Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Edip Akbayram 15 yıl sonra Harbiye Açıkhava'da

Anadolu pop ve özgün müzik yorumlarıyla tanınan sanatçı Edip Akbayram, 15 yıl sonra Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak. 21 Eylül'deki konserde ünlü sanatçıya kızı Türkü Akbayram da eşlik edecek.

|

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Deniz Üstü Köpürür', 'Aldırma Gönül', 'Adiloş Bebe' ve 'Kahpe Felek' gibi dillerden düşmeyen eserleriyle hayranlarının gönlünde yer edinen Edip Akbayram, BKM organizasyonuyla düzenlenen 'Denizbank Açıkhava Konserleri' kapsamında 15 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak. 17 kişilik senfoni orkestrasının eşlik edeceği özgün müziğin dev ismi, unutulmaz şarkılarını seslendirecek.

KIZIYLA SAHNE ALACAK

Birçok sürpriz ismin yer alacağı konserde, Edip Akbayram'ın kızı Türkü Akbayram da sahnede olacak. Birlikte yaptıkları her düet çok beğenilen baba-kız, bu sefer Harbiyede gönülleri fethedecek.

21 Eylül Cuma akşamı saat 21:00'de başlayacak konserin biletleri Biletix'ten temin edilebilecek.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.