SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

YAŞAM - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ HABERLERİ

Bedia Kahya Kılıç: Partnerinizle uyumunuzu yüz tiplerinizden anlamak mümkün

Profesyonel yaşam koçu Bedia Kahya Kılıç, elimizde ve yüzümüzdeki çizgilerin, parmak ve yüz şekillerimizin bize hayatımız hakkında ipuçları verdiğini belirtiyor. Bedia Kahya Kılıç, 2020’de aldığı eğitimlerden kendisi için en değerlisinin rahmetli Dr. Habib Demirel’den aldığı fizyonomi eğitimi olduğunu belirtirken, bu eğitimin içeriğinden bazı bilgileri paylaştı ve “Elimizdeki ve yüzümüzdeki çizgilerin, parmak ve yüz şekillerimizin kişiliğimiz, yaşadıklarımız ve yaşayacaklarımız hakkında ne kadar çok bilgi sakladığını öğrenmek beni hayrete düşürdü” dedi.

Sistem Nedir? Şans Oyunlarında Sistem 3, Sistem 3 4 Ve Sistem 2 3 Ne Anlama Gelir?

Şans oyunları dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Şans oyunlarında kullanılan sistem terimleri birçok kişi tarafından sıkça kullanılan kelimelerdir. Şans oyunlarında sistem terimlerinin nasıl olduğu bilinerek başarı oranları arttırılabilir. Sistem terimleri daha çok şans oyunları arasından spor alanında kullanılır. Sistem 3, sistem 3 4, sistem 2 3 gibi kullanımlarla gerçekleştirilir. Detaylı bir şekilde şans oyunlarında kullanılan sistem terimleri hakkında bilgileri derledik.

2021 için 21 uygulama

2021 nihayet geldi! Belki de hiç bir yeni yıl bu kadar özlem ve umutla beklenmemişti. Senenin ilk ayında herkes bu sene neleri daha iyi daha farklı yapabileceğini düşünüyor. Bu seneden beklentimiz büyük. Değişen yaşam alışkanlıklarımız içerisinde hedeflerimize nasıl daha fazla yaklaşabiliriz, yeni hobiler geliştirirken nasıl daha sağlıklı olabiliriz, kendimizi nasıl geliştirebilir ve yeni şeyler öğrenebiliriz, işlerimizi nasıl büyütebiliriz gibi sorular bizleri meşgul ediyor. Uygulamalar ise bize hedeflerimize ulaşma yolunda artık belki de hiç olmadığı kadar destek oluyor. Sürekli değişen yeni normal içerisinde çalışmak, öğrenmek, bağlantıda kalmak, formunu korumak ve daha pek şeye ulaşarak yeni yıl hedeflerimize ulaşmanın yollarını sunan uygulamalardan hazırladığımız seçkiyi sizlerle paylaşmak istedik.

Dijital sağlık pasaportu hakkında bilinmesi gerekenler

Yurt dışı seyahatleri için koronavirüs aşısı zorunlu mu olacak? Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) Kovid-19 test ve aşı bilgilerinin yer aldığı dijital sağlık pasaportu hazırlıklarını hızlandırdığını söyledi. Peki, dijital sağlık pasaportunun içerisinde hangi bilgiler yer alacak? Hava yolu şirketleri yolculardan hangi bilgileri isteyecek? Yurt dışına çıkmadan önce yapılması gereken aşılar neler? İşte detaylar...

Milli sporculardan sanatçılara Türkiye’nin ünlü isimleri “İklim Biziz, Değişeceğiz” dedi!

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve UNDP Türkiye'nin güçlerini birleştirerek İklim Diplomasisi Haftası'nda başlattıkları "İklim Biziz, Değişeceğiz" kampanyasına Türkiye'nin ünlü isimleri sahip çıktı. Millî sporculardan sanatçılara onlarca ünlü isim, "Ve 1,5 Derece!" diyerek küresel sıcaklık artışının 1,5 derecede tutulması için herkesi söz vermeye çağırdı.

Regl ağrısına iyi gelen bitkisel yağlar

Regl döngünüzü düzenlemek için hormonlarınızı kontrol altına almalısınız. Sağlıklı bir diyet ve egzersiz içeren yaşam tarzı değişiklikleri büyük bir etkiye sahip olabilir. Diğer bir faktör de stresi kontrol etmektir. Bu da vücudumuzu sürekli savaş ya da kaç modunda tutan kortizol seviyelerini düşürür. Peki her şey düzgün giderken adet dönemi ağrılarını ne giderebilir? İşte regl ağrılarını geçiren bitkisel yağlar... PEMBENAR ÖZEL

Çocuklar 'yeni normal' eğitim hayatına nasıl hazırlanmalı?

Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim ve öğretim yılının 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle başlayacağını, 21 Eylül’de de okullarda yüz yüze eğitimin başlamasını planladıklarını açıkladı. Gelişim Lideri Yasemin Sungur, ‘’yeni normal’’ düzeninde başlayacak olan, öğrencilerin yanı sıra ebeveynlerin, öğretmenlerin ve okul yönetimlerinin de adım atacakları alışık olunandan farklı bir eğitim öğretim dönemi için tavsiyelerde bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.