Gündem Ehliyet sınavı sonuçları için heyecan dorukta! 20 Ekim Ehliyet sınavı

Ehliyet sınavı sonuçları için heyecan dorukta! 20 Ekim Ehliyet sınavı

22.10.2018 - 07:49 | Son Güncellenme:

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı? 20 Ekim'de gerçekleştirilen ehliyet sınavının soruları ve cevapları heyecanla bekleniyor. Sürücü adayları ehliyet sınavı ile ilgili ayrıntılar www.meb.gov.tr'den ulaşabilecek.

Ehliyet sınavı sonuçları için heyecan dorukta 20 Ekim Ehliyet sınavı

MEB tarafından uygulanan ehliyet sınavının sonuçları merakla bekleniyor. Binlerce sürücü adayı yazılı sınavdan geçer not almak için bekliyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ehliyet sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili MEB'den resmi bir açıklama yapılmadı. Daha önceki sınavlarda olduğu gibi sınav sonuçlarının sınav tarihinden itibaren 10 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Ehliyet sınav sonuçları www.meb.gov.tr adresinden ilan edilecek olup. Adaylara sonuç kağıdı gönderilmeyecektir.

EHLİYET SINAVINDAN KAÇ PUAN ALINMALIDIR?

Sınavda toplam 50 soru bulunuyor. En az 35 soruyu doğru cevaplayıp 70 puan almak gerekiyor. Sınavdan 70 puan alan adaylar direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar.

Direksiyon sınavlarının tarihi ise bağlı olunan sürücü kursu tarafından belirleniyor.

EHLİYET SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

MEB tarafından 20 Ekim Cumartesi gerçekleştirilen Ehliyet sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağını merak etmeye başladı. MEB sınav soru ve cevaplarını henüz yayımlamadı. Ehliyet sınav sorularının ve cevaplarının da birkça gün içerisinde internet üzerinden yayımlanması bekleniyor.