24.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:
İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar Özpınar ve Dr. Öğr. Üyesi İlkay Yılmaz tarafından, Almanya Potsdam Üniversitesi ile ortak hazırlanan proje, eylül ayında gerçekleştirilecek. Ayvansaray Üniversitesi, ayrıca ekmek konusunda da bir panel düzenleyecek. 27 Haziran Perşembe günü üniversitenin Balat Kampüsü’nde “Ekmek” konusunda yetkin bilim insanlarının katılacağı panel gerçekleştirilecek.
Panele Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hamit Köksel, Dr. Mehmet Çetin Duruk, Uzm. Dr. H. Atilla Bektaş konuşmacı olarak katılacak.