Ecem Özkaya

Ecem Özkaya

Türk Oyuncu.   Ecem Nur Özkaya, 16 Kasım 1988 İstanbul doğumludur. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümünde eğitim almıştır. Elveda Rumeli dizisinde Küçük Zarife karakterini oynadı.   Ayrıca, Kartallar Yüksek Uçar (2007), Havalimanı/İyi Uçuşlar (2008), Cümbür Cemaat Aile (2010), İffet (2011) dizilerinde ve Sizi Seviyorum (2009) isimli sinema filminde oynamıştır.   2012 yılından bu yana TRT 1'de yayınlanan Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik rolünü oynamaktadır.   Ayrıca oyuncu Mustafa Üstündağ (oyuncu) ile evlidir ve Ahmet Kaan isminde bir erkek çocuğu olmuştur.

Ecem Özkaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 234 ecem özkaya haberi bulunmuştur.
Burcu Biricik'ten eğlenceli hamilelik pozları: Saçmasapan bir seri
Burcu Biricik'ten eğlenceli hamilelik pozları: Saçmasapan bir seri Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan "Camdaki Kız" dizisinde rol alan ve Emre Yetkin ile bir kız bebek bekleyen Burcu Biricik'ten hamilelik pozları geldi. Karnı burnunda pozlarını paylaşan Burcu Biricik'e beğeni yağdı.
27.02.2024 Cadde
Ecem Özkaya gazetecileri görünce korktu! 'Siz kimsiniz?'
Ecem Özkaya gazetecileri görünce korktu! 'Siz kimsiniz?' Son olarak 'Gönül Dağı' dizisinde rol alan Ecem Özkaya, önceki akşam Kadıköy'de kameralara yansıdı. Fotoğrafı çekilince korkan oyuncu, gazetecilerin kendisini tanıtması üzerine ayaküstü röportaj verdi.
28.11.2023 Cadde
Mustafa Üstündağ'dan Tuba Kalçık'la mutluluk pozu
Mustafa Üstündağ'dan Tuba Kalçık'la mutluluk pozu İki yıl önce kendisi gibi oyuncu eşi Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ, bir süredir gazeteci Tuba Kalçık ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyordu. Mutlu birlikteliklerini birkaç hafta önce evlilikle taçlandıran ünlü çiftten yeni paylaşım geldi. Üstündağ, eşi ile pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun romantik notu da dikkatlerden kaçmadı.
19.09.2022 Cadde
Mustafa Üstündağ ile Tuba Kalçık dünyaevine girdi
Mustafa Üstündağ ile Tuba Kalçık dünyaevine girdi 'Cümbür Cemaat Aile' adlı dizide rol aldıkları sırada tanışıp aşk yaşamaya başlayan Ecem Özkaya ile Mustafa Üstündağ, iki yıl önce boşanmışlardı. Üstündağ, dün bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı gazeteci Tuba Kalçık ile nikah masasına oturdu.
28.08.2022 Cadde
Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizi oyuncuları kim, 66. bölüm yayın tarihi belli oldu mu?
Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizi oyuncuları kim, 66. bölüm yayın tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı 65. bölümle sezon finali yaparak ekrana ara vermişti. Nefes kesen final bölümü ardından eylül ayına girilirken Gönül Dağı yeni sezon tarihi izleyenleri tarafından araştırılıyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor?
16.08.2022 Bilgi Rehberi
Gönül Dağı Kurban 2 oyuncuları kim, ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı Kurban Bayramı Özel bölümü
Gönül Dağı Kurban 2 oyuncuları kim, ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı Kurban Bayramı Özel bölümü Gönül Dağı dizisi, Kurban Bayramı'nda Kurban 2 özel filmi ile sevenleri karşısına çıkıyor. Gedellide bir Kurban Bayramı klasiği yaşanırken amcaoğulları ise kaldığı yerden icatlarına devam eder. İşte, Gönül Dağı Kurban 2 özel bölümü konusu...
10.07.2022 Bilgi Rehberi
Gönül Dağı konusu ve oyuncuları | Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? İşte oyuncu ve karakterler
Gönül Dağı konusu ve oyuncuları | Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? İşte oyuncu ve karakterler Gönül Dağı dizisi her Cumartesi akşamı TRT 1 ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı oyuncu kadrosu, dizinin konusu ve karakterleri merak konusu oluyor. İşte Gönül Dağı dizisi konusu oyuncu ve karakterleri...
16.04.2022 Cadde
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül dağı dizisi nerede hangi ilde çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül dağı dizisi nerede hangi ilde çekiliyor? Gönül Dağı dizisi bu akşam 56. yeni bölüm ile bu akşam TRT 1 ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı'nda bu hafta Asuman ve Ramazan'ın kavuşması herkesi çok mutlu eder. Asya'nın abileri intikam almak için Taner ve kuzenlerinin ağılını ateşe verir. İşte Gönül Dağı dizisi konusu oyuncuları ve karakterleri...
19.03.2022 Cadde
Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncuları
Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncuları TRT ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı bu akşam 54. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinde bu akşam Gedelli kasabasının sevilen ismi Dolmuşcu Sefer zor bir ameliyata girecek. İşte Gönül Dağı dizisi konusu oyuncu kadrosu ve dizinin çekimlerinin yapıldığı il ve ilçe hakkında merak edilenler...
5.03.2022 Cadde
Sevilen dizi Gönül Dağı konusu ve oyuncuları | Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?
Sevilen dizi Gönül Dağı konusu ve oyuncuları | Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisi her hafta Cumartesi akşamları TRT 1 ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu akşam 52. bölüm ile ekrana gelecek olan Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosu ve dizinin konusu sıkça araştırma konusu oluyor. Peki Gönül Dağı dizisi nerede hangi ilde çekiliyor?
19.02.2022 Cadde
