Düğünde Minik Canlılar

Bir kadın, bir erkek sevgiyle başlar bu evlilik sürecine... neler neler bekler onları: organizasyon firmaları, düğün mekanı, düğün koçları, fotoğrafçı davetiye, saç- makyaj, gelinlik-damatlık seçimi ve misafirlere o günü hatırlatacak hediyeler için görüşmeler...

3-5 şubatta Baze Event olarak katıldığımız Lütfü Kırdar da düzenlenen Evlilik fuarında çok heyecanlı çiftler ile tanıştık :)

Gelin ve damat adayları hayallerindeki düğünü gerçekleştirmek için bu fuarda eminiz çok fazla seçenek ile karşılaştılar. Eskisi gibi (daha doğrusu bizim evlendiğimiz yıllardaki gibi) az seçenek yoktu. Gelinlik ve damatlık modelleri ,Değişik Kına konseptleri, Organizasyon şirketlerinin hazırladığı şaşalı masaları , süslemeleri görünce bizim bile tekrardan nikah tazeleme isteğimiz oldu ??

Haberin Devamı

Fuarda Standımızı minik canlılarımız ile süsledik.

Onların bu mutlu gününü unutulmaz kılacak, misafirlerine hediye edebilecekleri Baze sukulent tasarımlarını onların beğenilerine sunduk.

Genellikle bize sorulan soru 'BUNLAR CANLI MI' oldu. EVET BUNLAR CANLI :)

Sukulent bitkisinin kolay bakımından ve şık tasarımlarından bahsettik .

Bu işe başlarken düşündüğümüz gibi ; Sukulent bitkisi sadece evde büyütülen saksı içinde kalmamalı. Süsleme yapılacak her alanda kullanılabilirsiniz…Gelin çiçeği , Dekor süslemeleri, kapı süsü , masa süsü …. Daha binlerce seçenek ….

Fuar boyunca el emeğimiz olan sukulent tasarımlarımızın herkes tarafından beğenilmesi bizi çok mutlu etti ve gururlandırdı.

Gizem Kutlu & Tuğçe Gören