Ebru Polat

Ebru Polat

Türk pop müzik sanatçısı.     Eğitimi 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirmiştir.   Müzik kariyeri Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan sanatçı; üniversite eğitiminin ardından Royal Academy of Arts'ta müzik eğitimi aldı. 2007 yılında başladığı müzik kariyerine toplam 4 albüm, 4 single ile devam etmektedir.   Albümleri Yıl Albüm Yapım 2007 Çetin Ceviz Dirlik Müzik 2008 Çok Geç Seyhan Müzik 2009 Kalp Ayazı Seyhan Müzik 2010 Dinle 2011 Dokuz Sekiz Müzik Single Yıl Albüm Yapım 2011 Olanlar Oldu Dokuz Sekiz Müzik 2012 Kaçın Kurasıyım Musicom Müzik 2013 Hediyem Olsun Musicom Müzik 2013 Günaha Davet Musicom Müzik Klipleri "Çetin Ceviz" (Dirlik Müzik) (2007) "Çok Geç" (Seyhan Müzik) (2008) "Çığ Gibi" (Seyhan Müzik) (2008) "Seni Yerler" (Seyhan Müzik) (2008) "Memnun Oldum (Şerefsiz)" (Dokuz Sekiz Müzik) (2009) "İnanamıyorum" (Seyhan Müzik) (2009) "Seni Aldattım" (Seyhan Müzik) (2009) "Aşk Bitti" (Seyhan Müzik) (2009) "Mutlu Ol Yeter" (Dokuz Sekiz Müzik) (2010) "Sen Sağ Ben Selamet" (Dokuz Sekiz Müzik) (2010) "Ben Keyfim ve Kahyası" (Dokuz Sekiz Müzik) (2010) "Haydi Git" (Dokuz Sekiz Müzik) (2010) "Olanlar Oldu" (Dokuz Sekiz Müzik) (2011) "Hani Dünya Tatlısı" (Musicom Müzik) (2012) "Hediyem Olsun" (Musicom Müzik) (2013) "Günaha Davet (Versiyon)" (Musicom Müzik) (2014)

Ebru Polat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 677 ebru polat haberi bulunmuştur.
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı'
Mağaradan çıkan günlük bilinenleri altüst etti! 'Piramitleri köleler değil, işçiler yaptı' Uzaylılar, Masonlar ve unutulmuş bir teknoloji kullanan gizemli medeniyet... Mısır Piramitleri, kimler tarafından inşa edildiğine dair komplo teorileriyle çevrili bir tarihe sahipti. Ancak 4 bin 500 yıl önce bir işçinin tuttuğu günlük, piramitler hakkında tüm bilinenleri altüst etti. Peki, bu parşömenlerde neler anlatılıyordu?
7.03.2024 Yaşam
Interpol'ü karıştıran kırmızı tanker! Anne-baba öldü, çocuk sırra kadem bastı
Interpol'ü karıştıran kırmızı tanker! Anne-baba öldü, çocuk sırra kadem bastı En büyük tutkusu, uzun yol TIR şoförlüğü yapan babasının kırmızı kamyonuyla seyahat etmekti. Bunu bilen babası da dönem sonunda oldukça iyi bir karne getiren oğluna hediye vermek istedi. Tatil için yola çıkan aile mutluluk içinde yolculuk yaparken işin seyri bir anda değişti. Karı-kocanın cesedinin çıktığı tankerdeki küçük çocuk sırra kadem bastı.
7.03.2024 Yaşam
Ebru Polat: Sevgilim asgari ücrete çalışıyor!
Ebru Polat: Sevgilim asgari ücrete çalışıyor! Bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar veren Ebru Polat, 2007'de 'Çetin Ceviz' adlı ilk albümünü çıkarmıştı. Sahibi olduğu güzellik merkezleri ve kozmetik firmasıyla da dikkat çeken Polat, özel hayatıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
7.03.2024 Cadde
Ebru Polat: Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim!
Ebru Polat: Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim! Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat, önceki gün katıldığı törende muhabirlerin sorularını yanıtladı. Maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahallığın hissedilir düzeyde olduğunu söyleyen şarkıcı, oturduğu evle ilgili gündem olacak açıklamaya imza attı.
