Ebru Yaşar

Ebru Yaşar

Kürt kökenli Türk şarkıcı.   Müzik kariyeri   1995 yılının Mayıs ayında Ebru Yaşar Bu Sahilde adlı ilk albümünü Burhan Çaçan'ın şirketinden piyasaya çıkardı. İkinci klip "Vurulur Düşlerim" şarkısına çekildi. 1999 yılının Şubat ayında İbrahim Tatlıses'in yardımıyla Ebru Yaşar "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş" adlı şarkısını piyasaya sürdü. Bu şarkı Türkiye genelinde büyük bir etki yarattı ve sanatçı kendini Türk müzik piyasasında ispatladı. Albüm aynı sene 1 milyon barajını geçerek yılın en çok satan albümü oldu. O zamanlar adı yoğun bir şekilde İbrahim Tatlıses'le anıldı ama iki sanatçı da bu tür yorumları kesinlikle reddettiler ve çok samimi arkadaş olduklarını açıkladılar. 4 sene sonra yani 2003 senesinin Mayıs ayında Yaşar "Aşkımız Buraya Kadar" adlı albümünü çıkardı ve bu albümünden "Aşkımız Buraya Kadar", Yeminim Var" ve "O Değil" gibi birçok hit şarkıya imza attı. 2006 senesinin Haziran ayında Yaşar "Yeşillenirim" adlı albümünü piyasaya sürdü. Bu albüm Ebru Yaşar'ın en çok satan albümlerinden biri oldu. 27 Ekim 2008 tarihinde sanatcı İsmail YK ile düet yaptığı "Seni Seviyorum" adlı şarkıyı piyasaya çıkarmıştır. Yeni albümüyle kendinden söz ettiren Ebru Yaşar "Seviyorum Seni" albümünün ikinci klibini hareketli "Eğer" parçasının yeni versiyonuna çekti. Son Olarak Sinan Akçıl imzalı "Kararsızım" adlı şarkıya klip çeken Ebru Yaşar yeni albüm hazırlıklarına da başladı. 24 Haziran 2011 Ebru Yaşar yeni albümü "Delidir" ile müzik dünyasına dönüş yaptı. Üç dilde (Türkçe, Kürtçe ve Arapça) yorumladığı çıkış şarkısı "Delidir", üç gün içerisinde elektronik ortamda 57.000 kişi tarafından dinlendi ve izlendi.2012 yılının Haziran ayında kariyerindeki ilk single çalışması olan "Ağlayamıyorum"u yayınladı.2013 yılının Nisan ayında "Sanat-ı Ebru" adlı albümünü piyasaya çıkartmıştır.

