El Kaide

El Kaide

Son dakika El Kaide haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan El Kaide gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan El Kaide haber sayfamızda...

El Kaide

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.433 el kaide haberi bulunmuştur.
ABD'ye Afrika'da bir darbe daha! Washington 100 milyon dolarlık gözetleme üssünü kaybediyor
ABD'ye Afrika'da bir darbe daha! Washington 100 milyon dolarlık gözetleme üssünü kaybediyor Nijer'deki cuntanın sözcüsü, Amerikalı personelin gitmesi yönünde çağrıda bulunmaktan kaçınıyor ancak varlıklarını egemenliği ihlal ettiğini savunuyor. Niamey yönetiminin hamlesi, Burkina Faso ve Mali'deki cuntaların izinden gitti.
20.03.2024 Dünya
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi. Açıklamada 'Taraflar (Gazze'de) çatışmanın sona erdirilmesine yönelik bir yol bulunması ve insani krizin derhal üstesinden gelinmesinin önemini vurgulamıştır" ifadeleri yer aldı.
9.03.2024 Gündem
Büyükçekmece Belediyesi'nde rüşvet operasyonu! 20 gözaltı
Büyükçekmece Belediyesi'nde rüşvet operasyonu! 20 gözaltı Büyükçekmece Belediyesi’ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında belediye başkan yardımcısının da olduğu 20 kişi gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu
Bakan Yerlikaya duyurdu: 11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik gerçekleştirile Kahramanlar-45 Operasyonu'nda 36 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
18.01.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya duyurdu: 11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu
Bakan Yerlikaya duyurdu: 11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik gerçekleştirile Kahramanlar-45 Operasyonu'nda 36 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
18.01.2024 Gündem
Bin Ladin’in mektubu sosyal medyayı karıştırdı
Bin Ladin’in mektubu sosyal medyayı karıştırdı El Kaide’nin 2011’de öldürülen lideri Usame bin Laden’in 2002’de ABD halkına yazdığı bir mektup, Filistin’deki savaş sonrası sosyal medyada milyonlarca kez paylaşılırken ortalığı da karıştırdı.
18.11.2023 Dünya
İsrail ve ABD arasında çatlak: Ateşkes değil 'insani ara'
İsrail ve ABD arasında çatlak: Ateşkes değil 'insani ara' ABD Başkanı Biden, Gazze’de insani ara gerektiğini söylerken, ateşkes çağrısından kaçındı. Bununla birlikte Amerikan yönetiminin İsrail Başbakanı Netanyahu’nun günlerinin sayılı olduğuna dair görüşü su yüzüne çıktı.
3.11.2023 Dünya
Füzeler ortaya çıktı! Dünya bu görüntüyü konuşuyor
Füzeler ortaya çıktı! Dünya bu görüntüyü konuşuyor İsrail'in tatil kasabasına 1700 kilometre uzaklıktan ateşlenen füzeler, Husilere bağlı El Mesira televizyonu tarafından ekrana getirildi. Televizyonun görüntülerinde kamikaze drone'lar da var.
1.11.2023 Haberler
Füzeler ortaya çıktı! Dünya bu görüntüyü konuşuyor
Füzeler ortaya çıktı! Dünya bu görüntüyü konuşuyor İsrail'in tatil kasabasına 1700 kilometre uzaklıktan ateşlenen füzeler, El Mesira televizyonu tarafından ekrana getirildi. Televizyonun görüntülerinde dev kamikaze drone'lar da var.
1.11.2023 Dünya
İkinci uçak gemisi ‘siviller’ için gelmiş
İkinci uçak gemisi ‘siviller’ için gelmiş Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri; ABD’li muhataplarına Doğu Akdeniz’e USS Gerald R. Ford uçak gemisine ilave olarak USS Eisenhower uçak gemisinin neden gönderildiği sorusunu yöneltti. ABD’li askeri yetkililerin bu soruya, “muharip olmayanlar, sivillerin tahliyesi operasyonu kapsamında geldiler” yanıtını verdiği aktarıldı.
20.10.2023 Gündem
Tuğgeneral Pat Ryder açıkladı! ABD donanması harekete geçti
Tuğgeneral Pat Ryder açıkladı! ABD donanması harekete geçti  ABD Savunma Bakanlığı Basın Sözcüsü Tuğgeneral Pat Ryder, Kızıldeniz’de konuşlu ABD Donanmasına ait USS Carney’nin Yemen’den fırlatılan 3 füzeyi ve yaklaşık 8 insansız hava aracını vurduğunu belirterek, füzelerin ve insansız hava araçlarının potansiyel olarak İsrail'deki hedeflere doğru fırlatıldığını aktardı.
19.10.2023 Dünya
ABD'den vatandaşlarına dünya çapında uyarı! 'Daha dikkatli olun'
ABD'den vatandaşlarına dünya çapında uyarı! 'Daha dikkatli olun' ABD Dışişleri Bakanlığı, nadir görülen dünya çapında bir uyarı yayınlayarak, yurtdışındaki tüm ABD vatandaşlarının “daha dikkatli olmalarını” tavsiye etti.
19.10.2023 Dünya
Bakan Güler: Temel hedefimiz rehinelerin bırakılması
