Duygu Sarışın

Duygu Sarışın

Son dakika Duygu Sarışın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Duygu Sarışın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Duygu Sarışın haber sayfamızda...

Duygu Sarışın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 228 duygu sarışın haberi bulunmuştur.
Çağatay Ulusoy'dan kafa karıştıran hamle! Gizemli kadın merak uyandırdı
Çağatay Ulusoy'dan kafa karıştıran hamle! Gizemli kadın merak uyandırdı İlk projesinde canlandırdığı 'Emir Sarrafoğlu' karakteriyle hafızalarda yer eden Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz akşam Bebek'te arkadaşlarıyla eğlendi. Mekan çıkışında basın mensuplarını fark eden ünlü oyuncu, yaptığı hareketle kafaları karıştırdı.
26.03.2024 Cadde
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil'
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil' Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ece Sükan, Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşarak arkadaşının doğum günü partisine katıldığını söyleyen Sükan, eğlence gecesinin devam edebileceğinin sinyalini verdi.
19.03.2024 Cadde
17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı! 'Söylediklerim farklı lanse edildi'
17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı! 'Söylediklerim farklı lanse edildi' Son olarak 'Kader Bağları' adlı yapımda yer alan Nazlı Bulum, geçtiğimiz günlerde 17 yaşındayken yaşadığı ilişkiyi anlatmasıyla çok konuşulmuştu. 'Aşk Mevsimi' filminin galasına katılan oyuncu, gündem olan sözleri hakkında açıklama yaptı.
27.01.2024 Cadde
Sinemaya ‘Gidin’ çağrısı
Sinemaya ‘Gidin’ çağrısı Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrolünü paylaştığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği ‘Aşk Mevsimi’ ekibi, seyirciyi sinemaya çağırdı.
26.01.2024 Cadde
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be'
Ünlülerden Alper Gezeravcı paylaşımı! 'Gururdan delirdik be' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Tarihe geçen Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna ünlülerde kayıtsız kalmadı. Birçok ünlüden gurur paylaşımları geldi. İşte detaylar...
19.01.2024 Cadde
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak!
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak! Etiler'de bir süpermarketten mutfak alışverişi yapan oyuncu Ece Sükan, yeni yıla ailesiyle birlikte girdiğini söyledi. Sükan, "Bu yıl aşk olacak mı?” sorusuna da yanıt verdi.
12.01.2024 Cadde
Ece Sükan panik oldu! 'Sen gelme, gazeteciler var'
Ece Sükan panik oldu! 'Sen gelme, gazeteciler var' Bir dönem dizi oyunculuğu da yapan modacı Ece Sükan'ın adı geçtiğimiz aylarda Çağatay Ulusoy'la aşk dedikodularına karışmıştı. 46 yaşındaki güzel, son olarak Karaköy'de gizemli bir beyefendi ile objektflere yansıdı.
9.12.2023 Cadde
Duygu Sarışın'ı kaçıran aşk sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran aşk sorusu! Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ive Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarışın, eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un ismini duyunca yaptığı hareketle şaşırttı.
26.11.2023 Cadde
Çağatay Ulusoy’un yeni imajı dikkat çekti
Çağatay Ulusoy’un yeni imajı dikkat çekti Hemen her projesi için farklı bir imaja bürünen Çağatay Ulusoy, yeni haliyle sosyal medyayı salladı. Daha önce film projesi için aldığı kilolarla gündem olan Ulusoy, bu kez saçlarını uzatarak yeni bir tarz denedi.
27.09.2023 Cadde
Duyarlı Duygu
Duyarlı Duygu Duygu Sarışın, vegan ve geri dönüştürülebilir ürünlere imza atan Fine People Community’in InFormal için hazırladığı özel koleksiyon davetine katıldı.
23.09.2023 Cadde
İlkin Tüfekçi'den imalı Çağatay Ulusoy cevabı!
İlkin Tüfekçi'den imalı Çağatay Ulusoy cevabı! Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy'un adı son günlerde adı kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'la anılıyor. Yakışıklı oyuncu, çok konuşulan bu iddialara açıklık getirirken; Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen bir diğer ünlü isim İlkin Tüfekçi'den açıklama geldi.
30.04.2023 Cadde
Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama
Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama Meslektaşı Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini sessiz sedasız bitiren Çağatay Ulusoy, yeni dizisi 'Terzi'nin lansmanına katıldı. Yakışıklı oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenmesi sonrası ortaya atılan aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
29.04.2023 Cadde
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay Ulusoy sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay Ulusoy sorusu! Meslektaşı Çağatay Ulusoy ile yedi yıl boyunca bir dargın bir barışık aşk yaşayan Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün 'Oregon' filminin galasına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, eski sevgilisinin Ece Sükan ile görüntülenmesinin sorulması karşısında çareyi kaçmakta buldu.
