Dünya Kupası Almanya - Brezilya: 0-1

Almanya - Brezilya: 0-1

27.03.2018 - 23:30 | Son Güncellenme:

2018 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçta Brezilya deplasmanda Almanya'yı 1-0 yendi.

Almanya - Brezilya: 0-1

2018 FIFA Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçta Brezilya, deplasmanda Almanya'yı 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip Brezilya, 37. dakikada Gabriel Jesus'un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Dünya Kupası'nın son sahibi Almanya, ikinci yarıda geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı ve mücadele Brezilya'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla 23 maç sonra kaybeden Almanya, önceki yenilmezlik serisi rekorunu egale etmeyi başaramadı.

Anderson Talisca kadroda yer almadı

Türk asıllı futbolculardan Liverpoollu Emre Can ile Arsenalli Mesut Özil'in forma giymediği Almanya'da, Manchester Cityli İlkay Gündoğan ise 81. dakikada yerini Timo Werner'e bıraktı. Brezilya'da ise Beşiktaşlı Anderson Talisca kadroda yer almadı.

Almanya ile Brezilya, 2014 Dünya Kupası yarı finalinde karşı karşıya gelmiş, Almanya sahadan 7-1 galibiyetle ayrılarak finale yükselmiş ve kupayı da kazanmıştı.

Haberin Devamı

Almanya - Brezilya: 0-1

Stat: Berlin Olimpiyat (Almanya)
Hakem: Jonas Eriksson (İsveç)

Almanya: Kevin Trapp, Joshua Kimmich, Jerome Boateng (Dk. 68 Niklas Süle), Antonio Rüdiger, Marvin Plattenhardt, Leon Goretzka (Dk. 61 Julian Brandt), Toni Kroos, İlkay Gündoğan (Dk. 81 Timo Werner), Leroy Sane (Dk. 61 Lars Stindl), Julian Draxler, Mario Gomez (Dk. 62 Sandro Wagner)
Teknik Direktör: Joachim Löw

Brezilya: Alisson Becker, Daniel Alves, Thiago Silva, Joao Miranda, Marcelo Vieira, Fernandinho Luiz, Carlos Casemiro, Paulinho Bezerra, Willian Borges, Philippe Coutinho (Dk. 73 Douglas Costa), Gabriel Jesus
Teknik Direktör: Tite (Adenor Leonardo Bacchi)

Gol: Dk. 37 Gabriel Jesus (Brezilya)