Edirne Edirne'de Seçim Çalışmaları

Edirne'de Seçim Çalışmaları

19.06.2018 - 14:09 | Son Güncellenme:

.

Edirnede Seçim Çalışmaları

EDİRNE (AA) - CHP Edirne milletvekili adayı Yakup Atalay, seçim çalışmalarını Uzunköprü ve köylerinde sürdürdü.

Haberin Devamı

Atalay, CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Özlem Becan ve partililerle köylerde toplantılar düzenleyerek partisi için destek istedi.

CHP'nin tarım ve hayvancılıkla ilgili vaatlerini anlatan Atalay, "CHP iktidarında çiftçiye mazotun litresini 3 liradan ÖTV’siz ve KDV’siz olarak vereceğiz. Böylelikle çiftçi rahat bir nefes alacak. Hayvancılık sorunu da çözüm bulacak. Süt sorunu çözülmeden et sorunu çözülmez. Süte hak ettiği fiyat verilecek, üretici ve tüketici fiyatları arasındaki makas küçülecek. Küçük ve orta ölçekli hayvancılık işletmeleri desteklenecek. Tohum ve hayvancılık ıslah istasyonları vasıtasıyla yeniden yerli tohum üretimine ve ülkemiz şartlarına uygun hayvan ırklarının elde edilmesine yönelik ıslah çalışmaları başlayacak ve bölgemizde bu konudaki yatırımlardan yararlandırılacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

- "Edirne'de en başarılı parti MHP olacak"

MHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Sami Arda, seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Arda, yaptığı yazılı açıklamada, seçimlerde Edirne'de büyük başarı elde edeceklerini belirtti.

Cumhur İttifakı'nın ülke genelinde ve Edirne'de hedefine ulaşması için çaba sarf ettiklerini aktaran Arda, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, gece gündüz demeden çalışıyoruz. 24 Haziran'da en başarılı parti MHP olacaktır. MHP Edirne teşkilatı olarak seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İl ve ilçe başkanlarımızla toplantılar yaparak durum değerlendirmesi yapıyoruz. Milletvekili adaylarımızla sürekli istişare halindeyiz." ifadelerini kullandı.

- İriş'ten köy ziyareti

Saadet Partisi Edirne milletvekili adayı Mansur İriş, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretinde bulundu.

Partisinin projelerini anlatan İriş, vatandaşlardan destek istedi.

Hükümetin tarım politikalarını eleştiren İriş, "Üretime ve istihdama yatırım yok. Tarım ve hayvancılık sahipsiz. Buğday fiyatları 5 yıldır değişmiyor ama mazot, gübre, ilacın fiyatı 5 yılda kat kat arttı. Çiftçi bunun altından nasıl kalkacak? Bunun için köylerimiz boşalıyor, tarım ve hayvancılık sürekli geriliyor. Birçok köyde nüfus yarıya düşmüş. Bunun nedeni köylü emeğinin karşılığını alamıyor, çünkü köylü sahipsiz." dedi.