Ekşisözlük

Ekşisözlük

Son dakika Ekşisözlük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ekşisözlük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ekşisözlük haber sayfamızda...

Ekşisözlük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 187 ekşisözlük haberi bulunmuştur.
Ekşi’ye 3’üncü kez  erişim engeli getirildi
Ekşi’ye 3’üncü kez  erişim engeli getirildi 6 Şubat depremlerinin ardından “milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması” gerekçeleriyle erişim engeli getirilen Ekşi Sözlük’ün kullandığı yeni alan adı eksisozluk1923.com’a da mahkeme yoluyla erişim engeli getirildi. Site 25 Şubat’tan bu yana üçüncü kez erişime kapatıldı.
15.12.2023 Gündem
CHP’den Twitter kararı için suç duyurusu
CHP’den Twitter kararı için suç duyurusu CHP, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı hakkında “sosyal ağlarda iletişimde bant daraltılması”na ilişkin karar ve uygulamaları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
11.02.2023 Gündem
Okan Bayülgen: Yeni şöhretli bir insanımız yok
Okan Bayülgen: Yeni şöhretli bir insanımız yok Okan Bayülgen, geçtiğimiz günlerde "Göz Açıp Kapayıncaya Kadar" adını taşıyan belgeseliyle izleyiciyi kahvenin tarihine doğru merak ve lezzet dolu bir yolculuğa çıkardı. Türk kahvesinin izini süren projesiyle bir ilke imza atan Selin Atasoy ve Okan Bayülgen docu-drama türündeki yapıtlarında bu lezzetli içeceğin hikâyesini farklı perspektiflerle ele alıyor. Arçelik'in de katkılarıyla hazırlanan belgeselde Vedat Ozan, Osman Serim, Emrah Safa Gürkan, Sahrap Soysal, Tuncer Tunceli ve Ahmet Ümit gibi kendi alanlarında tanınan isimler de yer alıyor. Kendisi de bir kahve tutkunu olan Okan Bayülgen ile sosyal medyada büyük ilgi gören belgeseli ve kahveyle ilişkisi üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik.
26.03.2021 Kültür Sanat
Android kullanıcıları uygulamalara giriş yapamıyor! Kesin çözüm geldi
Android kullanıcıları uygulamalara giriş yapamıyor! Kesin çözüm geldi Zaman zaman uygulamaların altyapısında yaşanan bazı sorunlar sebebiyle kullanıcılar uygulamalara giriş yapamıyor. Bu sefer piyangonun Android kullanıcılarına vurduğunu söylemek mümkün. Yüzlerce Android kullanıcısı dün gece geç saatlerden beri aktif bir şekilde kullandıkları uygulamalarda sorunlar yaşıyor. Özellikle Binance, Twitter, Gmail ve EkşiSözlük'ün mobil uygulaması gibi çeşitli uygulamalarda sorun yaşanıyor.
23.03.2021 Teknoloji
Perdenin Ardındakiler: Yaşadığım her saniyenin yaptığım müziğe doğrudan etkisi olduğunu düşünüyorum
Perdenin Ardındakiler: Yaşadığım her saniyenin yaptığım müziğe doğrudan etkisi olduğunu düşünüyorum Son dönemin en çok dinlenen isimlerinden Perdenin Ardındakiler, Mark Eliyahu ile ortak çalışmaları olan Uzaklara Savrulalım şarkısı ile Hot Hits Türkiye listesinde ilk sıraya yükseldi. Alternatif müziğin gittikçe ünlenen ikilisi Doruk ve Direnç, Beni Kendinden Kurtar, Yağmurlar, Kalbinde Birileri Var gibi şarkılarıyla da dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarmış durumda. Perdenin Ardındakiler grubu üyesi iki genç müzisyenle, yeni albümleri öncesi müzikal yolculuklarını, pandemi hissiyatlarını ve gelecek planlarını konuştuk.
17.02.2021 Kültür Sanat
Son dakika... Türkiye bu habere şaştı kaldı! 3 köye virüs üfledi
Son dakika... Türkiye bu habere şaştı kaldı! 3 köye virüs üfledi Gelen son dakika haberine göre; Milliyet’in dün manşetinde yer alan “Üç köyü üfürdü” haberimiz, Türkiye’nin gündemine oturdu. Doğu Karadeniz'de bir üfürükçünün 3 köye virüs 'üflemesinin' konuşulduğu saatlerde, Akçaabat'ta karantinaya alınan bir mahallenin sakinleri diğer evlerine, akrabalarının yanına kaçtı.
