Edis

Edis

Son dakika Edis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Edis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Edis haber sayfamızda...

Edis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.376 edis haberi bulunmuştur.
‘Ayyaş’ global arenada
‘Ayyaş’ global arenada Edis ve Baran Mengüç, ‘Ayyaş’ klibiyle global arenada yer aldı.
26.03.2024 Cadde
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz”
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” Eskiden kaset veya CD satışlarının yön verdiği müzik pazarının belirleyicileri artık dijital platformlar… Spotify, Muud, YouTube, Fizy, Apple Music gibi platformların kullanıcıları da çoğunlukla gençler… O nedenle gençlerle eskiden genç olanların tanıdıkları ve dinledikleri müzikler, şarkılar ile şarkıcılar farklı…
16.03.2024 Pazar
Yeni albümlerin baharı
Yeni albümlerin baharı Bahar mevsimi albüm ve single ayı olacak. Müzik dünyasının ünlü isimleri, stüdyoda albüm ve single çalışmalarına devam ederken, önümüzdeki günlerde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
9.03.2024 Pazar
2024’te 6 projesini daha teslim edecek
2024’te 6 projesini daha teslim edecek Bugüne kadar Avrupa Konutları markasıyla 40 bine yakın konutu tamamladıklarını açıklayan Artaş Holding, 2024 yılını projelerinde teslim yılı ilan etti.
7.03.2024 Ekonomi
Depremzedelere ziyaret
Depremzedelere ziyaret Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye’nin iyi niyet elçileri Hazal Kaya ve Edis Görgülü, Kahramanmaraş’taki depremzedeleri ziyaret etti.
7.03.2024 Cadde
Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın!
Attila Atasoy: Artık biraz gençler çalışsın! Attila Atasoy, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Şarkıcı, "Geçmişten günümüzdeki süreci nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna, "Yanlış bir geleceğe ışınlanmış gibi yaşıyorum" açıklamasıyla dikkat çekti.
29.02.2024 Cadde
İzmir'de gülümseten diyalog: Bir şey olmaz merak etmeyin
İzmir'de gülümseten diyalog: Bir şey olmaz merak etmeyin Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarına devam ederken, Menderes ilçesinde CHP broşürü dağıtan gençlerle karşılaştı. Hamza Dağ, “kızlar merhaba” deyince ilk başta çekinen gençler, Dağ’ın, “Bir şey olmaz merak etmeyin. Kimse size kızamaz” sözü üzerine gülüşerek tokalaştı.
22.02.2024 Gündem
Zeynep Bastık'tan İstanbul'u terk ettiği iddialarına yanıt!
Zeynep Bastık'tan İstanbul'u terk ettiği iddialarına yanıt! Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleştiği iddialarıyla gündeme geliyordu. Urla'da lüks bir eve yatırım yapan Bastık, İstanbul'u terk ettiği iddialarına noktayı koydu.
13.02.2024 Cadde
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna Bakan Işıkhan'dan cevap
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor: 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna Bakan Işıkhan'dan cevap Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, canlı yayında 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna cevap verdi.
7.02.2024 Ekonomi
Borç kavgasında kan aktı! Arkadaşını baltayla öldürdü
Borç kavgasında kan aktı! Arkadaşını baltayla öldürdü Balıkesir'in Erdek ilçesinde Batuhan Edis (28), borç meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşı Onur Arıca'yı (39) bıçak ve baltayla öldürdü. Adliyeye çıkartılan Edis, tutuklandı.
23.01.2024 Gündem
Borç kavgası korkunç bitti: Bıçak ve baltalı dehşet
Borç kavgası korkunç bitti: Bıçak ve baltalı dehşet Balıkesir'in Erdek ilçesinde Batuhan Edis (28), borç meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşı Onur Arıca'yı (39) vahşice öldürdü.
22.01.2024 Gündem
Gülşen'e hayranlarından yoğun ilgi
Gülşen'e hayranlarından yoğun ilgi İddialı sahne kıyafetleriyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran popçu Gülşen Çolakoğlu, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
10.01.2024 Cadde
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka deplasmanında galip!
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 15'inci haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda 91-87 mağlup etti.
90+3 Ege'de Futbol | Bugün değilse ne zaman?
