Douglas...

Douglas...

Son dakika Douglas... haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Douglas... gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Douglas... haber sayfamızda...

Douglas...

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.935 douglas... haberi bulunmuştur.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
14.04.2024 Futbol
O.J. Simpson hayatını kaybetti
O.J. Simpson hayatını kaybetti Eski Amerikan futbolcusu ve oyuncu O.J. Simpson, kanserle savaşını kaybetti. Ailesi, 76 yaşındaki Simpson'ın ölümünü sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla duyurdu.
12.04.2024 Cadde
Hollywood'un yıldız isimlerindendi! Kathleen Turner tanınmaz halde
Hollywood'un yıldız isimlerindendi! Kathleen Turner tanınmaz halde Sinema tarihine 'Body Heat' (Vücut Isısı) filminin unutulmaz ismi olarak damga vuran Kathleen Turner, geçtiğimiz günlerde New York'ta bastonuyla yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Hollywood yıldızının son halini görenler tanımakta güçlük çekti.
10.04.2024 Cadde
‘Selam olsun uzaylılara’
‘Selam olsun uzaylılara’ NASA’nın Jüpiter’in buzlu uydusu Europa’ya yollayacağı uzay aracının üstünde başka varlıklara yönelik “mektup” yer alacak.
31.03.2024 Dünya
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
'Beni rol arkadaşımla yakınlaşmaya zorladılar!'
'Beni rol arkadaşımla yakınlaşmaya zorladılar!' Hollywood yıldızı Sharon Stone, yıllar önce kendisini 'Sliver' filmindeki rol arkadaşı Billy Baldwin'le cinsel ilişkiye girmeye zorlayan yapımcıyı ifşa etti. Yapımcının bunu Baldwin'in 'sorunlu' performansını iyileştirmek için istediğini söyleyen Stone'a, eski rol arkadaşından sert bir yanıt geldi.
13.03.2024 Cadde
Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie® Ödülü!
Troy Apple Premium Partner’ın helikopterli iPhone 15 lansmanına Stevie® Ödülü! “İş dünyasının Oscarları” olarak değerlendirilen Stevie Ödülleri'nde Türkiye’nin ilk Apple Premium Reseller’ı olan Troy, bu yıl “Sanal ve Canlı Etkinlikler” kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü’ne layık görüldü.
6.03.2024 Advertorial
Ertuğrul Sağlam: Douglas Tanque problemi yaşadık, ayrıldı!
Ertuğrul Sağlam: Douglas Tanque problemi yaşadık, ayrıldı! Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Douglas Tanque'nin takımdan ayrılmasının ardından ilk kez konuştu.
8.02.2024 1.Lig
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu!
Garajında Soğuk Savaş'tan kalma nükleer füze buldu! Yetkililer, aldıkları telefon karşısında şaşkına döndü. Soğuk Savaş yıllarında kullanılan nükleer füze, bir adamın garajında bulunmuştu. Garajın sahibi roketi bir müzeye bağışlamak istiyordu ve silahın ölen komşusuna ait olduğunu ve bir emlak satışından alındığını anlatıyordu.
3.02.2024 Dünya
Kocaelispor, Altay'ı deplasmanda 2 golle yıktı!
Kocaelispor, Altay'ı deplasmanda 2 golle yıktı! Trendyol 1. Lig'in 20'nci haftasında Kocaelispor, Altay deplasmanından 2-0 galip ayrıldı.
28.01.2024 1.Lig
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor?
Türkiye'nin satın almaya yaklaştığı F-16'lar: 50 yaşına giren savaş uçağı neden hala bu kadar ilgi görüyor? F-16 savaş uçağı ilk uçuşunu 1974 yılında gerçekleştirdi. Üstünden 50 yıl geçti ama Amerikan yapımı uçak hala ilk günkü kadar önemli.
25.01.2024 Dünya
Samsunspor'dan dünya yıldızına kanca! Bonservisi elinde
Samsunspor'dan dünya yıldızına kanca! Bonservisi elinde Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un bonservisi elinde bulunan dünya yıldızını renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
18.01.2024 Samsunspor
Kocaelispor'dan Manisa FK maçı sonrası hakemlere tepki!
Kocaelispor'dan Manisa FK maçı sonrası hakemlere tepki! 1. Lig'in 18'inci haftasında Manisa FK'ya deplasmanda 2-1 mağlup olan Kocaelispor'dan hakemlere karşı büyük bir tepki gösterildi.
14.01.2024 1.Lig
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri
Dünyada Kaç Tane Ülke Vardır? 2024 Ülkelerin İsimleri Ve Başkentleri Dünyadaki ülke sayısı, gözlemci ülke statüsünde bulunan Vatikan ve Filistin de dahil olmak üzere 208'dir. Avrupa kıtasında 64, Asya kıtasında ise 53 ülke yer alıyor. Dünyada sınırları içerisinde ülke bulunmayan tek kıta ise Antarktika'dır. Dünyada kaç tane ülke var? Sizin için başkentleri ile birlikte listeledik.
9.01.2024 Eğitim
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
İngilizce İsimler 2024... En Güzel, Anlamlı Yabancı Erkek-Kız Bebek İsimleri ve Türkçe Karşılığı
İngilizce İsimler 2024... En Güzel, Anlamlı Yabancı Erkek-Kız Bebek İsimleri ve Türkçe Karşılığı Dünya üzerinden en çok konuşulan dil hiç şüphesiz İngilizce’dir. Küresel dil olan İngilizce başta Amerika olmak üzere İngiltere, Yeni Zelanda ve İskoçya gibi ülkelerin de resmi dilidir. İngilizce öğrenme aşamasında olan kişilerin ders veya metin yazımı için kendilerine İngilizce takma ad seçmeleri gerekebilir. Anne veya baba adayları kız veya erkek bebeklerine İngilizce isim vermek isteyebilir. İngilizce’de erkek ve kadınlar için birbirinden güzel isimler bulunur. Bazılarının Türkçe karşılığı benzerken bazılarının anlamı farklıdır. En güzel yabancı erkek-kadın isimleri ve Türkçe karşılığı için “İngilizce İsimler ve Anlamları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Aston Villa, Burnley'i 89'uncu dakikada devirdi!
Aston Villa, Burnley'i 89'uncu dakikada devirdi! Premier Lig'in 20'nci haftasında Aston Villa, Burnley'i 3-2 mağlup etti.
Alternatif bir dünya
Alternatif bir dünya Luc Besson’un bir haberden ilham alarak yazıp yönettiği “Dogman”, ailesinin ve toplumun bir kenara attığı engelli bir adamın kurtuluşu köpek dostlarında bulmasını anlatıyor.
29.12.2023 Kültür Sanat
‘Uzaylı! Vurmadan önce bir dinle’
‘Uzaylı! Vurmadan önce bir dinle’ Bilim camiası, uzaylılarla karşılaşılması halinde anlaşıp, savaşı önlemek için “dünya dışı sözlük” hazırlıyor. Sözlük, uzayda anlamlı olabilecek kelimeler içeriyor.
28.12.2023 Dünya
2 milyarderden gizli sığınak! 'Kıyamet'ten işte böyle kaçacaklar
2 milyarderden gizli sığınak! 'Kıyamet'ten işte böyle kaçacaklar Dünyanın en zengin isimleri, art arda aldıkları ‘kıyamet kararları'yla gündemde. ABD'li ünlü milyarderler Mark Zuckerberg ve Jeff Bezos’un gizli yeraltı sığınıkları bulunan malikâneler inşa ettiği ortaya çıktı. Marangozdan elektrikçiye, boyacıdan güvenlik görevlisine inşa sürecinde yer alan herkesin konuşması ise yasak.
20.12.2023 Yaşam
Myanmar, Afganistan'ı geçerek dünyanın en büyük afyon üreticisi oldu
Myanmar, Afganistan'ı geçerek dünyanın en büyük afyon üreticisi oldu Birleşmiş Milletler (BM) Uyuşturucu ve Suç Ofisi'nin (UNODC) hazırladığı yeni bir çalışmaya göre Myanmar, Afganistan'ı geçerek dünyanın en büyük afyon üretici oldu.
13.12.2023 Dünya
Koku serüveni dünyayı sardı
Koku serüveni dünyayı sardı 128 yıl önce İstanbul'da lavanta kolonyasıyla koku serüvenine başlayan Rebul artık mumdan cilt bakımına bir dünya markası haline gelme yolunda...
8.12.2023 Milliyet Executive
THY ile Riyadh Air arasında iş birliği anlaşması
THY ile Riyadh Air arasında iş birliği anlaşması Türk Hava Yolları (THY) ve Riyadh Air arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Buna göre yolcular her iki havayolunun uçuş ağından yararlanma imkanına sahip olacak.
4.12.2023 Ekonomi
Kocaelispor, Giresunspor deplasmanında 4 golle kazandı!
Kocaelispor, Giresunspor deplasmanında 4 golle kazandı! Trendyol 1. Lig'in 13'üncü haftasında Kocaelispor, Giresunspor deplasmanından 4-1 galip ayrıldı.
25.11.2023 1.Lig
Galatasaray Ekmas, Benfica'yı farklı devirdi!
Galatasaray Ekmas, Benfica'yı farklı devirdi! Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 3'üncü haftasında Galatasaray Ekmas, Benfica engelini 98-78'le geçti.

Benzer Haber Etiketleri

Douglas... ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.