28.02.2024 Cadde
Ebru Polat'ın alışveriş tarzı!
Ebru Polat'ın alışveriş tarzı! Ebru Polat, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan Polat, sevenlerine yeni şarkı müjdesi verdi.
16.02.2024 Cadde
Ebru Polat: Kurunun yanında yaş da yanıyor!
Ebru Polat: Kurunun yanında yaş da yanıyor! Şarkıcılık kariyerinin dışında kendi adını taşıyan kozmetik markası ve güzellik merkezi olan Ebru Polat, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
1.02.2024 Cadde
Ebru Polat: Ne varsa eskilerde var!
Ebru Polat: Ne varsa eskilerde var! Ebru Polat, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'deydi. Alışveriş turu sonrası yemek ve kahve molası veren güzel şarkıcı, restoran çıkışı basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdi.
25.01.2024 Cadde
Lucas Torreira ile Devrim Özkan ayrılığının perde arkası! 'Rezidansından kavga, ağlama sesleri geldi'
Lucas Torreira ile Devrim Özkan ayrılığının perde arkası! 'Rezidansından kavga, ağlama sesleri geldi' Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile oyuncu sevgilisi Devrim Özkan'ın ilişkilerini noktaladığı, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Ünlü çiftin ayrılığı, Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Milliyet yazarlarından Ali Eyüboğlu'nun sunumuyla TV8'de ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına konu oldu. Programın bugünkü bölümünde, ikilinin ayrılığının perde arkası konuşuldu.
9.01.2024 Cadde
Parayı görünce şok oldu
Parayı görünce şok oldu Ebru Polat, Instagram’ın kendisine yanlışlıkla gönderdiği 21 milyon 686 bin 123 dolar (647 milyon lira) hakkında konuştu.
7.01.2024 Cadde
Ebru Polat bir günlüğüne 'en zenginler' listesine girdi!
Ebru Polat bir günlüğüne 'en zenginler' listesine girdi! Şarkıcı Ebru Polat, Instagram'ın yanlışlıkla kendisine 21 milyon 686 bin dolar (650 milyon TL) gönderdiğini açıkladı. Sosyal medyada video yayınlayan Polat, yaşadığı büyük şaşkınlığı takipçileriyle paylaştı.
6.01.2024 Magazin
Ebru Polat bir günlüğüne 'en zenginler' listesine girdi!
Ebru Polat bir günlüğüne 'en zenginler' listesine girdi! Şarkıcı Ebru Polat, Instagram'ın yanlışlıkla kendisine 21 milyon 686 bin dolar (650 milyon TL) gönderdiğini açıkladı. Sosyal medyada video yayınlayan Polat, yaşadığı büyük şaşkınlığı takipçileriyle paylaştı.
6.01.2024 Cadde
Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var
Ebru Polat: Aç kalsam sevinecek çok kişi var Müzik dünyasının sayesinde uzay çağına geçtiğini belirten Ebru Polat, soruları yanıtladı. Müzik dünyasında sahnelerin engellendiği tartışmaları hakkında fikri sorulan Ebru Polat, açıklamarıyla dikkat çekti.
5.01.2024 Cadde
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! 25 milyon lira 'harçlık' göndermiş
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! 25 milyon lira 'harçlık' göndermiş İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Engin Polat'ın ifadesinde eşi Dilan Polat'ın şirketlerin reklam yüzü olduğunu mali işlerle kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Şirketlerimin faaliyetleri tamamen yasal, mevzuata uygundur" dedi. Engin Polat'ın babasının hesabına 18, kardeşinin hesabına ise 7 milyon liralık transferlerin sorulması üzerine harçlık olarak gönderdiğini söylemesi dikkat çekti.
8.11.2023 Gündem
Ebru Polat'tan Dilan Polat açıklaması: Sevenlerim çok soruyor
Ebru Polat'tan Dilan Polat açıklaması: Sevenlerim çok soruyor Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile aile bireylerinin de aralarında bulunduğu 18 kişiye yönelik yürütülen soruşturmada 12 kişi tutuklanmış, 6 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Tüm bu yaşananların ardından gözler soyadı benzerliğinden dolayı Ebru Polat'a çevrildi. Ünlü şarkıcı konu hakkında ilk kez açıklama yaptı.