90+3 Ege'de Futbol | Bugün değilse ne zaman? Trendyol 1. Lig’in dibine demir atan ve yalnızlığına terk edilen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘17 maçlık periyotta beklentiler karşılanmadı. Tarihinde görülmemiş bir çöküş yaşıyor siyah beyazlılar. Bu kulüp, bulunduğu konumu ve de sahipsizliği hak etmiyor’’ dedi.
5.01.2024 1.Lig
Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. Ş harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ş ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak kız bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. D harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. M harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Aileye yeni katılacak bireyin heyecanını yaşan aileler bebeklerine verecekleri isim için ayrı bir tatlı telaşın içerisine giriyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adayları çocuklarının hayat boyu taşıyacağı ismi seçerken kararsız kalabiliyor. Bunun için uzun süre isim bulma arayışına giriyorlar. Çiftler çocuklarına en güzel ve en anlamlı isim vermek istiyor. Keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimler genellikle ailelerin seçenekleri arasında yer alıyor. İsmin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları da dikkat edilen faktörler arasında yer alıyor. E harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: E Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adayları heyecanlarının yanı sıra isim konusunda da büyük heyecan yaşıyorlar. Kız bebeklerine verecek isimleri seçerken aileler konu üzerine derin bir araştırma sürecine giriyor. Bebeklerine verecekleri isim konusunda kulağa hoş gelen ve anlamlarına dikkat eden aileler duyulmamış, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyorlar. Hayat boyu taşıyacakları isimlerinin en güzel olması için aileler kararsız kalabiliyor. Kız bebekler için Kur’an’da geçen birbirinden güzel isimler bulunuyor. E harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “E ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları Çocuk sahibi olmak isteyenler anne ve babalar için isim seçme konusu önemlidir. Bebeklerine güzel, ilginç isim vermek isteyen anne ve babalar anlamlarının da güzel olmasını isterler. Kulağa hoş gelen, etkileyici, enteresan, zor bulunan, henüz keşfedilmemiş ve duyulmamış isimler genellikle tercih edilir. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismi seçmek için anne ve babalar bu konuda derin bir araştırmaya giriyorlar. Nadir bulunan, modern, ilgi çekici, en güzel yeni isimleri erkek ve kız çocuklarına vermek için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Duyulmamış, zor bulunan unisex en güzel erkek ve kız isimleri için “Keşfedilmemiş İsimler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
Zeynep Bastık'ın İstanbul'u terk edip aldığı 40 milyon TL'lik evinden kareler!
Zeynep Bastık'ın İstanbul'u terk edip aldığı 40 milyon TL'lik evinden kareler! Hem özel hayatıyla hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık, kazancını gayrimenkul olarak değerlendiriyordu. Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip Urla'da yaşamaya başladı. İşte şarkıcının 40 milyon TL'lik evinden kareler...
31.12.2023 Cadde
2023’ün müzik panoraması
2023’ün müzik panoraması Popüler müzikten yeni nesil arabeske, klasik poptan alternatif rocka, saygı albümlerinden yeniden hit olan eskilere, ‘rap-trap-hip hop’ ve türevlerine kadar rengârenk bir tablo olarak yer edindi müzik hafızamızda.
30.12.2023 Pazar
İrem Derici'den Murat Boz cevabı! 'Gerekirse bayıltıp kaçırır, yine o düeti yaparım'
İrem Derici'den Murat Boz cevabı! 'Gerekirse bayıltıp kaçırır, yine o düeti yaparım' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine gelen popçu İrem Derici, "En çok kiminle düet yapmak istiyorsun?" sorusu karşısında meslektaşı Murat Boz'a övgüler yağdırdı.
25.12.2023 Cadde
‘Gerekirse kaçırırım’
‘Gerekirse kaçırırım’ İrem Derici, Kral Müzik YouTube kanalına konuk oldu. Dobra açıklamalarda bulunan şarkıcının, Murat Boz itirafı ise dikkat çekti.
24.12.2023 Cadde
Bahçeşehir Koleji evinde farklı kazandı
Bahçeşehir Koleji evinde farklı kazandı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Reeder Samsunspor'u ağırlayan Bançeşehir Koleji rakibini 98-69 mağlup etti.
23.12.2023 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Edis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.