Dsmart

Dsmart

Son dakika DSmart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DSmart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DSmart haber sayfamızda...

Dsmart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76 dsmart haberi bulunmuştur.
Ronaldo, Benzema ve Neymar sahne alıyor! Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC CUP DSmart'da
Ronaldo, Benzema ve Neymar sahne alıyor! Asya Şampiyonlar Ligi ve AFC CUP DSmart'da Dünyanın en büyük kıtasında, futbolun en büyük yıldızlarının mücadelesi yarın başlayacak. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Neymar, Sadio Mane, Kante, Fabinho ve Brozoviç gibi dünyaca ünlü yıldızlar şampiyonluk için top koşturacak.
17.09.2023 Dünyadan Futbol
Zafer Bayramı coşkusu D-Smart GO’da
Zafer Bayramı coşkusu D-Smart GO’da Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart GO, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel bir seçki hazırladı. Zafer Bayramı için birbirinden özel 10 yapım ve bu yapımların sevilen müziklerden oluşan bir derleme albümü izleyicilerin beğenesine sundu.
30.08.2023 Vitrin
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da!
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart Go'da! Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma yolunda engelleri bir bir geride bırakan Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Olimpija Ljubljana'yı konuk edeceği maç 15 Ağustos Salı saat 21.00'de sadece D-Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek.
14.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart GO'da!
Aslan'ın şov gecesi D-Smart ve D-Smart GO'da! Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma yolunda engelleri bir bir geride bırakan Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Olimpija Ljubljana'yı konuk edeceği maç 15 Ağustos Salı saat 21.00'de sadece D-Smart ve D-Smart GO'da ekrana gelecek.
11.08.2023 Futbol
EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonası'nda yarı finalistler belli oldu
EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonası'nda yarı finalistler belli oldu EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonası'nda üçüncü gün maçları tamamlandı.
1.07.2023 Diğer
Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonası'nda ilk gün tamamlandı
Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonası'nda ilk gün tamamlandı Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonları İzmir İnciraltı Spor Tesisleri'nde bugün başladı. Kızlar ve erkeklerde Türkiye'nin ev sahipliğinde 15'er ülke takımının mücadele ettiği şampiyonada, A Grubu'nda mücadele eden U17 Kız Plaj Hentbolu Milli Takımımız ilk maçında Ukrayna'ya 2-0, günün ikinci maçında ise İspanya'ya 2-0 mağlup oldu.
29.06.2023 Diğer
WBC boks gecesinde Seren Ay Çetin ve Arda Avcı tarih yazdı
WBC boks gecesinde Seren Ay Çetin ve Arda Avcı tarih yazdı Profesyonel boksta tarih yazan Seren Ay Çetin, WBC Silver Gold kemeri koruyarak dünyanın bir numarası olma maçına çıkmaya hak kazandı. Arda Avcı ise WBC Asya şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
1.05.2023 Diğer
D-Smart GO’da ikili paket fırsatı
D-Smart GO’da ikili paket fırsatı Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketini 169 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarına sunduğunu duyurdu.
5.02.2023 Ekonomi
Athletic Bilbao - Deportivo Alaves: 0-0
Athletic Bilbao - Deportivo Alaves: 0-0 İspanya La Liga'nın 30. haftasında Athletic Bilbao, sahasında Alaves'i konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.
10.04.2021 İspanya La Liga
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan 'Ebeveyn kontrolü' uyarısı!
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'dan 'Ebeveyn kontrolü' uyarısı! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, ilgili kuruluşların çocukları ve gençleri korumak adına gerekli teknik önlemleri aldığını belirterek, "Bizler de ebeveynler olarak bu önlemleri izleme alışkanlıklarımıza entegre ederek gerekli hassasiyeti lütfen gösterelim" dedi.
7.02.2021 Siyaset
Dünyanın en büyük futbol rekabeti ‘El Clasico’ naklen D-Smart ve D-Smart GO’da
