SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ecco baharın gelişini kutluyor

İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO, doğal boyayla boyanmış True Indigo ve tüm gün süren ferahlık hissi vaat eden Crepetray ile bahar ferahlığında...

|

Danimarkalı ayakkabı ve deri devi ECCO, İskandinav sadeliğini teknoloji ve şıklıkla buluşturmaya devam ediyor. Dayanıklıktan ödün vermeden yaratılmış, hafif platformlu yenilikçi dış taban ECCO CREPETRAY klasik bir stil ortaya çıkarırken, çıkarılabilir dokuma astar ayaklarınızı gün boyu serin ve ferah tutar. Günlük yaşantınızda ECCO FLUIDFORM™ teknolojisi ile size her daim birinci kalite yastık etkisi yaratan ECCO CREPETRAY ayakkabılarınız zor bir iş gününü bile rahatça atlatmanızı sağlar.

ECCO’nun yenilikçi ve modern tasarımları Indigo bitkisinin yapraklarından elde edilen canlı mavi boya ile buluşuyor. ECCO TRUE INDIGO koleksiyonu size antik doğal boyama yöntemiyle boyanmış ayakkabı ve çantalar sunuyor. Kullandıkça hikayesi değişecek, size özgü bir ürüne dönüşecek olan bu ürünler ile bahar aylarında doğallığı hissedin. Farklı ürünlerde farklı şekillerde kullanılan ECCO TRUE INDIGO derileri, rahatlık ve şıklığın yanına doğallığı da ekleyerek ortaya mükemmel bir ürün çıkarıyor.

ECCO CREPETRAY ve ECCO TRUE INDIGO günlük yaşamınızda şıklığınızı ve konforunuzu kaybetmeden baharın ferahlığını yaşayabilme imkanı sunuyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.