Düğün Fotoğrafçılığı Fiyatları Ne Kadar? 2020 Düğün Fotoğraf Çekimi Ücretleri
Düğün Fotoğrafçılığı Fiyatları Ne Kadar? 2020 Düğün Fotoğraf Çekimi Ücretleri Düğün hazırlıkları devam ederken masrafların da artması sürer. Bu doğrultuda özellikle düğün fotoğrafları çok özel çekimler altında yapılır ve bu da belli bir masraf yaratır. Pek çok kişi ise düğün fotoğrafçılığının ne kadar olduğunu ve günümüz fiyatlarını ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Peki düğün fotoğrafçılığı fiyatları ne kadar? 2020 düğün fotoğraf çekimi ücretleri.
19.10.2020 İlişkiler
Fotoğraf çekimine giden gelin ve damada şok! Bunu hiç beklemiyorlardı
Fotoğraf çekimine giden gelin ve damada şok! Bunu hiç beklemiyorlardı İstanbul Profesyonel Foto Sanatkarları Odası, son dönemde sayıları hızla artan ve bir sektör haline gelen düğün fotoğrafçılığını sıkı takibe aldı. Pek çok kişinin hiçbir vergi ödemeden adeta korsan fotoğrafçılık yaptığını söyleyen İstanbul Profesyonel Foto Sanatkarları Odası Başkanı, Dilek Çamcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yıldız Parkında fotoğrafçı denetimine çıktı.
7.10.2019 Gündem
Nefes kesen düğünden nefes kesen kareler
Nefes kesen düğünden nefes kesen kareler Evlenmek bütün çiftler için streslidir. Ancak Amerikalı bir çift stresi bambaşka bir yüksekliğe taşıdı. Ryan Jenks ve Kimberley Weglin isimli maceracı çift Utah'da tanıştıkları ve nişanlandıkları çölün 121.92 metre yüksekliğinde evlenmeye karar verdiler. Düğün fotoğrafları tam anlamıyla nefes kesici.
25.01.2018 Evlilik
Düğün fotoğraflarında yeni trend
Düğün fotoğraflarında yeni trend Düğün fotoğrafları artık bildiğiniz gibi değil. Düğün fotoğraflarında yeni trend anılarınızı hikayeye dönüştüren fotoğraflar ve videolar...
18.01.2018 Evlilik
2017'nin en iyi düğün fotoğrafları
2017'nin en iyi düğün fotoğrafları Dünyanın her yerinden fotoğrafçılar Junebug Weddings'in 10. kez düzenlediği En İyi Düğün Fotoğraflarının En İyisi yarışmasına katıldı. İşte yarışmada ilk 50'ye giren fotoğraflardan birkaçı...
8.01.2018 Evlilik
Düğün fotoğrafçılığı
Düğün fotoğrafçılığı Fotoğrafçılık bir görüntüyü anında alma ve görüntüyü geleceğe taşıyıp ölümsüzleştirme işlemidir. Bu fotoğrafçılık işleminde esas olan kamera ile ışığın uyumu olacaktır.