Dünyanın en büyük futbol rekabeti ‘El Clasico’ naklen D-Smart ve D-Smart GO’da Tüm dünyanın merakla beklediği dünyanın en büyük futbol şovu ELCLASICO cumartesi günü saat 17.00’de Camp Nou’da oynanacak ve Barcelona – Real Madrid maçının tüm coşkusu D-Smart 77. Kanal Spor Smart ile D-Smart Go’da yaşanacak.
22.10.2020 İspanya La Liga
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Diğer
Valencia - Huesca: 1-1
Valencia - Huesca: 1-1 İspanya Futbol Ligi La Liga'nın 3. haftasında Valencia ile Huesca karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sona erdi.
26.09.2020 İspanya La Liga
Dünyanın sporu D-Smart’ta!
Dünyanın sporu D-Smart’ta! D-Smart dünyanın sporunu evinize getiriyor
23.09.2020 Futbol
Takımlarımızın tur gecesi D-Smart'ta!
Takımlarımızın tur gecesi D-Smart'ta! Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme maçları naklen ve sadece D-Smart ve D-Smart GO'da!
23.09.2020 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray'ın Avrupa yolcuğu D-Smart’ta başlıyor!
Galatasaray'ın Avrupa yolcuğu D-Smart’ta başlıyor! Aslan, UEFA Avrupa Liginde Bakü’de tur arıyor.
14.09.2020 Galatasaray
İstanbul’un yeni turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul heyecanı D-Smart’ta !
İstanbul’un yeni turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul heyecanı D-Smart’ta ! Türkiye Tenis Federasyonu’nun çalışmaları sonucunda modernize edilen TTF İstanbul Tenis Merkezi’ndeki toprak kort turnuvasında dünyaca ünlü sporcular ve milli formayı da başarıyla temsil eden Türk tenisçilerimiz korta çıkacaklar. Turnuva genelinde oynanacak 13 maç naklen D-Smart Spor Kanallarında izleyicilerle buluşacak.
7.09.2020 Tenis
The Land of Legends Futbol Cup Maçları D-Smart ve D-Smart Go’da
The Land of Legends Futbol Cup Maçları D-Smart ve D-Smart Go’da Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor ve Antalyaspor’un katıldığı The Land of Legends Futbol Cup'ta heyecan devam ediyor. 3'lük ve Final maçı heyecanı D-Smart ve D-Smart Go’da
3.09.2020 Fenerbahçe
Galatasaray'ın Hatayspor hazırlık maçı ile Avrupa Ligi ön eleme maçları D-Smart ve D-Smart GO’da!
Galatasaray'ın Hatayspor hazırlık maçı ile Avrupa Ligi ön eleme maçları D-Smart ve D-Smart GO’da! Galatasaray'ın Hatayspor ile oynayacağı hazırlık maçı, UEFA Avrupa Ligi'ne kalmak için mücadele edeceği ön eleme maçları D-Smart ve D-Smart GO’da olacak.
3.09.2020 Galatasaray
Gloria Cup basketbol turnuvaları D-Smart ve D-Smart GO’da!
Gloria Cup basketbol turnuvaları D-Smart ve D-Smart GO’da! Türkiye’nin referans basketbol turnuvası Gloria Cup, tüm maçlarıyla D-Smart ve D-Smart GO’da olacak.
3.09.2020 Basketbol
LaLiga’da 35 ve 36. hafta maç programları belli oldu!
LaLiga’da 35 ve 36. hafta maç programları belli oldu! LaLiga heyecanı kaldığı yerden D-Smart ekranlarında devam ediyor.
6.07.2020 İspanya La Liga
La Liga’da 31 ve 32. hafta maç programları belli oldu!
La Liga’da 31 ve 32. hafta maç programları belli oldu! Tüm dünyayı saran Covid-19 pandemisi sebebiyle ara verilen LaLiga heyecanı kaldığı yerden D-Smart ekranlarında yaşanıyor.
1.07.2020 İspanya La Liga
D-Smartlılar hazirana 1-0 önde başlıyor!
D-Smartlılar hazirana 1-0 önde başlıyor! D-Smart yeni kampanyasıyla, spor coşkusundan film-dizi keyfine, belgesel heyecanından çocuk neşesine kadar, herkese hitap edecek içerikleri evlere getiriyor. Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, birbirinden kaliteli içerikleri sınırsız internetle birlikte sunuyor.
12.06.2020 Ekonomi
Almanya Kupası, La Liga ve Bundesliga karşılaşmaları D-Smart ve D-Smart GO’da!
Almanya Kupası, La Liga ve Bundesliga karşılaşmaları D-Smart ve D-Smart GO’da! Tüm dünyayı saran Covid-19 pandemisi sebebiyle ara verilen dünyaca ünlü futbol ligleri sahalara dönüyor, maçların heyecanı kaldığı yerden D-Smart ekranlarında yaşanıyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Hiçbir yerde yayınlanmamış, orijinal ve yepyeni, yerli belgeseller sadece D-Smart GO’da!
Hiçbir yerde yayınlanmamış, orijinal ve yepyeni, yerli belgeseller sadece D-Smart GO’da! Hayatına yepyeni bir yön verenler, müzik dünyasını altüst edenler, hiç tatmadığınız lezzetlerle buluşturmaya gelenler... Sadece D-Smart GO’ya özel yerli yapım belgesellerle izleyicilerle buluşuyor!

Benzer Haber Etiketleri

Dsmart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.