6.12.2020 Gündem
Alexandra Arzat kimdir, kaç yaşında? Alexandra Arzat aslen nereli?
Alexandra Arzat kimdir, kaç yaşında? Alexandra Arzat aslen nereli? Sosyal medyada günün en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Alexandra Arzat kimdir sorusu gündemi yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir'in ekibinde yer alan ve yaptığı araştırmalar ile adından söz ettiren Alexandra Arzat, Ekşisözlük'ün sahibi Başak Purut ile nişanlandı. Peki Alexandra Arzat kimdir?
5.10.2020 Cadde
Son dakika... 13 yıllık oyun! Dolandırmadığı kimse kalmadı
Son dakika... 13 yıllık oyun! Dolandırmadığı kimse kalmadı Tayfun Demir 2007’de dolandırıcılıktan tutuklandı. 2011’de cezaevinden firar edip sahte ölüm belgesi hazırladı. 44 ayrı suça karıştı. 450 bin takipçili sosyal medya hesabı olan Demir’in sahte kimliklerle hayatını altüst ettiği mağdurlar da artık rahat bir nefes aldı.
25.09.2020 Gündem
'İkinci şans değil kaza'
'İkinci şans değil kaza' Nejat İşler, ekşisözlük sitesinde kullanıcılardan gelen soruları yanıtladı.
13.11.2019 Cadde
Çiğ köfteci Ali Usta'yı kendi ellerimizle canavara dönüştürüyoruz
Çiğ köfteci Ali Usta'yı kendi ellerimizle canavara dönüştürüyoruz İtiraf etmek gerekirse en fazla 1 hafta gündem olup sonra yavaş yavaş söneceğini düşündüğüm biriydi Çiğ köfteci Ali Usta. Çünkü birçok şey gibi mizah da çok hızlı tüketiliyor.  Fakat Ali Usta'nın Twitter, Instagram ve Ekşisözlük'te yarattığı infial sandığımdan çok daha uzun sürdü. Gülen var, merak eden var, eleştiren var. Peki işi sadece çiğ köfte satmak olan ve çok uzun yıllardır bunu yapan bu adam ne yapıyor da gündemden düşmüyor? Ya da biz ne yapıyoruz da buna çanak tutuyoruz?
1.02.2019 Hayat
Dogs of Berlin ve bir kentin ruh hali
Dogs of Berlin ve bir kentin ruh hali Birkaç gün önce yayınlanan Netflix’in Alman yapımı dizisi Dogs of Berlin, son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olmayı başardı. Berlin’de yaşayan Alman, Türk, Lübnanlı ve Hırvat gibi farklı kültürlerden karakterlerin yer aldığı dizi, olay örgüsüyle bir kez başlayınca bırakılamayacak türden.
26.12.2018 Sanat
'Çığlık atan kadın' sessizliğini bozdu! 'Kaydedildiğini görünce...'
'Çığlık atan kadın' sessizliğini bozdu! 'Kaydedildiğini görünce...' İstanbul'da cep telefonu ile konuşarak ve emniyet kemeri takmadan araç kullandığı gerekçesiyle 578 TL para cezası kesilen ve sinir krizi geçirerek çığlık attığı video ile gündeme gelen öğretim görevlisi Özlem A.'dan yeni haber var...
29.11.2018 Gündem
Harry Styles ile yıkılan ön yargılar
Harry Styles ile yıkılan ön yargılar Bir süre öncesine kadar yeni kuşak One Direction ve Justin Bieber hayranlığı üzerinden ayrışıyordu. O günler geride kalmış gibi. Ancak One Direction grubu üyesi 1994 doğumlu Harry Styles, gelecekte de adından söz ettirecek ve çok saygı duyulacak bir isim olma yolunda aşırı emin adımlarla ilerliyor.
21.05.2019 Ünlüler
'Manzaraya baktığım penceremi değiştirdim'
'Manzaraya baktığım penceremi değiştirdim' “8. Gün”de parlak bir bilim kadınını oynayan Ceyda Düvenci ile oyunculuk, hayat ve mutluluk üzerine söyleştik.
31.03.2018 Pazar
Bahar Candan'ın ayağı olay oldu
Bahar Candan'ın ayağı olay oldu İşte Benim Stilim yarışmasındaki aşırı hareketleriyle adını duyuran Bahar Candan’ın ayakları sosyal medyayı salladı.
