Tatil DoubleTree by Hilton Gaziantep açıldı

DoubleTree by Hilton Gaziantep açıldı

13.09.2018 - 07:44 | Son Güncellenme:

DoubleTree by Hilton Gaziantep, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Otel, tarihi ve yöresel tatlarıyla ön plana çıkan Gaziantep'te 106 odasıyla hizmet vermeye başladı.

DoubleTree by Hilton Gaziantep açıldı

Geçtiğimiz aylarda UNESCO Gastronomi Şehirleri arasına giren Gaziantep, bu iddiasını tüm dünyaya kanıtladı. Misafirlerinin damaklarına hitap etmesinin yanı sıra tarihi doyuma ulaştıracak Zeugma Mozaik Müzesi de dünyanın ikinci büyük mozaik müzesi olma özelliği ile gözlere de hitap etmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetleri ise sabah kahvaltısından itibaren misafirlerin tercihine sunuluyor. Panaromik İpek Yolu manzaralı A La Carte Restoran’da misafirler şehrin imza niteliğindeki lezzetlerini deneyimleyebiliyor. Sakinlik ve dinginlik arayan misafirler ise Lobby Lounge’da sağlıklı atıştırmalıklar eşliğinde dinlenebilmenin keyfine varıyor.

Hem turiste hem iş adamına uygun

200 kişi kapasiteli toplantı odaları, DoubleTree By Hilton’u bir buluşma noktası haline getiriyor. Şirket toplantıları ve davetler için geniş ve rahat bir toplantı alanı sunan otel, iş seyahatlerinin de tercih edilen lokasyonu olmayı hedefliyor.

DoubleTree By Hilton otelinin Genel Müdürü Mustafa Balçık, “Türkiye popüler bir tatil beldesi olma yolunda ilerliyor. 2017’nin ilk 10 ayı içerisinde 29 milyon turist ağırlayan bir ülke olarak, kendi potansiyelimizi ünlü servis anlayışımız aracılığı ile tüm dünyaya göstermeliyiz” diyor.