Ebru Yaşar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.210 ebru yaşar haberi bulunmuştur.
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Ebru Yaşar: 'Kehribar' şarkısı sürpriz oldu
Ebru Yaşar: 'Kehribar' şarkısı sürpriz oldu Ebru Yaşar, yılbaşında Bahçelievler'de bir otelde müziksverlerin karşısına çıktı. Gümüş rengi bir kıyafet tercih eden şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.
2.01.2024 Cadde
İlginç yorumlar
İlginç yorumlar DreamTürk TV’de ekrana gelen, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, genel koordinatörlüğünü Suat Yanç’ın, yapımcılığını Noah Entertainment’ın üstlendiği ‘50 Fifty’, müzik dünyasının nabzını tutacak.
16.11.2023 Cadde
Konuşulan kombinler
Konuşulan kombinler Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
13.10.2023 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar konseri! 'Yaptığım her işin arkasındayım'
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar konseri! 'Yaptığım her işin arkasındayım' Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı. Havanın soğuk olmasına rağmen sevenleri, Yaşar'ı yalnız bırakmadı. Ebru Yaşar konserinde sürpriz yaparak Karadeniz şarkıları seslendirirken, horon ekibinin sahneye çıkmasıyla konser alanında büyük bir coşku yaşandı.
12.10.2023 Cadde
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 30 Eylül’de başlıyor. Festival 15 gün boyunca şehrin her köşesine sanatı getirecek.
28.09.2023 Kültür Sanat
Zarafetiyle büyüledi
Zarafetiyle büyüledi Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde binlerce müzikseveri ağırladı.
14.09.2023 Cadde
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar fırtınası
Kuruçeşme Açıkhava'da Ebru Yaşar fırtınası Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dün akşam binlerce müzikseveri ağırladı.
13.09.2023 Cadde
Menemen’de zafer konseri
Menemen’de zafer konseri Menemen Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı konserleri, Koyundere’de devam etti.
2.09.2023 Ege
Ebru Yaşar: Tatil yapmayan tek ünlü ben olabilirim!
Ebru Yaşar: Tatil yapmayan tek ünlü ben olabilirim! Sahnelerin başarılı isimlerinden Ebru Yaşar, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Şu sıralar albüm çalışmasına yoğunlaştığını belirten şarkıcı, zamanının çoğunu çalışarak geçirdiğini söyledi.
20.07.2023 Cadde
Çocuklarıyla düet
Çocuklarıyla düet Ebru Yaşar, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açık Hava Konserleri’nde sevenleriyle buluştu.
15.07.2023 Cadde
Ebru Yaşar'dan çocuklarıyla sürpriz düet
Ebru Yaşar'dan çocuklarıyla sürpriz düet Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, eşsiz Boğaz ambiyansında Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açık Hava Konserleri’nde sevenleriyle buluştu. Yaşar, saatler öncesinden konser alanını dolduran binlerce hayranına adeta müzik şöleni yaşattı.
14.07.2023 Cadde
Ebru Yaşar: Hem bayram kutlayacağız, hem yaralarımızı saracağız
Ebru Yaşar: Hem bayram kutlayacağız, hem yaralarımızı saracağız Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye yardım gönderen şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz gün bir otelde konser verdi. Sahneden dinleyicilere seslenen Yaşar, "Hem beraber bayram kutlayacağız, hem de yaralarımızı saracağız" dedi.
23.04.2023 Cadde
Kızının tablosuyla yaşıyor
Kızının tablosuyla yaşıyor Ebru Yaşar ve eşi Necat Gülseven, depremde enkaz altında hayatını kaybeden kızı Irmak Leyla’nın elini tutarak, yürekleri yakan baba Mesut Hançer’e, Ankara’da ev hediye etti.
1.03.2023 Gündem
Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı
Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en çok yıkımın olduğu illerden Hatay’a giden ve 12 gün boyunca yardım çalışmalarına katılan DJ Doğukan Manço, yaşadıklarını YouTube kanalında anlattı. Manço, "İnsanoğlunun gitgide aklını kaybetmeye başladığını gördüm" dedi.
28.02.2023 Cadde
Ünlü çift, Mesut Hançer'e evini teslim etti
Ünlü çift, Mesut Hançer'e evini teslim etti Mesut Hançer, Kahramanmaraş'ta 15 yaşındaki kızı Irmak Leyla'yı kaybetmişti. Şarkıcı Ebru Yaşar ile eşi Necat Gülseven, enkaz altındaki kızının elini bir an olsun bırakmayan acılı babanın yeni hayatını kurmasına yardımcı olmak için ev alacaklarını açıklamıştı. Ünlü çift, depremzede Mesut Hançer'e evini teslim etti
28.02.2023 Cadde
Ebru Yaşar afet bölgesine 3 TIR yardım gönderdi
Ebru Yaşar afet bölgesine 3 TIR yardım gönderdi Sanatçı Ebru Yaşar, deprem nedeniyle hem sosyal medya sayfasından birlik ve beraberlik çağrısı yaptı, hem de örnek bir davranış sergiledi. Yaşar'ın hazırlattığı 3 TIR acil ihtiyaç yardımı, depremzedelere dağıtılması için Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır'da AFAD ekiplerine teslim edildi.
8.02.2023 Cadde
Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! İşte ilk açıklama
Seren Serengil, 'Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı! İşte ilk açıklama Sivri dilli şarkıcı Seren Serengil'in, Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programındaki partnerleri Bircan Bali ve Arto ile arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. Son olarak yapımcıyla tartışma yaşadığı ve programdan kovulduğu konuşulan ünlü isim, yayın sırasında yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle hastanelik olmuştu. Seren Serengil'den günler sonra açıklama geldi.
13.01.2023 Cadde
İSMAİL TUNÇBİLEK kimdir, aslen nereli? İsmail Tunçbilek hayatı ve kariyeri...
İSMAİL TUNÇBİLEK kimdir, aslen nereli? İsmail Tunçbilek hayatı ve kariyeri... Ünlü müzisyen İsmail Tunçbilek Güldür Güldür Yılbaşı Özel bölümüne konuk oluyor. Tunçbilek hakkında detaylı bilgiye sahip olmayanlar "İsmail Tunçbilek kimdir, kaç yaşında ve nereli?" diye soruyor. İşte İsmail Tunçbilek'in hayatı...
31.12.2022 Bilgi Rehberi
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Gecenin yıldızları...
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Gecenin yıldızları... Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde şıklık yarışı da yaşandı. İşte Altın Kelebek'te gece boyu yaşananlar...
5.12.2022 Cadde
Ebru Yaşar: Sahneye çıkmadan dua okuyorum
Ebru Yaşar: Sahneye çıkmadan dua okuyorum Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Yaşar, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
29.11.2022 Cadde
Burak Bulut kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Burak Bulut nereli?
Burak Bulut kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Burak Bulut nereli? Burak Bulut, Kanal D'de ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının konukları arasında yer alıyor. Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş programda şarkılarını söyleyecekler. Burak Bulut'un yaşamı ile ilgili bilgiler ise merak konusu. Peki Burak Bulut kimdir, kaç yaşında?
26.11.2022 Bilgi Rehberi
İbrahim Tatlıses'in de yaralandığı kazada karar çıktı!
İbrahim Tatlıses'in de yaralandığı kazada karar çıktı! Muğla’nın Bodrum ilçesinde, içinde İbrahim Tatlıses'in (70) bulunduğu minibüs, kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralanmıştı. Yaralılar ve kamyon şoförü Gültekin Gülsoy'un olduğu soruşturmada karar çıktı.
30.10.2022 Gündem
Ünlülerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımları
Ünlülerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımları Bugün Cumhuriyet Bayramı'mızın 99'uncu yıl dönümünü kutlanıyor. Türkiye'nin dört bir yanı bayraklarla, yürekler Cumhuriyet coşkusuyla doldu. 1925 yılında çıkarılan yasa ile her yıl milli bayram olarak kutlanmaya başlanan bu özel günde, televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri de duygularını sosyal medya hesaplarından dile getirdi.
29.10.2022 Cadde
Billur Kalkavan'ın çocukluk elbiseleri hastalara umut ışığı olacak
Billur Kalkavan'ın çocukluk elbiseleri hastalara umut ışığı olacak Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan’ın çerçevelettirdiği çocukluk giysileri, 13 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı tarafından Türk Kanser Derneği yararına bağışlandı. Kalkavan'ın sağlığında "Bunları da çerçevelettirdim ne işime yarayacak" dediğini belirten Bahadırlı, Osmanlı hanedan üyesi annesinin sakladığı nadide aile kumaşlarından özel terzisine yaptırılmış kıyafeti teslim etti.
25.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Yaşar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.