Bakan Güler: Temel hedefimiz rehinelerin bırakılması Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Güler, "Sivillere yönelik her türlü eylem ile sivil yerleşimi hedef alan her türlü saldırıları kınıyoruz." dedi.
16.10.2023 Gündem
Özel sektöre terör kapanı! MASAK'tan uyarı geldi
Özel sektöre terör kapanı! MASAK'tan uyarı geldi Özel sektör, terörün finansmanına karşı dikkatli olunması yönünde uyarıldı. Yasa dışı bahis ve kumar platformlarında kara para aklandığı tespit edildi
6.10.2023 Gündem
İstanbul'da 11 ilçede operasyon! Gözaltılar var
İstanbul'da 11 ilçede operasyon! Gözaltılar var İstanbul’da, DEAŞ ve El Kaide gibi radikal örgütlerle bağlantılı oldukları iddia edilen kişilere yönelik operasyon başlatıldı.
20.09.2023 Gündem
Biden törene katılmadı! ABD'nin en korkunç günü anıldı
Biden törene katılmadı! ABD'nin en korkunç günü anıldı ABD’nin New York kentinde 11 Eylül 2001’de İkiz Kuleler'e düzenlenen terör saldırılarının kurbanları, yıkılan İkiz Kuleler'in yerine inşa edilen anıt parkta anıldı. Törene ABD Başkanı Joe Biden katılmadı.
11.09.2023 Dünya
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde yerel basına konuşan eski ABD askerleri Afganistan'da görev yaparken aldıkları skandal emri kamuoyu ile paylaştı.
11.09.2023 Dünya
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu?
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu? 11 Eylül 2001 Salı günü, saldırganlar Amerikan yolcu uçaklarını kaçırmış ve New York'taki iki gökdelene çarparak binlerce kişinin ölümüne neden olmuştu.
11.09.2023 Dünya
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı?
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı? ABD sınırları içinde gerçekleştirilen ve tarihin en büyük terör eylemlerinden birisi olan 11 Eylül saldırılarının üzerinden 22 yıl geçti. 11 Eylül, sadece ABD için değil, sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte tüm dünya için yüzyılın en travmatik olaylarından biri oldu. Saldırıların ardından ABD’nin terörle mücadeleyi gerekçe göstererek başlattığı işgal dalgasıyla birlikte bu saldırılar binlerce sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olaylarla ilgili bugüne kadar pek bilinmeyen bir detay ise saldırının yıl dönümünde tekrar gündeme geldi.
11.09.2023 Dünya
Örgüte askeri malzemeler taşıyorlardı! İstanbul'da DEAŞ'ın hücresi çökertildi
Örgüte askeri malzemeler taşıyorlardı! İstanbul'da DEAŞ'ın hücresi çökertildi İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik kritik bir operasyon düzenlendi. Örgüte askeri malzeme temin ettikleri tespit edilen hücrenin çökertilmesiyle ilgili detaylar da belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...
2.09.2023 Haberler
Örgüte askeri malzemeler taşıyorlardı! İstanbul'da DEAŞ'ın hücresi çökertildi
Örgüte askeri malzemeler taşıyorlardı! İstanbul'da DEAŞ'ın hücresi çökertildi İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik kritik bir operasyon düzenlendi. Örgüte askeri malzeme temin ettikleri tespit edilen hücrenin çökertilmesiyle ilgili detaylar da belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...
2.09.2023 Gündem
Arap aşiretleriyle PKK/YPG arasında büyük çatışma!
Arap aşiretleriyle PKK/YPG arasında büyük çatışma! Suriye'nin doğusunda yer alan Deyrizor'da Arap bir komutanın rehin alınmasının ardından 27 Ağustos'ta terör örgütü PKK/YPG ile Arap aşiretler arasında başlayan çatışmalar büyüyor.
31.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin isyandan bu yana ilk kez görüntülü konuşma kaydı yayınladı
Wagner lideri Prigojin isyandan bu yana ilk kez görüntülü konuşma kaydı yayınladı Soğuk Savaş'tan bu yana Rusya'ya en uzun 24 saatini yaşatan paralı asker grubunun patronunun yer aldığı kayıt, Afrika'da çekilmiş olabilir. Prigojin'in "Çalışıyoruz. Sıcaklık +50 - her şey istediğimiz gibi" dediği duyuluyor.
22.08.2023 Dünya
Darbecilerin yönetimindeki Nijer'de terör saldırısı: 17 ölü
Darbecilerin yönetimindeki Nijer'de terör saldırısı: 17 ölü Nijer Savunma Bakanlığı, Mali ve Burkina Faso sınırı yakınlarında pusuya düşürülen 17 Nijer askerinin öldürüldüğünü açıkladı.
16.08.2023 Dünya
İsveç ve Danimarka El Kaide’nin hedefinde
İsveç ve Danimarka El Kaide’nin hedefinde Terör örgütü El Kaide, Kur’an yakma eylemleri sonrası İsveç ve Danimarka’da saldırı düzenlenmesi için çağrıda bulundu.
16.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

El Kaide ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.