyelerinden Trinity’yi sizleri için detaylı inceledik.
2.04.2018 Teknoloji
Son şampiyonda final zamanı
Son şampiyonda final zamanı Türkiye’nin en büyük Dota 2 turnuvası Red Bull Son Şampiyon’da final zamanı geldi.
1.07.2020 Diğer
Lenovo Yoga 710 inceleme (VİDEO)
Lenovo Yoga 710 inceleme (VİDEO) Lenovo’nun hem bilgisayar hem de tablet olarak kullanılabilen Windows 10 destekli dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı Yoga 710’u inceledik.
5.09.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Dota 2 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.