SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Düğün fotoğraflarında yeni trend

Düğün fotoğrafları artık bildiğiniz gibi değil. Düğün fotoğraflarında yeni trend anılarınızı hikayeye dönüştüren fotoğraflar ve videolar...

|

Avrupa'nın en büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı olan Evlilik Dünyası, bu yıl 2-4 Şubat tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar'da yapılacak. Evlenecek çiftler, yeni trend gelinlikten davetiyeye, damatlıktan düğün mekanına, fotoğrafçıdan nikah şekerine kadar aradıkları her şeyi bulabilecekleri fuarda, 3 gün içinde düğün organizasyonlarını planlama ve bütçelerine uygun ürün ve hizmetleri görme şansını elde edecekler.

Fuarda, düğün fotoğraflarında gelinen son noktayı birebir görme şansına da sahip olacaksınız. Özel teknikler, farklı çekimler ve hikayeler sunan fotoğraf firmalardan fikir alabilir, örnek fotoğrafları görerek kendi hikayenize uyarlayabilirsiniz. Fuarı ziyaret etmek için Evlilikfuari.com adresinden şimdiden ücretsiz online davetiyenizi almayı unutmayın. Alternatif fotoğraf çekimlerini görmek ve kendinize en uygun olanı seçmek için bu fuarı kaçırmayın!

Aylarca hazırlandığınız düğününüz siz daha ne olduğunu anlamadan bitiverir ve geriye yaşadığınız güzel anılar ve fotoğraflarınız kalır! Düğün günü telaşıyla aceleye getirdiğiniz bir fotoğraf çekimi sizin için kabusa dönüşebilir! Hayatınız boyunca saklayacağınız fotoğraflar için önceden yapılacak planlı bir çalışmayla çok özel anları yakalayabilirsiniz.

Artık düğün fotoğrafçılığı klasik anlayışın dışına çıktı. Önceden belirlenen bir konseptle tercih edeceğiniz özel bir mekanda çekilen fotoğraflar, adeta hayal dünyasında çiftleri bir yolculuğa çıkarıyor. Size özel ve unutulmaz bir hikaye ortaya koyan düğün fotoğrafçıları, konsept çekimlerin yanı sıra düğün günü telaşınızı da an be an kaydederek yaşananları ölümsüzleştiriyor. O güne nasıl heyecanla hazırlanıldığını anlatan, hazırlık esnasında yaşanan aksilikleri veya sürprizleri hatırlatan unutulmaz bir hikâyeniz oluyor.

Düğün belgeseli ile en özel gününüzü renklendirin!

Düğün fotoğrafçılığında klasik bir albüm yerine artık klipler moda! Düğün Belgeseli adıyla düğün sabahı başlayan hikayeniz, düğün bitene kadar her anınıza eşlik ederek hazırlanan videolardan oluşuyor. Fotoğraflar ise istediğiniz her konsepte uygun bambaşka alanlarda çekiliyor ve size özel, sizi yansıtan tarzınızla bütünleşiyor. Sosyal medya ile birlikte değişen fotoğraf anlayışı klasik stüdyo fotoğrafından çıktı. Videolar için ise jimmy jib, drone gibi kameralar kullanılarak size özel görüntüler ortaya çıkarılıyor.

Hayatınızın bu en özel gününe imza atacak o fotoğrafları çekecek kişiye nasıl karar vereceğinizi anlamak için yapmanız gereken en önemli şey, öncelikle daha önce çekilmiş fotoğrafları incelemeniz. Birkaç küçük ön araştırmadan sonra karar verilen fotoğrafçılar ile görüşebilirsiniz. Doğru fotoğrafçıya ulaşmak için aşağıdaki soruları sormanız yeterli olacak.

• Ne tür çekimler yapıyorsunuz?
• Çekim mekânlarınız nereler? Bizim tercih ettiğimiz
mekânda çekim yapıyor musunuz?
• Çekime katıldığınız kişi sayısı ve çekimlerin hafta içi veya
hafta sonu olması fiyata yansıyor mu?
• Çekimlerde hangi ekipmanları kullanıyorsunuz?
• Çekimler sırasında ne tür aksesuarlar kullanabiliriz?
• Çekim sırasında yanınızda yedek bir fotoğraf makinası da
olacak mı?
• Çekilen tüm fotoğrafları mı teslim ediyorsunuz; yoksa
belli bir sayıda sınırlıyor musunuz?
• Fotoğrafları tab mı ediyorsunuz, DVD formatında mı
teslim ediyorsunuz?
• Albüm ve baskı kaliteleriniz nasıl? Albüm paketleriniz
neler ve fiyatları nedir?
• Fotoğraflar ham mı işlenmiş mi oluyor? Ne zaman teslim
ediyorsunuz?

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI MEKAN ÖNERİLERİ

Eğer düğününüz İstanbul'da olacaksa, mekan konusunda hiç sıkıntı çekmeyeceksiniz! Son dönemde revaçta olan mekanları sizler için derledik. İşte o mekanlar:

Eski İstanbul Sokakları ve Tarihi Mekanlar: Kuzguncuk, Balat, Galata çevresi, Arnavut kaldırımlı dar ve nosyaljik sokaklar, Boğaziçi kıyıları, vapur iskeleleri, saltanat kayıkları, Kız Kulesi, Galata Kulesi, Sultanahmet çevresi, Haydarpaşa tren garı, Sirkeci tren garı. Parklar/ Bahçeler: Emirgan Korusu, Yıldız Parkı, Hidiv Kasrı, Atatürk Arboretumu.

Gelinlik, gelin buketi, gelin ayakkabısı, saç aksesuarları, taçlar, şapkalar, duvaklar, düğün pastası, damatlık, nikah davetiyesi ve evlilik hazırlığında ihtiyacınız olanları 3 günde görmeniz için size rehberlik yapan Evlilik Dünyası Fuarı'nı ziyaret etmeyi ve online davetiyenizi bir an önce almayı unutmayın!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.