Düzce Düzce İgm 10 Gündem Maddesini Görüşecek

Düzce İgm 10 Gündem Maddesini Görüşecek

30.07.2018 - 14:39 | Son Güncellenme:

.

Düzce İgm 10 Gündem Maddesini Görüşecek

Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı ilk toplantısında 10 gündem maddesini görüşmek üzere toplanacak.
İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olan toplantı açılış ve yoklama ile başlayacak, meclis başkanlığına verilen izin dilekçeleri görüşülecek. Sonrasında ise bir önceki birleşime ait karar özetlerini kapsayan tutanak okunacak.
Meclis ayrıca Mülkiyeti özel idareye ait Merkez ilçe Kültür Mahallesinde 3 bin 260 metrekare yüzölçümlü alana Sarsılmaz ile Düzce Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen protokol kapsamında 32 derslikli Anadolu Lisesi yapılması için alanın Milli Eğitim Bakanlığına tahsis talebi görüşülecek. Ayrıca gündemde mülkiyeti il özel idaresine ait Merkez ilçe Fevziçakmak Mahallesi kalıcı İş yerleri C-blok birinci katta yer alan 6 adet iş yerinin kamu hizmetlerinde kullanılması için söz konusu iş yerlerinin trampa edilmesi veya kamulaştırılması için kamu yararı kararı alınmasını talebini görüşecek.
Meclis üyeleri Düzce’de İl Özel idaresine ait gayrimenkul satışlarından elde edilecek gelir karşılık gösterilmek üzere 4 milyon 375 bin TL’nin Mahalli İdareler Bükçe ve Muhasebe Usulü yönetmeliği gereğince Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü bütçesi altında yer alan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Yapımı Projesi bütçe tertibine ek ödenek olarak kaydedilmesi talibini görüşecek.
Meclis valilik ve başkanlıktan gelen teklifleri, İhtisas komisyonları raporlarını görüşüp karara bağlayacak. Son olarak ise meclis başkanlığına verilen önergeler görüşülüp bir sonraki oturumun günü ve saatini tespit edip toplantıyı sonlandıracak.