Ece Sükan

Ece Sükan

Ankara’da doğan Ece Sükan, ilk, orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Bu yıllarda Kayahan’la Cumartesiden Cumartesiye adlı programda olduğu gibi birçok çocuk programında sunuculuk yaptı ve Uzun Çoraplı Pipi, Susam Sokağı gibi çizgi filmlere seslendirme yaptı. Devlet Opera Balesi’nde 3 yıl bale eğitimi aldı ve burada 2 yıl da oyunlarda görev aldı. 1998 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünden şeref öğrencisi olarak mezun olan Ece Sükan, aynı yıl “Best Model of Turkey” üçüncüsü seçildi. 1998 yılından itibaren profesyonel mankenliğe başladı. 2000 yılında Marie Claire dergisinde moda editörlüğü yapmaya başlayan Ece Sükan birçok dergi ve firmalara moda editörlüğü yapmaya devam ediyor.   Oynadığı Diziler :   Aşk Yakar Avrupa Yakası Haziran Gecesi 24 Saat

Ece Sükan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 635 ece sükan haberi bulunmuştur.
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil'
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil' Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ece Sükan, Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşarak arkadaşının doğum günü partisine katıldığını söyleyen Sükan, eğlence gecesinin devam edebileceğinin sinyalini verdi.
19.03.2024 Cadde
Erkan Özerman son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyetini kuzeni açıkladı
Erkan Özerman son yolculuğuna uğurlandı! Vasiyetini kuzeni açıkladı Yıllardır Best Model yarışmasını düzenleyen Erkan Özerman, 13 Şubat'ta kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Özerman için bugün Zincirlikuyu Camii’nde helallik alındı. Cenazeye, ünlü prodüktörün kardeşleri ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Erkan Özerman, vasiyeti gereği Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde toprağa verildi.
15.02.2024 Cadde
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak!
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak! Etiler'de bir süpermarketten mutfak alışverişi yapan oyuncu Ece Sükan, yeni yıla ailesiyle birlikte girdiğini söyledi. Sükan, "Bu yıl aşk olacak mı?” sorusuna da yanıt verdi.
12.01.2024 Cadde
‘Bu yıl aşk var’
‘Bu yıl aşk var’ Ece Sükan, 2024 yılına yeni kararlar alarak girdiğini söyledi.
12.01.2024 Cadde
Ece Sükan panik oldu! 'Sen gelme, gazeteciler var'
Ece Sükan panik oldu! 'Sen gelme, gazeteciler var' Bir dönem dizi oyunculuğu da yapan modacı Ece Sükan'ın adı geçtiğimiz aylarda Çağatay Ulusoy'la aşk dedikodularına karışmıştı. 46 yaşındaki güzel, son olarak Karaköy'de gizemli bir beyefendi ile objektflere yansıdı.
9.12.2023 Cadde
Duygu Sarışın'ı kaçıran aşk sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran aşk sorusu! Bir dargın bir barışık ilişkilerini 7 yıl sürdüren Çağatay Ulusoy ive Duygu Sarışın'ın ayrılığı herkes şaşırtmıştı. Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarışın, eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un ismini duyunca yaptığı hareketle şaşırttı.
26.11.2023 Cadde
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Ece Sükan'ın toplantı telaşı!
Ece Sükan'ın toplantı telaşı! Oyuncu ve modacı Ece Sükan, önceki gün Bebek'tek kameralara yansıdı. Yakındaki bir kafeden kahve alan ünlü isim, toplantıdan toplantıya koştuğunu söyledi.
1.11.2023 Cadde
Salih Bademci'den Çağatay Ulusoy itirafı! 'Tek kötü tarafı var'
Salih Bademci'den Çağatay Ulusoy itirafı! 'Tek kötü tarafı var' Kanal D'nin çok izlenen dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Mustafa Yılmaz' karakterine hayat veren, son dönemde dijital platformlarda hayranlarıyla buluşan meslektaşı Çağatay Ulusoy hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
20.10.2023 Cadde
Sonsuzluğa uğurlandı
Sonsuzluğa uğurlandı Akciğer kanseri nedeniyle önceki gün hayatını kaybeden Haluk Akakçe (53) için dün Atatürk Kültür Merkezi’nde veda töreni düzenlendi.
12.10.2023 Cadde
Haluk Akakçe'ye veda! 'Sanat için büyük bir kayıp'
Haluk Akakçe'ye veda! 'Sanat için büyük bir kayıp' Yaklaşık bir yıldır akciğer kanseri tedavisi gören çağdaş sanatın dünyadaki en önemli temsilcilerinden Haluk Akakçe, önceki gün 53 yaşında hayata veda etmişti. Haluk Akakçe için Atatürk Kültür Merkezi’nde veda töreni düzenlendi. Sanatçının cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
12.10.2023 Cadde
Çağatay Ulusoy’un yeni imajı dikkat çekti
Çağatay Ulusoy’un yeni imajı dikkat çekti Hemen her projesi için farklı bir imaja bürünen Çağatay Ulusoy, yeni haliyle sosyal medyayı salladı. Daha önce film projesi için aldığı kilolarla gündem olan Ulusoy, bu kez saçlarını uzatarak yeni bir tarz denedi.
27.09.2023 Cadde
