Elazığspor

Elazığspor

Son dakika elazığspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elazığspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elazığspor haber sayfamızda...

Elazığspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.270 elazığspor haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan devlerin radarına giren Okan Buruk'a yeni bir talibin çıktığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bitecek Okan Buruk'un kararının belli olduğu belirtildi.
22.04.2024 Galatasaray
TFF 3. Lig'den TFF 2. Lig'e yükselen 3 takım belli oldu!
TFF 3. Lig'den TFF 2. Lig'e yükselen 3 takım belli oldu! TFF 3. Lig'de 29'uncu hafta maçları heyecanı sona erdi. Kritik maçların tamamlanması sonası TFF 2. Lig'e yükselen 3 takım netlik kazandı.
21.04.2024 3.Lig
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı
Stjepan Tomas, şampiyonluk favorisini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı Futbolculuk kariyerinde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray forması giyen Stjepan Tomas, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken şampiyonluk favorisini de açıkladı.
21.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Avrupa devi listesine ekledi
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Avrupa devi listesine ekledi Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkat çeken Okan Buruk'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Başarılı teknik direktörün Avrupa devinin radarına girdiği öne sürüldü.
14.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da sarı kart alarmı!
Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da sarı kart alarmı! Galatasaray, yarın sahasında oynayacağı Antalyaspor ile Trendyol Süper Lig’de 56. kez karşılaşacak. Sarı-Kırmızılılarda Beşiktaş derbisi öncesi yıldız futbolcular sarı kart sınırında bulunuyor.
25.02.2024 Galatasaray
Batman'da çıkan olaylar sonrası 18 kişiye 1 yıl men cezası!
Batman'da çıkan olaylar sonrası 18 kişiye 1 yıl men cezası! Batman Petrolspor ile Elazığspor maçı ve sonrasında yaşanan olaylara karıştıkları tespit edilen 18 kişiye 1 yıl süreyle seyirden men cezası verildiği açıklandı.
23.02.2024 3.Lig
Bülent Yenihayat: Çok güzel bir atmosferde oynadık!
Bülent Yenihayat: Çok güzel bir atmosferde oynadık! Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Ergene Velimeşespor'u mağlup ettikleri haftanın ardından konuştu.
19.02.2024 3.Lig
FIFA'dan 7 Süper Lig ekibine transfer yasağı!
FIFA'dan 7 Süper Lig ekibine transfer yasağı! FIFA, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 7 takıma transfer yasağı getirildiğini açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Sergen Yalçın, Salı günü yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkacak. Sergen Yalçın için resmi açıklama yapıldı.
1.01.2024 Antalyaspor
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti!
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti! ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan Eski Milli boksör Cem Kılınç evinde ölü olarak bulundu.
7.02.2024 Diğer
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Adana Demirspor
TFF 2. Lig'de Yılmaz Vural coştu bir kere!
TFF 2. Lig'de Yılmaz Vural coştu bir kere! Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı İzmir ekibi, deplasmanda Belediye Derincespor'u 3-2 yenerek üst üste 3'üncü galibiyetini aldı.
21.12.2023 2.Lig
Okan Buruk 6. derbisine çıkacak! Tek mağlubiyet aldı
Okan Buruk 6. derbisine çıkacak! Tek mağlubiyet aldı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında 6. derbi müsabakasına çıkacak.
21.12.2023 Galatasaray
Yılmaz Vural iyi başladı! Menemenspor kupada tur atladı
Yılmaz Vural iyi başladı! Menemenspor kupada tur atladı Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı Menemen Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda konuk ettiği Nevşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek turu geçti.
1.11.2023 Türkiye Kupası
Okan Buruk'tan derbilerde büyük üstünlük!
Okan Buruk'tan derbilerde büyük üstünlük! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında derbilerde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor.
18.10.2023 Galatasaray
Elazığ'da Batman Petrolspor takım otobüsü taşlandı!
Elazığ'da Batman Petrolspor takım otobüsü taşlandı! TFF 3. Lig'de Elazığspor'a konuk olan ve maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Batman Petrolspor'da kafile maçın ardından şoke oldu. Atılan taşlar sebebiyle Batman Petrolspor takım otobüsünün camları kırıldı.
1.10.2023 3.Lig
Galatasaray'da Okan Buruk'tan forma adaleti! Herkes şans bulacak
Galatasaray'da Okan Buruk'tan forma adaleti! Herkes şans bulacak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yoğun ve zorlu fikstüre girerken, takımın yükünü öğrencilerine eşit dağıtacak. Ankaragücü maçında hamle oyuncusu görünen Zaha, Devler Ligi’nde banko oynayacak. Sol bek Angelino’nun yerine ligde Abdülkerim planlanıyor.
30.09.2023 Galatasaray
Altay'da Cüneyt Biçer sesleri
Altay'da Cüneyt Biçer sesleri İzmir ekibinde 47 yaşındaki teknik adamın yuvaya dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.
19.09.2023 1.Lig
Göztepe, Aldin Cajic için düğmeye bastı
Göztepe, Aldin Cajic için düğmeye bastı Sarı-kırmızılı yönetim geçen sezonu İstanbulspor'da geçiren Ajdin Cajic için hareke geçti.
29.08.2023 1.Lig
Galatasaray'da Alpaslan Öztürk ile yollar ayrıldı!
Galatasaray'da Alpaslan Öztürk ile yollar ayrıldı! Galatasaray Kulübü, tecrübeli stoper Alpaslan Öztürk'e veda etti.
25.08.2023 Galatasaray
Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi!
Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi! Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda dev maç öncesi Wilfried Zaha gelişmesi yaşandı. Bordo-mavililerde ise dev maçın ardından ayrılık yaşanacak.
19.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık yakın! Yeni adresi Pendikspor
Galatasaray'da ayrılık yakın! Yeni adresi Pendikspor Galatasaray'da bu sezon kadroda düşünülmeyen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli savunmacıyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Pendikspor'un 30 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için sözleşme feshini beklediği öne sürüldü.
17.08.2023 Pendikspor
Eren Moroğlu, 1. Lig takımlarının radarında
Eren Moroğlu, 1. Lig takımlarının radarında TFF 3. Lig takımlarından Elazığspor'da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu Eren Moroğlu'na geçtiğimiz sezon gösterdiği performanstan dolayı başta 1. Lig olmak üzere, 2. Lig ve 3. Lig takımlarının ilgisi bulunuyor.
16.07.2023 3.Lig
İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu
İbrahim Üzülmez'den Alpaslan Öztürk'e çok ağır yanıt: Saha kenarına tuvaletini yapıyordu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un eski teknik direktörü İbrahim Üzülmez, kendisi hakkında çok ağır konuşan Alpaslan Öztürk hakkında açıklamalarda bulundu. Üzülmez, tecrübeli futbolcuya çok sert bir dille yanıt verdi.
12.07.2023 1.Lig
Pendikspor, Halil Akbunar'ı kadrosuna kattı
Pendikspor, Halil Akbunar'ı kadrosuna kattı Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, Eyüpspor'dan Halil Akbunar'ı kadrosuna kattı.
8.07.2023 Pendikspor

Benzer Haber Etiketleri

Elazığspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.