9.11.2023 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Ebru Polat makyajsız görüntülendi! 'Maaşları yatırmaya geldim'
Ebru Polat makyajsız görüntülendi! 'Maaşları yatırmaya geldim' Ebru Polat, bir süre avukat olarak görev yaptıktan sonra kariyerini bambaşka bir alan olan müzik üzerine kurmaya karar verdi. 2007'de 'Çetin Ceviz' adını verdiği ilk albümünü çıkaran Polat, sahibi olduğu güzellik merkezleriyle de dikkat çekiyor. Ünlü isim, son olarak AVM'de bir bankamatik önünde objektiflere yansıdı.
6.03.2024 Cadde
Kalça estetiği mi yaptırdı? Ebru Polat'tan açıklama
Kalça estetiği mi yaptırdı? Ebru Polat'tan açıklama Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı City's'de aracına binerken objektiflere takıldı. Sahibi olduğu güzellik merkezinde kalça estetiği yaptırdığı konuşulan şarkıcıdan açıklama geldi.
28.08.2023 Cadde
Ebru Polat'ın çıplak fotoğrafına gelen teklif şaşırttı
Ebru Polat'ın çıplak fotoğrafına gelen teklif şaşırttı Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Polat, hayranlarıyla soru cevap yaptığı sırada, çıplak fotoğrafları için gelen teklifi söyleyerek dudak uçuklattı.
25.07.2023 Cadde
Ebru Polat: Doğuştan gelen bir güzelliğim var
Ebru Polat: Doğuştan gelen bir güzelliğim var Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı City's AVM'de objektiflere yansıdı. Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan 40 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının 'estetik' sorusunu cevapladı.
18.07.2023 Cadde
Ebru Polat'ın keyfi yerinde
Ebru Polat'ın keyfi yerinde Şarkıcı Ebru Polat, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Meydan katında bulunan mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünlerini inceleyen Polat, alışveriş tarzı ile ilgi odağı oldu.
17.05.2023 Cadde
Ebru Polat yaptırdığı estetikleri saydı
Ebru Polat yaptırdığı estetikleri saydı Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, yüzündeki değişimle dikkat çekti. Takipçileriyle sosyal medyada soru-cevap etkinliği yapan Ebru Polat, yaptırdığı yeni estetikleri saydı. Polat'ın yeni yeni haline yorum yağdı.
17.04.2023 Cadde
Ebru Polat: Tayland'daki de çocuk değil mi?
Ebru Polat: Tayland'daki de çocuk değil mi? Tayland'dan çocuk evlat edinmek istediğini açıklayarak gündem olan Ebru Polat, Nişantaşı sokaklarında mehter takımı eşliğinde yürüdü. Açılıştan bir gün önce gittiği solaryumda yorgunluktan uyuyakaldığını için ikinci derece yanık olduğunu söyleyen 39 yaşındaki şarkıcı, çok konuşulan 'çocuk' açıklamasıyla ilgili eleştirilere cevap verdi.
28.01.2023 Cadde
Mehterli açılış
Mehterli açılış Ebru Polat, kendi adını taşıyan güzellik merkezi markasının önceki gün Nişantaşı şubesinin açılışını mehter takımı eşliğinde gerçekleştirdi.
28.01.2023 Cadde
Ebru Polat: Tayland'dan evlat edineceğim
Ebru Polat: Tayland'dan evlat edineceğim Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, ‘Kıskananlar Çatlasın’ şarkısına çektiği klip öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Evlilik düşünmediği için çocuk da yapamayacağını açıklayan 39 yaşındaki şarkıcı, sperm bankası yoluyla çocuk sahibi olmak istemediğini, evlat edinmeyi düşündüğünü söyledi.
26.01.2023 Cadde
‘Türkiye’de dans eden yok!’
‘Türkiye’de dans eden yok!’ Ebru Polat, Grand Müzik etiketi ile çıkardığı yeni teklisi ‘Kıskananlar Çatlasın’ın klibi için kamera karşısına geçti.
26.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Polat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.