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Cadde
Rıza Kocaoğlu'ndan Çağatay Ulusoy sorusuna tepki! 'Bunu sormanız bile çok ayıp'
Rıza Kocaoğlu'ndan Çağatay Ulusoy sorusuna tepki! 'Bunu sormanız bile çok ayıp' Geçtiğimiz hafta Ece Sükan, Çağatay Ulusoy ve Bensu Soral ile birlikte görüntülenmesiyle gündeme gelen oyuncu Rıza Kocaoğlu, önceki akşam yeni sevgilisiyle Cihangir'de objektiflere takıldı. Mekan çıkışı gazetecilerle konuşan ünlü isim, Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan'ın sorulması üzerine; "Bunu sormanız bile çok ayıp!" diyerek muhabirlere kızdı.
6.05.2023 Cadde
İlkin Tüfekçi'den imalı Çağatay Ulusoy cevabı!
İlkin Tüfekçi'den imalı Çağatay Ulusoy cevabı! Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy'un adı son günlerde adı kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'la anılıyor. Yakışıklı oyuncu, çok konuşulan bu iddialara açıklık getirirken; Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen bir diğer ünlü isim İlkin Tüfekçi'den açıklama geldi.
30.04.2023 Cadde
Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama
Ece Sükan ile aşk mı yaşıyor? Çağatay Ulusoy'dan açıklama Meslektaşı Duygu Sarışın ile yedi yıllık ilişkisini sessiz sedasız bitiren Çağatay Ulusoy, yeni dizisi 'Terzi'nin lansmanına katıldı. Yakışıklı oyuncu, kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de görüntülenmesi sonrası ortaya atılan aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
29.04.2023 Cadde
‘Aşk yok’
‘Aşk yok’ Çağatay Ulusoy, adının aşk dedikodusuna karıştığı Ece Sükan hakkında konuştu.
29.04.2023 Cadde
Özge Özpirinçci'den yeni proje müjdesi
Özge Özpirinçci'den yeni proje müjdesi Kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren ve evlendikten kısa bir süre sonra Mercan ismini verdiği kızını dünyaya getirerek ilk kez annelik heyecanı yaşayan Özge Özpirinçci, yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.04.2023 Cadde
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay Ulusoy sorusu!
Duygu Sarışın'ı kaçıran Çağatay Ulusoy sorusu! Meslektaşı Çağatay Ulusoy ile yedi yıl boyunca bir dargın bir barışık aşk yaşayan Duygu Sarışın, geçtiğimiz gün 'Oregon' filminin galasına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, eski sevgilisinin Ece Sükan ile görüntülenmesinin sorulması karşısında çareyi kaçmakta buldu.
27.04.2023 Cadde
Çağatay Ulusoy-Ece Sükan aşkı belgelendi! Bensu Soral'ın panik anları
Çağatay Ulusoy-Ece Sükan aşkı belgelendi! Bensu Soral'ın panik anları Magazin gündemine Çağatay Ulusoy ile kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'ın aşkı damga vurdu. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Cadde
Özge Özprinçci'nin 37'nci yaşına ünlü isimler akın etti! Tarzı dikkat çekti
Özge Özprinçci'nin 37'nci yaşına ünlü isimler akın etti! Tarzı dikkat çekti Ünlü oyuncu Özge Özprinçci 37'nci yaşını eşi Burak Yamantürk ve dostlarıyla kutladı. Partiye Kıvanç Tatlıtuğ, Çağla Şıkel ve Birkan Sokullu gibi ünlü isimler katıldı. Arkadaşları ve eşiyle unutulmaz bir gece yaşayan ünlü oyuncu, geceye özel bir kombin yaptı.
3.04.2023 Cadde
Coşkulu Parti
Coşkulu Parti İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri hafta sonu Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da bir araya geldi.
27.12.2022 Cadde
Hazal Subaşı'nın dövmesinin sırrı ortaya çıktı!
Hazal Subaşı'nın dövmesinin sırrı ortaya çıktı! L’Officiel Türkiye dergisi 10’uncu yaşını özel bir etkinlikle kutladı. Kutlamaya; Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Ece Sükan, Alp Navruz, Feyyaz Şerifoğlu, Ekin Mert Daymaz, Özgecan Gürel, Seda Bakan, Derya Uluğ, Gonca Vuslateri, Ege Kökenli, Esra Bilgiç ve Didem Soydan gibi pek çok ünlü katıldı. Güzel oyuncu Hazal Subaşı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
26.11.2022 Cadde
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e: O benim ilham kaynağım!
Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'e: O benim ilham kaynağım! Şimdilerde 'Gecenin Ucunda' adlı dizide birlikte rol alan Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti, geçtiğimiz gece 10'uncu yılını kutlayan bir derginin düzenlediği etkinliğe katıldı. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede boy gösteren ikili, rol aldıkları projelerle ilgili konuştu. Aşk dolu bakışları dikkat çeken çiftten Doğulu, eşi hakkında kullandığı övgü dolu sözlerle kısa sürede gündem oldu.
26.11.2022 Cadde
‘İkinci el eşyaları seviyorum’
‘İkinci el eşyaları seviyorum’ Ece Sükan, bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ece Sükan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.