9.01.2018 Cadde
Türkiye bu doktora tezini konuşuyor
Türkiye bu doktora tezini konuşuyor Bilimselliğinin yanı sıra alıntı kurallarını yerle bir eden yapısı ve İngilizce hatalarla eleştirilen tezin yazarı Yrd. Doç. Meriç Aybar, “Bilimsel yanlışlık yok. Yorumlara dava açtım” diye konuştu...
6.12.2017 Gündem
Sınıfta batıl  yasak iddiası
Sınıfta batıl yasak iddiası İlkokul öğretmeninin ‘İrem sahte cennet demek’ diyerek bu ismi taşıyan öğrencinin ismini kullanmasına yasak getirdiği öne sürüldü. İddia soru önergesiyle Meclis’e geldi
18.11.2017 Gündem
'Balona röveşata çeken adam' konuştu
'Balona röveşata çeken adam' konuştu Sokakta gördüğü balona röveşata çekmeye çalışan adamın, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüsü sosyal medyada kısa sürede olay olmuştu. O adamdan açıklama geldi.
13.11.2017 Futbol
Enes Ünal: O gece hiç uyuyamadım
Enes Ünal: O gece hiç uyuyamadım Sezon başında Villarreal'e transfer olan milli golcü Enes Ünal, ekşisözlük'ün sorularını yanıtladı...
1.07.2020 İspanya La Liga
Dünya Güzellerim İstanbul'da mı çekiliyor?
Dünya Güzellerim İstanbul'da mı çekiliyor? Dünya Güzellerim İstanbul'da mı çekiliyor?Show TV’de yayınlanan "Dünya Güzellerim" adlı programın belli bölümlerinin İstanbul’da çekildiği iddia edildi. Programdaki tutarsızlıklar Ekşi Sözlük'te en fazla tartışılan konularından biri oldu.
21.08.2017 Cadde
Çıtır çıtır bir ansiklopedi
Çıtır çıtır bir ansiklopedi Tarihi 400 yıl öncesine dayanan kuruyemişin ansiklopedisi Overteam Yayınları’ndan çıktı. Kitabın arka yazısından alıntılamak gerekirse, “Her çeşit eğlencenin misafiri, yemeğin lezzeti, sehpanın süsü, deyimlerin ve özlü sözlerin müttefiki kuruyemiş” 550 maddede irdeleniyor
29.07.2017 Gündem
Türk halkı günde ortalama 4 saatini telefon başında geçiriyor
Türk halkı günde ortalama 4 saatini telefon başında geçiriyor Mindstation'ın verileri incelenerek hazırlanan rapora göre Türk halkının akıllı telefonların başında günde ortalama 248 dakika geçirdiği açıklandı.
10.04.2017 Teknoloji
Barbaros Şansal hakkında flaş gelişme
Barbaros Şansal hakkında flaş gelişme Sosyal medya paylaşımları nedeniyle tutuklanan ünlü modacı Barbaros Şansal hakkında mahkemenin iadesi üzerine savcılıkça yeniden hazırlanan iddianame kabul edildi.
22.02.2017 Gündem
Bugün okullar tatil mi? İşte kar tatili olan il ve ilçeler
Bugün okullar tatil mi? İşte kar tatili olan il ve ilçeler Bugün okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Tüm yurtta etkisini gösteren kar yağışının ardından kar tatili haberleri gelmeye başladı. Kuvvetli rüzgar ve yağışın bir araya gelmesi birçok ilçede elektrik ve su kesintilerine neden oldu. Yurt genelinde birçok ilde okullar tatil edildi. İstanbul'daki öğrenciler de Valilik'ten gelecek kar tatili haberini bekliyordu. Bugün okullar tatil mi? İşte kar tatili olan il ve ilçeler
30.12.2016 Gündem
Bugün okullar tatil mi? İşte kar tatili olan il ve ilçeler
Bugün okullar tatil mi? İşte kar tatili olan il ve ilçeler Bugün okullar tatil mi sorusu öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. Tüm yurtta etkisini gösteren kar yağışının ardından kar tatili haberleri gelmeye başladı. Kuvvetli rüzgar ve yağışın bir araya gelmesi birçok ilçede elektrik ve su kesintilerine neden oldu. Yurt genelinde birçok ilde okullar tatil edildi. İstanbul'daki öğrenciler de Valilik'ten gelecek kar tatili haberini bekliyordu. Bugün okullar tatil mi? İşte kar tatili olan il ve ilçeler
30.12.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekşisözlük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.