Diğer E-Spor’da en iyi için geri sayım

E-Spor’da en iyi için geri sayım

14.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül töreninde en iyi e-Spor takımı da seçilecek. Sporseverler 22 Mart’a kadar favori takımlarına oy gönderebilecek

E-Spor’da en iyi için geri sayım

Türkiye’nin ilk Fortnite Turnuvasını düzenleyen Gillette’in e-Spora destekleri devam ediyor. Dünyanın lider erkek bakım markası Gillette, Türkiye’de 10 milyona yakın erkeğe ulaşan ve özellikle gençler arasında popülerliği giderek artan s-Spora desteğini özel bir ödülle taçlandırıyor. “Yılın Gillette Gibi eSpor Takımı” Gillette özel ödülü ile 2018 yılında farklı oyun dallarında başarılı olmuş 6 takım arasından halk oylaması sonucu en fazla oyu alan takıma 27 Mart’ta düzenlenecek Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül töreninde duyurulacak.

Haberin Devamı

8 Mart- 22 Mart tarihleri arasında oylamaya sunulan adaylar şöyle; 1907 Fenerbahçe Espor (2018 Türkiye LoL 2’ncisi), Bahçeşehir SuperMassive (2018 Türkiye LoL Şampiyonu), Galatasaray Espor (2018 Zula Ligi Şampiyonu). OyunHizmetleri Esports (2018 Pubg Türkiye Şampiyonu), Beşiktaş Esports (2018 Pubg Türkiye 3’üncüsü), Futbolist (Balkan Şampiyonu ve Dünya 3.sü).

22 Mart’a kadar sürecek oylama için e-Sporseverler https://gmyso.gamester.com.tr/zula-question.html adresini ziyaret edebilir ve online olarak favori takımına oy verebilir.

Yazarlar