Elektrik

Elektrik

Son dakika elektrik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrik haber sayfamızda...

Elektrik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.352 elektrik haberi bulunmuştur.
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap
Milyonları ilgilendiriyor: Emeklilerle ilgili yeni çalışma ne olacak? 5 soru, 5 cevap Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Reformlar ve 104 yıl öncesi
Reformlar ve 104 yıl öncesi Eğer reformların tarihi yazılsaydı, Meclis’in kurulduğu 1920 ve Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı 1938 arasındaki dönem çok özel bir yer kaplardı.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'dan elektronik tebligat açıklaması
Bakan Uraloğlu'dan elektronik tebligat açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT tarafından 2019 yılında başlatılan Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) üzerinden, beş yılda gönderilen elektronik tebligat adedinin 213 milyona ulaştığını bildirerek, “Zaman, işgücü ve maliyet gibi birçok alanda sağladığı yararın yanı sıra, 126 bin 990 ağacın korunmasına katkı sağlayan bu sistemimiz sayesinde 7 milyar 136 milyon 589 bin TL de kamu tasarrufu sağlandı” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü
Tokat'ta elektrik direğine çarpan araç hurdaya döndü Tokat'ta başka bir otomobille çarpıştıktan sonra beton elektrik direğine çarpan otomobil, hurdaya döndü. Kazada, sürücü Hacı Güleç (63) yaralandı.
22.04.2024 Gündem
Nostaljik tramvay artık bataryalı
Nostaljik tramvay artık bataryalı İstanbul’da İstiklal Caddesi’nin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacak.
22.04.2024 Gündem
Güneşle donduracak ‘israf’ son bulacak
Güneşle donduracak ‘israf’ son bulacak Gıda israfına karşı dünyada aşevleri kurulmasına destek oldukları bilgisini veren Arçelik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akın Garzanlı elektrik şebekesinin sorunlu olduğu ülkelere yönelik, gıda israfına karşı güneş enerjisiyle çalışan bir buzdolabı çıkardıklarını da söyledi.
22.04.2024 Ekonomi
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor
Toplumsal faydayla ‘dünyaya’ açılıyor Tek Dünya Karadeniz Vakfı, toplumların iyileştirilmesi ve kalkınması hedefiyle başladığı yolculuğun lansmanını 22 Nisan Dünya Günü’nde gerçekleştirdi. Coğrafi sınırları aşarak birçok ülkede faaliyet gösteren vakıf; eğitim, ekonomik kalkınma ve yaşam desteği alanlarını odağına alarak toplumsal fayda yaratmayı amaçlıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Minibüs elektrik direğine çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti
Minibüs elektrik direğine çarptı! 2 kişi hayatını kaybetti Mersin'in Tarsus ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüsün elektrik direğine çarptığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay
Kurye Sefa, son yolculuğuna uğurlandı! Yürek yakan detay Samsun’da ehliyetsiz sürücü M.B.'nin (17) kullandığı otomobilin motosiklete çarptığı kazada ölen kurye Sefa Şerif Efe'nin (23) cenazesi, memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Sefa ile ilgili yürek yakan detay herkesi kahretti.
21.04.2024 Gündem
Site duvarının çökmesi sonucu iki otomobil altında kaldı
Site duvarının çökmesi sonucu iki otomobil altında kaldı Üsküdar’da bir sitenin duvarı sağanak yağış sonrası park halindeki 2 otomobilin üzerine çöktü.
21.04.2024 Gündem
Meclis'te gündem fahiş fiyat! Ağır yaptırımlar geliyor
Meclis'te gündem fahiş fiyat! Ağır yaptırımlar geliyor TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Ekonomi
İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 18 ilçesinde elektrik kesintisi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayınlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Ekonomi
Antalya’da inşaat şantiyesindeki 12 konteyner yandı
Antalya’da inşaat şantiyesindeki 12 konteyner yandı Antalya’da bir inşaat şantiyesindeki konteynerlerde yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, şantiye alanındaki 12 konteynerde maddi hasar oluştu. Ekipler yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlattı.
21.04.2024 Gündem
Yenilenebilir enerji rekoru
Yenilenebilir enerji rekoru Son dönemde sanayicilerin yenilenebilir enerjiye yönelmesiyle kullanımda ciddi artış yaşandı. TÜREB Başkanı Erden, “Bayram elektriğini yeşil enerji tek başına karşılayabilir” dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var Özellikle ergenlik döneminde ailesiyle ufak tefek tartışmalar yaşamayan neredeyse kimse yoktur. Ancak bu tartışmaların sonu, bir yer altı mağarasında yaşamaya kadar gitmemiştir! "Köye giderken eşofman giyme" diyen ailesine kızan 14 yaşındaki genç, tartışmayı ileri bir boyuta taşıyarak kendine elleriyle mağara kazdı.
22.04.2024 Yaşam
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan
81 yıl hapis cezası aldı, 52 gün sonra serbest kaldı! 'Bitcoin Safiye' davası sil baştan Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi onların adına Bitcoin almak üzere para toplayıp, yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezası, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, tahliye edilen Safiye Gökçe Yüce'nin (44) yeniden yargılanmasına başlandı.
20.04.2024 Gündem
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da 19 Nisan Cuma günü elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı üstüne uyarı geldi
İstanbul'da 19 Nisan Cuma günü elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı üstüne uyarı geldi İstanbul'da 19 Nisan Cuma günü uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! BEDAŞ kesinti yaşanacak ilçeleri tek tek yayımladı. Uyarı üstüne uyarı geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.