27.04.2023 Cadde
Çağatay Ulusoy-Ece Sükan aşkı belgelendi! Bensu Soral'ın panik anları
Çağatay Ulusoy-Ece Sükan aşkı belgelendi! Bensu Soral'ın panik anları Magazin gündemine Çağatay Ulusoy ile kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'ın aşkı damga vurdu. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Cadde
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor?
Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? Uzun yıldır aşk yaşadıkları sevgililerinden ayrılan Afra Saraçoğlu ile Çağatay Ulusoy'un yakınlaştığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel oyuncu, kendisinden yedi yaş büyük Çağatay Ulusoy ile daha önce 'Yeşilçam' dizisinde birlikte kamera karşısına geçmişti.
27.03.2023 Cadde
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi!
Çağatay Ulusoy ile İlkin Tüfekçi'yi şapka ele verdi! Yaklaşık altı yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakarak, ayrıldıklarının sinyalini vermişti. Ardından, Ulusoy'un bir mekanda meslektaşı İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin arasında neler olduğu merak edilirken, Tüfekçi'nin yaptığı bir paylaşım aşk iddialarını güçlendirdi.
21.01.2023 Cadde
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ayrıldı Yaklaşık beş yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'ın ilişkisinin sona erdiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir dargın bir barışık olan ikilinin ayrılması hayranlarını üzerken, Ulusoy'un geçtiğimiz gece Sarıyer'de yeni açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu öne sürüldü.
13.01.2023 Cadde
Denize olan tutkusuyla bilinen Çağatay Ulusoy'un yeni teknesi
Denize olan tutkusuyla bilinen Çağatay Ulusoy'un yeni teknesi Doğayla iç içe olmayı seven, balık tutmak ve dalmak gibi su sporlarıyla ilgili olan 31 yaşındaki ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, 25 metrelik yeni teknesine küçük bir servet ödedi. Yaz aylarını sevgilisi Duygu Sarışın’la teknede geçiren oyuncu, gelecek yaz ailesiye Mavi Tur yapacak.
2.01.2023 Cadde
Ödülü babasından aldı
Ödülü babasından aldı Duygu Sarışın, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü babası Ahmet Sarışın’dan alınca, duygusal anlar yaşadı.
19.09.2022 Cadde
Çağatay Ulusoy sette kaza geçirdi! Duygu Sarışın'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sette kaza geçirdi! Duygu Sarışın'dan açıklama geldi 'Adını Feriha Koydum', 'Medcezir' ve 'İçerde' gibi çok izlenen yapımlarda seyirci karşısına çıkan, şimdilerde 'Terzi' dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, araçla aksiyon sahnesi çekilirken kaza geçirdi. Yıllardır kendisi gibi oyuncu olan Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sarışın, sette yaşanan kaza ve sevgilisinin sağlık durumu hakkında konuştu.
11.08.2022 Cadde
Çağatay Ulusoy ölümden döndü!
Çağatay Ulusoy ölümden döndü! Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde 'Terzi' dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Çağatay Ulusoy, araçla aksiyon sahnesi çekilirken kaza geçirdi. 31 yaşındaki oyuncu, otomobilin üzerindeki kamera yerinden fırlayınca ölümden döndü.
8.08.2022 Cadde
Ayrılık yok
Ayrılık yok Son dönemde yan yana görüntülenmedikleri için ayrıldığı iddia edilen Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, Mustafa Mert Koç’un doğum gününde ortaya çıktı.
16.05.2022 Cadde
Çağatay Ulusoy Söğüt'te 12 milyon TL'ye arsa satın aldı!
Çağatay Ulusoy Söğüt'te 12 milyon TL'ye arsa satın aldı! Doğayla iç içe olmayı seven, balık tutmak ve dalmak gibi su sporlarıyla ilgili olan 31 yaşındaki oyuncu Çağatay Ulusoy, Söğüt Köyü'nde arazi aldı. Ünlü oyuncu şimdi de satın aldığı arazinin bitişiğindeki araziyle ilgileniyor.
9.05.2022 Cadde
Özge Özpirinçci: Kurt Efe Kıvanç'a çok benziyor
Özge Özpirinçci: Kurt Efe Kıvanç'a çok benziyor Altı yıl önce dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer (45), birkaç gün önce ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Etiler'de görüntülenen Özge Özpirinçci, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak ünlü çiftin oğulları Kurt Efe hakkında konuştu.
20.04.2022 Cadde
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı
Kurt Efe bebek için hastaneye ünlü yağdı 2016 yılında Paris'teki Türk Büyükelçiliği'nde gerçekleşen sade bir törenle evelenen Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (45), önceki gün Kurt Efe adını verdikleri çocuklarının doğumu ile ilk kez anne va baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Duygu Sarışın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.