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede hangi ilde çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede hangi ilde çekiliyor? Gönül Dağı dizisi ve konusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı dizisi her hafta Cumartesi akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Peki Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor. İşte Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncuları...
5.02.2022 Cadde
Gönül Dağı "Kurban" konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı "Kurban" karakterleri..
Gönül Dağı "Kurban" konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı "Kurban" karakterleri.. Gönül Dağı "Kurban" konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda ekrana gelen Gönül Dağı "Kurban" dizisinde oyuncu kadrosunda farklı isimlerde yer alıyor. İşte Gönül Dağı "Kurban" konusu ve oyuncu kadrosu...
14.02.2022 Cadde
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi hangi ilde çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi hangi ilde çekiliyor? TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizide oyuncuların hayat verdiği karakterler ve oyuncuların gerçek isimlerinin yanı sıra dizinin çekimlerinin yapıldığı il ve ilçede merak konusu olmaya devam ediyor. İşte Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
25.12.2021 Cadde
Cem Kurtoğlu, 'Gönül Dağı' kadrosunda
Cem Kurtoğlu, 'Gönül Dağı' kadrosunda Cem Kurtoğlu, TRT 1 dizisi 'Gönül Dağı'nın kadrosuna katıldı. Usta oyuncu, daha çok küçükken çocuklarını ninelerine bırakarak, eşiyle birlikte Almanya’ya giden ve bir daha dönmeyen 'Arif' karakterini canlandıracak.
22.12.2021 Cadde
Gönül Dağı oyuncuları ve karakterleri & Gönül Dağı dizisi hangi ilde nerede çekiliyor?
Gönül Dağı oyuncuları ve karakterleri & Gönül Dağı dizisi hangi ilde nerede çekiliyor? TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı dizisi bu akşam 44. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Cumartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi ikinci sezonu ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Peki Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Dizi nerede çekiliyor?
11.12.2021 Cadde
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisi bu akşam TRT 1 ekranında 41. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde evlenen Taner ve Dilek'in balayına gidebilmesi için Halime kolları sıvar. Diğer yandan Kenan'a ulaşamayan Elif onu aramaya başlar. İşte Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
27.11.2021 Cadde
Mustafa Üstündağ oğlunun dişini yüzük yaptırdı!
Mustafa Üstündağ oğlunun dişini yüzük yaptırdı! 2019 yılında boşandığı Ecem Özkaya’dan sekiz yaşında bir oğlu olan oyuncu Mustafa Üstündağ, Kaan’ın ilk düşürdüğü dişini yüzük yaptırması dikkat çekti.
29.10.2021 Cadde
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam 34. yeni bölüm ile ekrana gelecek olan Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler yaşanacağı dizinin oyuncu kadrosu ve çekimlerin hangi il sınırları içerisinde yapıldığı merak ediliyor. Peki Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
2.10.2021 Cadde
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? TRT 1 ekranında yayımlanan sevilen dizi Gönül Dağı 32. yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosu ve çekimlerinin nerede yapıldığı merak ediliyor. Peki Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Dizinin çekimleri nerede yapılıyor?
18.09.2021 Cadde
'Gönül Dağı'nın yayın tarihi belli oldu
'Gönül Dağı'nın yayın tarihi belli oldu TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan 'Gönül Dağı' dizisi 30'uncu bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara vermişti. Yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin yayın tarihi belli oldu.
1.09.2021 Cadde
Gönül Dağı 'Kurban' dizisi oyuncuları! Gönül Dağı dizisi yeni bölümler ne zaman ekrana gelecek?
Gönül Dağı 'Kurban' dizisi oyuncuları! Gönül Dağı dizisi yeni bölümler ne zaman ekrana gelecek? TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı Kurban adlı yeni bölüm ile 20 Temmuz Salı akşamı ekrana geldi. Bu akşam tekrar bölümü ile birkez daha ekrana gelecek olan Gönül Dağı 'Kurban' dizisi son bölümde Zerrin Sümer'de rol aldı. İşte Gönül Dağı 'Kurban' dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
23.07.2021 Cadde
'Gönül Dağı' dizisinden bayram sürprizi!
'Gönül Dağı' dizisinden bayram sürprizi! TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan 'Gönül Dağı' dizisi 30'uncu bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara vermişti. Ancak dizide, Kurban Bayramı için sürpriz bir karar verildi.
15.07.2021 Cadde
Burcu Biricik tatile devam ediyor
Burcu Biricik tatile devam ediyor Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Nalan' karakterini canlandıran Burcu Biricik, geçtiğimiz günlerde çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor.
4.07.2021 Cadde
Arkadaşlarla tatil
Arkadaşlarla tatil Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin’le Çanakkale, Balıkesir ve İzmir’de ıssız koyları gezip, çöp topladıktan sonra soluğu Bodrum’da aldı.
3.07.2021 Cadde
Gönül Dağı oyuncuları kimler? Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Yeni bölüm fragman
Gönül Dağı oyuncuları kimler? Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Yeni bölüm fragman Gönül Dağı dizisi bu akşam 29. bölümüyle TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkacak. İzleyiciler dizi hakkında araştırmalar devam ediyor. Gönül Dağı oyuncuları kimler? Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? soruları peş peşe merak ediliyor. İşte izleyicisini ekrana kilitleyen dizi hakkında merak edilenler...
22.05.2021 TV Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ecem Özkaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.